Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego w Gdańsku 13.04.07
Koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego w okolicach 3. rocznicy jego śmierci.
13 kwietnia 2007
godz. 18.00
wstęp wolny

Zapraszam serdecznie. W razie czego dysponuję 4 miejscami noclegowymi, na wypadek gdyby ktoś z forumowiczów miał ochotę przejechać się do Gdańska i zaszczycić swoją obecnością moje skromne progi (kto nie zaszczycił - polecam!).
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
Jak się fantastycznie składa! Będę akurat w Gdańsku Smile

Miejscami noclegowymi nie dysponuję Sad , no chyba, że ktoś w miarę grzeczny :rotfl: chciałby spać u mojej fantastycznej babci.

Pozdrawiam
Ola
Jestem egzemplarz człowieka
- diabli, czyśćcowy i boski.
Odpowiedz
No proszę Smile widze, że weekend Kaczmarskiego się szykuje Smile 13 kwietnia Gdańsk, 14 kwietnia Bytom. Cóż, że takie odległości Big Grin
Żyjemy! Dobra nasza!
Odpowiedz
13 kwietnia - Gdańsk
14 kwietnia - Toruń
15 kwietnia - Kraków

Smile
Odpowiedz
Gredler, Ty się nie oszczędzasz Big Grin Niech Ci tylko coś z głosu zostanie na Toruń.
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
michalf napisał(a):Gredler, Ty się nie oszczędzasz
Wziąłem przykład z Ciebie. Wpadniesz? U mnie grzeją Smile) .
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
No niestety w piątek wieczorem mam próbę przez pewną dużą imprezą w Toruniu Smile)

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
Nie mów, że potrzebujesz próby! No trudno, powiedzmy, że rozumiem.

A tak na marginesie, czy można by dodać ten koncert do imprez?
Odpowiedz
gredler, Ania jak będzie wieczorem napewno dopisze Smile. A plakat jak chcesz dodam do ogłoszeń?
Odpowiedz
Byłoby bardzo miło z Twojej strony. Smile
Odpowiedz
Już jest w ogłoszniach.
Odpowiedz
Witam! Gdzie dokładnie odbędzie się ten koncert w Gdańsku, bo bardzo chętnie przyjde posłuchać. Smile
Eliza
Odpowiedz
Tak jak na plakacie:
III LO w Gdańsku, ul. Topolowa 7 (to we Wrzeszczu, niedaleko Manhattanu).
Odpowiedz
Dziękuje bardzo. Już wiem gdzie to jest. To sławna Topolówka. Przyjde napewno.
Eliza
Odpowiedz
gredler napisał(a):Nie mów, że potrzebujesz próby!
Inni muszą się ze mną zgrać Tongue

Odpowiedz
gredler napisał(a):A tak na marginesie, czy można by dodać ten koncert do imprez?
Dodane dSmile
Odpowiedz
ha! wczoraj dostałam informację o koncercie. nie przypuszczałam, że będzie to ktokolwiek z forum Smile <choć po określeniu "kaczmarofil" mogłam się domyslić>
postaram się wpaść (choć trudny wybór - lao che&armia w uchu ;p)

*topolówka- koncert, a jedynka konkurs dziś organizowała Smile)
Odpowiedz
No, ja miałam być, ale niestety nie będę, bo wywiało mnie już z Gdańska. Może następnym razem.
Odpowiedz
michalf napisał(a):
gredler napisał(a):Nie mów, że potrzebujesz próby!
Inni muszą się ze mną zgrać Tongue
Posiadam dwa niezbite dowody że z Michałem można zagrać bez próby. Big Grin
Tomasz Łączkowski
Odpowiedz
No dokładnie! Zwłaszcza, jak się samemu nie umie za dobrze (to z własnego doświadczenia).
Odpowiedz
Niestety musiałem wyjść przed zakończeniem, aby pełnić role ojca , męża i kochanka Smile akurat jak rozpoczęła się "Potęga smaku"... i muszę powiedzieć, że z przyjemnościa posłuchałem piosenek Jacka w Twoim wykonaniu Smile nie obarczone manierami , łatwo, luźno i przyjemnie zaśpiewane Smile

pozdrawiam
"Nic tak nie obnaża słabych punktów poety jak wiersz klasyczny i właśnie dlatego tak powszechnie się od niego stroni."
(Josif Brodski)
Odpowiedz
póki "na świerzo" - pod ogromnym wrażeniem jestem (dobór "rozpięty", jak stwierdził konferanjser, ale spójny - starsze, mniej znane równomiernie z nowszymi, "hitami" Smile ).
za "autoportret witkacego" dziękuję niezmiernie ("za mało wypalonych fajek i wypitej wódki", ale we znaki się nie wdawało :>), a i "ostatnia mruczanka" pozytywnie zaskoczyła.
dzięki wielkie, oby za rok topolówka po raz kolejny wzięła się za organizacje.
Odpowiedz
spalding napisał(a):z przyjemnościa posłuchałem piosenek Jacka w Twoim wykonaniu
Wow, wielkie dzięki! A ja myślałem, że już nie mogłeś tego słuchać. Przyznam, że początek był naprawdę kiepski - niestrojąca gitara i w ogóle eksperymentalny początek nie wyszedł (brak braw po pierwszej piosence). A "Potęgę smaku" zaśpiewałem, żeby "Kwestia odwagi" była czytelniejsza.

Cieszę się, że się podobało i pozdrawiam!
Odpowiedz
Gitara była solidnie dostrajana i nie ma w tym nic zlego Smile a brak braw rowniez mnie zdziwil Smile myslalem ze to taka tradycja w Topolówce, co by nagradzac brawami na koncu Smile
"Nic tak nie obnaża słabych punktów poety jak wiersz klasyczny i właśnie dlatego tak powszechnie się od niego stroni."
(Josif Brodski)
Odpowiedz
Ja mam tylko takie pytanieSmile
kiedy kolejny koncert w Gdansku??

Bardzo mi sie podobało i z przyjemnością zjawie się na kolejnym

Ukłon dla Artysty *-`-
Odpowiedz
Najbliższy koncert z piosenkami Jacka Kaczmarskiego będzie w najbliższy czwartek; to jest w ogłoszeniach na stronie głównej (ale to nie ja będę występował). A ja w kwietniu już raczej nie wystąpię; najprędzej w maju, ale na razie nic nie mówię.
Odpowiedz
mogę poczekać ...
maj tuż tuż
mam ochotę posluchać ich w Twoim wykonaniu
Odpowiedz