Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kołobrzeg - organizacyjnie
Ceny noclegów w namiotach to rozbój w biały dzień, a opłata klimatyczna to totalny absurd !!! Kto chętny do spania w śpiworze na plaży?? Bo Ja i jeszcze pare osób mamy taki zamiar Smile
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Ja ja Big Grin
Ale to już wiesz Wink
A - i jeszcze Art Big Grin
też was skasują :wink:
Jak nas będzie więcej, to nikt nam nie da rady, tylko bejzbola niech każdy ma :] Wink
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
ciekawe czy też obowiazuje stawka dzienna tej klimatycznej
Dobra.. a kiedy konkretnie ten festwal się odbywa, co?
Chodzi o datę.. i na mnie nie krzyczcie, bo nie było mnie w cywilizacji przez miesiąc ponad.

PS. Jestem za kimaniem na plaży. Ceny na kempingu iście europejskie.
Pijmy tanie wino
Zatrzymajmy czas
cofnij się na początek tematu
No ja niestety będę musiał zapłacić za pokój. Wpadamy w sumie tylko na koncert, po trzysnastogodzinnej podroży w pociągu. No i jeszcze trzeba wrócić i poniedziałek pójść do roboty... Ja bym pewnie wytrzymał ale muszę dbać o zdrowie o dobre samopoczucie małżonki :wink:
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Ja i parę przyjaciół też nie mamy noclegu. Zobaczymy, jak będzie i albo pójdziemy na noc do jakiegoś pubu, potem o 3 lub 4 na plażę, jeśli będą zamykać, albo i całą noc na plaży. Szkoda nam targać ze sobą śpiworów, jestesmy ze Szczecina, więc powinniśmy być wypoczęci w tę noc, więc spać chyba nie będziemy.

Tylko czy w Kołobrzegu jest bezpiecznie w nocy na plaży? Jakieś doświadczenia?
Ja też szukam bezpiecznego noclegu "pod dachem" dla 1 osoby i najlepiej bardzo blisko plaży. Ktoś ma może jakieś adresy, czy numery telefonów? Tylko proszę o szybką informację bo wyjeżdżam już dziś.
Michał, jakby co jade jutro pociągiem osobowym ze Stargardu 8:58 (ze Szczecina troche wczesniej wyjezdza) Smile Ja mam zamiar jak będzie pogoda spać z kilkoma osobami na plaży, a jakby co dla wszystkich zainteresowanych moj telefon 691 113 898 Smile
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Ja niestety nie pojadę na ten koncert Sad Ale czy ktoś się orientuje czy będzie to kiedyś transmitowane w telewizji, albo w radio?

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości