Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Projekt] Plakaty
Kolejny, pewnie z setny telefon zmotywował mnie do zrobienia czegoś orginalnego, bo nigdzie się z tym nie spotkałem. Ale do rzeczy...
Co jakiś czas organizatorzy koncertów piszą bądź dzwonią do mnie z pytaniem o zdjęcie w dużej rozdzielczości na plakat. Odpowiadam, że mam tylko w dość małej a i tak nie dostaną bo najpierw trzeba mieć zgodę autora itd... Wszystko to trwa i nie zawsze kończy się pomyślnie, bo nie do każdego mam szybko kontakt przecież.
Stąd mój pomysł by zrobić na stronie miejsce gdzie udostępniło by się zdjęcia w wielkich rozdzielczościach przeznaczonych na plakaty. Zrobilibyśmy mały regulamin o korzystaniu z nich (podanie na plakacie informacji o autorze, miejscu pobrania, warunkach użycia) i gotowe.

√ Zdjęcia musiały by być spore. Nie takie miniaturki 500x300 px.
√ Na zdjęciu widoczny tylko Jacek.
√ Wasza zgoda na publikacje w formie plakatów.
Odpowiedz
Można by też zbierać na stronie same plakaty z róznych imprez (o ile jeszcze tego nie robicie).
Odpowiedz
Dobry pomysł, taki katalog plakatów pomógł by się zorientować jakie zdjęcia są w obiegu.
Kobieta to jedyna zdobycz, która zastawia sidła na myśliwego...
Odpowiedz
jakby ktoś nie wiedział, to wydrukowanie plakatu tak do A1 (4+0) da sie zrobić od ręki i kosztuje w detalu (w hurcie nie znam cen) jakieś 25-30 pln/m2 (czyli A1 kosztuje max 15 pln)
przynajmniej takie są ceny warszawskie Wink
a jeśli ktoś ma namiary na tańszych to niech da. zawsze wiedza się przyda
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Odpowiedz
Cennika dawać raczej nie ma co, bo co miasto to inne, ale galerie plakatów też zrobić można przy okazji, to nie problem. A co sądzicie o samym pomyśle?
Odpowiedz
Artur napisał(a):galerie plakatów też zrobić można przy okazji, to nie problem. A co sądzicie o samym pomyśle?
Ten pomysł jest genialny.

Twój zresztą też niezły.

ps
:Smile
Odpowiedz
Mi się obydwa pomysły podobają Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości