Liczba postów: 16
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam,
Gorączkowo poszukuję książki Gajdy, co by sfinalizować moje prace nad magisterką. Książki nie ma w żadnej bibliotece, zresztą - sami wiecie, jak jest z jej zdobyciem. Potrzebują ją albo kupić, albo pożyczyć na jeden dzień w celu wykonania odpowiednich notatek itd. Jeśli ktoś z Krakowa mógłby mi ją udostępnić, będę wdzięczny, a jeśli ktoś może mi ją sprzedać... to będę wdzięczny tym bardziej
I jeszcze jedno - ja naprawdę nie chcę się bronić we wrześniu
Dziękuję i pozdrawiam
Liczba postów: 235
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
savoyard napisał(a):I jeszcze jedno - ja naprawdę nie chcę się bronić we wrześniu Przecież to bardzo przyjemny miesiąc Ja jestem coraz to życzliwsza temu terminowi.
p.s. Książkę mam, ale w celu pożyczenia musiałbyś podskoczyć do stolicy :
"Najgorsze, że trzeba się zabić
Gdy drzewa, gdy morze, gdy maj"
Reputacja:
0
Tak... bardzo przyjemny miesiąc na łażenie po Tatrach albo zbieranie jabłek na wyspach. Ten rozdział musi zakończyć się w czerwcu, a trzeci jeszcze w maju. Ale dzięki za dobre chęci
Liczba postów: 514
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Przyjdź bo Biblioteki Wydziałowej Wydziału Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej AGH. Pawilon B-5, IX piętro. Mamy bardzo ładną czytelnię
Książkę przyniosę jutro (jak nie zapomnę) i zostawię na parę dni w bibliotece.
Pozdrawiam
Jestem egzemplarz człowieka
- diabli, czyśćcowy i boski.
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
Savoyard! No nie mogę, wlasnym oczom nie wierzę!
Reputacja:
0
Ola napisał(a):Przyjdź bo Biblioteki Wydziałowej Wydziału Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej AGH. Pawilon B-5, IX piętro. Mamy bardzo ładną czytelnię Olu! Dzięki! Pojawię się na pewno po drugiej, będę pytał o Gajdę lub o Ciebie (ew. o Ciebie lub o Gajdę)
[ Dodano: 25 Kwiecień 2007, 13:31 ]
jodynka napisał(a):Savoyard! No nie mogę, wlasnym oczom nie wierzę! A jak na to wpadłaś, co? Widzisz do czego mnie życie w Kraku zmusza?
Spoko, może kiedys odezwę się w jakiejś mniej praktycznej kwestii. Poza tym widzę, że się jednak udzielasz.
Reputacja:
0
savoyard napisał(a):A jak na to wpadłaś, co? Widzisz do czego mnie życie w Kraku zmusza?
Spoko, może kiedys odezwę się w jakiejś mniej praktycznej kwestii. Poza tym widzę, że się jednak udzielasz. Heh, no rzeczywiście
A jak wpadłam?
Po prostu, przeglądam wszelkie nowe wątki. A nóż mnie coś zaskoczy...
Reputacja:
0
Tak jeszcze oficjalnie chciałem Ci Olu podziękować
Forumowicze: Ola to solidna firma! Choć pewnie wiecie o tym lepiej ode mnie
Liczba postów: 514
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Miło było Cię poznać i mam nadzieję, że się jeszcze gdzieś spotkamy.
Jestem egzemplarz człowieka
- diabli, czyśćcowy i boski.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Najmocniej przepraszam za odgrzewanie tematu, ale również poszukuję wyżej wymienionej książki. Publikacja potrzebna mi jest do napisania prezentacji maturalnej. Jeżeli ktoś posiada tę książkę i byłby skłonny ją odsprzedać lub pożyczyć(choćby odpłatnie) byłbym naprawdę bardzo zobowiązany. Proszę o kontakt: pawluch4[małpa]gmail.com lub GG: 4144955
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.allegro.pl/item517316549_jacek_kaczmarski_w_swiecie_tekstow_nowka.html">http://www.allegro.pl/item517316549_jac ... nowka.html</a><!-- m --> - Tutaj możesz sobie kupić po promocyjnej cenie
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Liczba postów: 374
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Faktycznie promocyjna, za tyle kolega pawluch14 kupiłby prezentacje maturalną
EDIT:
No cena faktycznie promocyjna, w starszych aukcjach chodziły po 400 :o W sumie to może warto kupić, a potem sprzedać z zyskiem
"Drobiazgi niepotrzebne ratuj, Kiedyś je dziecku swemu dasz. Przydadzą się przyszłemu światu..."
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
przyznam, że nawet rozważałem rozwiązanie zaproponowane przez fthissite, ale jak widzę na allegro jest raczej niewielkie zainteresowanie tą pozycją
udało mi się dowiedzieć, że 2 egzemplarze książki są w Bibliotece Narodowej, pytanie w jaki sposób je stamtąd wyciągnąć, tzn czy np będę ją mógł na miejscu skserować :|
Reputacja:
0
pawluch4 napisał(a):na allegro jest raczej niewielkie zainteresowanie tą pozycją oj, żebyś się przypadkiem nie pomylił...
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
jodynka napisał(a):oj, żebyś się przypadkiem nie pomylił... Nie no, zainteresowanie jest, ale jednak nie za 250 PLN. Ja niedawno kupiłem za 99 - i przez chyba tydzień nikt nie podbił ceny.
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Były i za 200, 500! Za 200 było jako 'kup teraz'.
e.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Elzbieta napisał(a):Za 200 było jako 'kup teraz'. W tej chwili też jest za 200 (dokładnie za 199) jako kup teraz.
Liczba postów: 152
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Ja także szukam Gajdy. Piszę referat i pozycja "Kaczmarski w świecie tekstów" byłaby niezwykle pomocna. Jeżeli jakiś posiadacz mieszkający w Warszawaie zechciałby pożyczyć mi te książkę, to proszę o kontakt(choćby na pw).
http://youtube.com/ProjektTatarak
|