Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"A my nie chcemy uciekać stąd" - OT
Paweł Konopacki napisał(a):Po pierwsze, gdzie oceniałem intelekt sporo od siebie starszego Pana?
Chociażby tu:
Paweł Konopacki napisał(a):Chyba nigdy nie pisałem, ze PG ma tęgi umysł.
No, chyba że miałeś na myśli zupełnie coś innego. Smile
Paweł Konopacki napisał(a):Raczej Kubie mogło o to chodzić - odnosiłem się do słów JM. Ale MOIM ZDANIEM nie chodziło.
Chodziło.

[ Dodano: 11 Maj 2007, 00:39 ]
P.S. Swoją drogą Pawle, mocno nieopatrznie oceniłeś mój wpis z zamkniętego wczoraj tematu. To był raczej mój komentarz do komentarzy. No, ale Ty oczywiście swoim starym sposobem postanowiłeś odebrać go osobiście i mi "nawrzucać".
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Chociażby tu:
ta wypowiedź, na ktorą wskazujesz, to była odpowiedź na słowa Mateusza, który twierdził, że niby kiedyś chwaliłem PG za tęgi umysł. Nie chwaliłem! Ale to nie znaczy, ze osobiście oceniam PG źle. Nie oceniam i nie oceniałem wcale (nie mylić z przytaczaniem pewnych opinii) - w każdym razie nie robiłem tego publicznie.
Kuba Mędrzycki napisał(a):Swoją drogą Pawle, mocno nieopatrznie oceniłeś mój wpis z zamkniętego wczoraj tematu. To był raczej mój komentarz do komentarzy. No, ale Ty oczywiście swoim starym sposobem postanowiłeś odebrać go osobiście i mi "nawrzucać".
Kubuniu, daj spokój! Znamy sie wystarczająco długo, aby nie ulegać złudzeniom co do do jakiejkolwiek dobrej woli Twojej wobec mnie i mojej wobec Ciebie.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):ta wypowiedź, na ktorą wskazujesz, to była odpowiedź na słowa Mateusza, który twierdził, że niby kiedyś chwaliłem PG za tęgi umysł.
Jakkolwiek będziesz próbował odwrócić przysłowiowego kota ogonem, Twoje stwierdzenie, które pozwoliłem sobie zacytować, jest dość czytelne.
Paweł Konopacki napisał(a):Znamy sie wystarczająco długo, aby nie ulegać złudzeniom co do do jakiejkolwiek dobrej woli (...) mojej wobec Ciebie.
Czyli teraz mamy już pełną jasność.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Jakkolwiek będziesz próbował odwrócić przysłowiowego kota ogonem, Twoje stwierdzenie, które pozwoliłem sobie zacytować, jest dość czytelne.
No widzisz, Jakubie, sam chyba teraz zauważasz, że wszystko jest w pełni jasne.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):
Kuba Mędrzycki napisał(a):Jakkolwiek będziesz próbował odwrócić przysłowiowego kota ogonem, Twoje stwierdzenie, które pozwoliłem sobie zacytować, jest dość czytelne.
No widzisz, Jakubie, sam chyba teraz zauważasz, że wszystko jest w pełni jasne.
...Panowie....
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):...Panowie....
No własnie. Pawle, dlaczego manipulujesz wypowiedziami Kuby, próbujesz go ośmieszyć i odpowiadasz tylko na to, co jest Ci wygodne?
Odpowiedz
Edyta napisał(a):No własnie. Pawle, dlaczego manipulujesz wypowiedziami Kuby, próbujesz go ośmieszyć i odpowiadasz tylko na to, co jest Ci wygodne?
Edytko, dla Ciebie na to pytanie mam taką odpowiedź: dlatego manipuluję, próbuję ośmieszać i odpisuje na to, co jest mi wygodne ponieważ, Edytko, lubię manipulować, ośmieszać i odpowiadać tylko na to, co mi jest wygodne. Tak robię, bo tak lubię robić.

Edytko, a teraz ja mam pytanie: dlaczego Ty ciągle rzucarz bluzgami na Forum, prowokujesz awantury i ustawicznie obrażasz innych użytkowników?
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Edytko, a teraz ja mam pytanie: dlaczego Ty ciągle rzucarz bluzgami na Forum, prowokujesz awantury i ustawicznie obrażasz innych użytkowników?
Pawle, niby otaczasz się psychologami a nie wiesz, że zwracając komuś uwagę nie można pisać "Ciągle, ustawicznie, zawsze" bo zazwyczaj miniesz się z prawdą.

Pawle, nie mogę się z Tobą zgodzić. Bluzgami rzuciłam raz, awantur nie prowokuję tylko biorę w nich udział i nie obrażam innych użytkowników tylko jestem obrażana (najczęściej przez Ciebie).

No i zobacz, ja odpowiedziałam Ci szczerze, a Ty bezczelnie:
Paweł Konopacki napisał(a):Tak robię, bo tak lubię robić.

[ Dodano: 11 Maj 2007, 13:50 ]
I jeszcze jedno. Nigdy nie bluźnię, co najwyżej przeklinam. Proszę, uwzględnij tę różnicę kiedy będziesz używał tego argumentu kolejny, n-ty raz.
Odpowiedz
Edyta napisał(a):Pawle, nie mogę się z Tobą zgodzić.
Edyto, ja, wracając do Twojego wcześniejszego pytania o manipulację, jednak też nie mogę się z Tobą zgodzić.
Edyta napisał(a):Bluzgami rzuciłam raz, awantur nie prowokuję tylko biorę w nich udział i nie obrażam innych użytkowników tylko jestem obrażana (najczęściej przez Ciebie).
Ja też może raz zmanipulowałem czyjąś wypowiedź, nie odpowiadam tylko na to, co jest mi wygodne oraz nie próbuję ośmieszać innych użytkowników tylko zazwyczaj to inni użytkownicy próbują osmieszac mnie (Ty celujesz w tych próbach)
Edyta napisał(a):No i zobacz, ja odpowiedziałam Ci szczerze,
W niniejszym poście poprawiłem się! Tez odpowiedziałem Ci szczerze. Szczerość za szczerość. Wink
Edyta napisał(a):Nigdy nie bluźnię, co najwyżej przeklinam. Proszę, uwzględnij tę różnicę kiedy będziesz używał tego argumentu kolejny, n-ty raz.
Edytko, jeszcze jedno: jak powiedziałem, może raz kiedyś zmanipulowałem czyjąś wypowiedź. Jednak od tamtej pory nigdy nie manipuluję, co najwyżej wykazuję słabe punkty czyjejś wypowiedzi, co wymaga czasem rozłożenia tejże wypowiedzi na częsci pierwsze.
Edyto, prosze, uwzględnij powyższe różnice, gdy n-ty raz powtórzysz wobec mnie zarzut manipulacji.
Odpowiedz
...Panie i Panowie...
"Chude Dziecko"
Odpowiedz