Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego w okolicach 3. rocznicy jego śmierci.
13 kwietnia 2007
godz. 18.00
wstęp wolny
Zapraszam serdecznie. W razie czego dysponuję 4 miejscami noclegowymi, na wypadek gdyby ktoś z forumowiczów miał ochotę przejechać się do Gdańska i zaszczycić swoją obecnością moje skromne progi (kto nie zaszczycił - polecam!).
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 514
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Jak się fantastycznie składa! Będę akurat w Gdańsku
Miejscami noclegowymi nie dysponuję , no chyba, że ktoś w miarę grzeczny :rotfl: chciałby spać u mojej fantastycznej babci.
Pozdrawiam
Ola
Jestem egzemplarz człowieka
- diabli, czyśćcowy i boski.
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
No proszę widze, że weekend Kaczmarskiego się szykuje 13 kwietnia Gdańsk, 14 kwietnia Bytom. Cóż, że takie odległości
Żyjemy! Dobra nasza!
Reputacja:
0
13 kwietnia - Gdańsk
14 kwietnia - Toruń
15 kwietnia - Kraków
Liczba postów: 1,686
Liczba wątków: 160
Reputacja:
0
Gredler, Ty się nie oszczędzasz Niech Ci tylko coś z głosu zostanie na Toruń.
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Reputacja:
0
michalf napisał(a):Gredler, Ty się nie oszczędzasz Wziąłem przykład z Ciebie. Wpadniesz? U mnie grzeją ) .
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
No niestety w piątek wieczorem mam próbę przez pewną dużą imprezą w Toruniu )
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Reputacja:
0
Nie mów, że potrzebujesz próby! No trudno, powiedzmy, że rozumiem.
A tak na marginesie, czy można by dodać ten koncert do imprez?
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
gredler, Ania jak będzie wieczorem napewno dopisze . A plakat jak chcesz dodam do ogłoszeń?
Reputacja:
0
Byłoby bardzo miło z Twojej strony.
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
Liczba postów: 79
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Witam! Gdzie dokładnie odbędzie się ten koncert w Gdańsku, bo bardzo chętnie przyjde posłuchać.
Eliza
Reputacja:
0
Tak jak na plakacie:
III LO w Gdańsku, ul. Topolowa 7 (to we Wrzeszczu, niedaleko Manhattanu).
Liczba postów: 79
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Dziękuje bardzo. Już wiem gdzie to jest. To sławna Topolówka. Przyjde napewno.
Eliza
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Nie mów, że potrzebujesz próby! Inni muszą się ze mną zgrać
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
gredler napisał(a):A tak na marginesie, czy można by dodać ten koncert do imprez? Dodane d
Liczba postów: 324
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
ha! wczoraj dostałam informację o koncercie. nie przypuszczałam, że będzie to ktokolwiek z forum <choć po określeniu "kaczmarofil" mogłam się domyslić>
postaram się wpaść (choć trudny wybór - lao che&armia w uchu ;p)
*topolówka- koncert, a jedynka konkurs dziś organizowała )
Reputacja:
0
No, ja miałam być, ale niestety nie będę, bo wywiało mnie już z Gdańska. Może następnym razem.
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
michalf napisał(a):gredler napisał(a):Nie mów, że potrzebujesz próby! Inni muszą się ze mną zgrać Posiadam dwa niezbite dowody że z Michałem można zagrać bez próby.
Tomasz Łączkowski
Reputacja:
0
No dokładnie! Zwłaszcza, jak się samemu nie umie za dobrze (to z własnego doświadczenia).
Liczba postów: 705
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Niestety musiałem wyjść przed zakończeniem, aby pełnić role ojca , męża i kochanka akurat jak rozpoczęła się "Potęga smaku"... i muszę powiedzieć, że z przyjemnościa posłuchałem piosenek Jacka w Twoim wykonaniu nie obarczone manierami , łatwo, luźno i przyjemnie zaśpiewane
pozdrawiam
"Nic tak nie obnaża słabych punktów poety jak wiersz klasyczny i właśnie dlatego tak powszechnie się od niego stroni."
(Josif Brodski)
Liczba postów: 324
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
póki "na świerzo" - pod ogromnym wrażeniem jestem (dobór "rozpięty", jak stwierdził konferanjser, ale spójny - starsze, mniej znane równomiernie z nowszymi, "hitami" ).
za "autoportret witkacego" dziękuję niezmiernie ("za mało wypalonych fajek i wypitej wódki", ale we znaki się nie wdawało :>), a i "ostatnia mruczanka" pozytywnie zaskoczyła.
dzięki wielkie, oby za rok topolówka po raz kolejny wzięła się za organizacje.
Reputacja:
0
spalding napisał(a):z przyjemnościa posłuchałem piosenek Jacka w Twoim wykonaniu Wow, wielkie dzięki! A ja myślałem, że już nie mogłeś tego słuchać. Przyznam, że początek był naprawdę kiepski - niestrojąca gitara i w ogóle eksperymentalny początek nie wyszedł (brak braw po pierwszej piosence). A "Potęgę smaku" zaśpiewałem, żeby "Kwestia odwagi" była czytelniejsza.
Cieszę się, że się podobało i pozdrawiam!
Liczba postów: 705
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Gitara była solidnie dostrajana i nie ma w tym nic zlego a brak braw rowniez mnie zdziwil myslalem ze to taka tradycja w Topolówce, co by nagradzac brawami na koncu
"Nic tak nie obnaża słabych punktów poety jak wiersz klasyczny i właśnie dlatego tak powszechnie się od niego stroni."
(Josif Brodski)
Liczba postów: 62
Reputacja:
0
Ja mam tylko takie pytanie
kiedy kolejny koncert w Gdansku??
Bardzo mi sie podobało i z przyjemnością zjawie się na kolejnym
Ukłon dla Artysty *-`-
Reputacja:
0
Najbliższy koncert z piosenkami Jacka Kaczmarskiego będzie w najbliższy czwartek; to jest w ogłoszeniach na stronie głównej (ale to nie ja będę występował). A ja w kwietniu już raczej nie wystąpię; najprędzej w maju, ale na razie nic nie mówię.
Liczba postów: 62
Reputacja:
0
mogę poczekać ...
maj tuż tuż
mam ochotę posluchać ich w Twoim wykonaniu
|