03-18-2007, 12:56 AM
Ludwik napisał(a):Tobie też coś zaszkodziło, pewnie filozofia. Prawda jest tylko obiektywna!A Tobie co zaszkodziło? Przebywanie w towarzystwie użytkowniczki Edyty?
Po ostatnich wypowiedziach uż. uż. Edyty i Ludwika dojrzałem do wyrażenia pewnej propozycji. Proponuję mianowicie wprowadzić do Regulaminu Forum kolejny punkt - dotyczący wypowiedzi, których wartość intelektualna sytuuje ich autora poniżej poziomu mułu. Administracja nie powinna pozostawać obojętna na takie wypowiedzi, zwłaszcza jeśli tworzą je wciąż ci sami użytkownicy. Trudno powiedzieć jakie rozwiązanie tej kwestii byłoby najlepsze, ale niestety niepodobna chyba kasować takich wypowiedzi, jako, że podóczas z wypowiedzi wyżej wzmiankowanych użytkowników ciężko byłoby ocalić choćby co dwudziestą. Należy wszakże, moim skromnym zdaniem, coś w tej sprawie przedsięwziąć.
Ludwik napisał(a):Pawle, ty jesteś chory. Jeśli znajomi psychoanalitycy ci tego nie mówią, to robią Ci dużą krzywdę...Pawle, ja mam do Ciebie ogromną prośbę! Nie wdawaj się w dalszą... dyskusję z uż. Ludwikiem i jego "uroczą" towarzyszką życia. Istnieje jednak pewien poziom do którego naprawdę lepiej jest się nie zniżać.
Pozdrawiam serdecznie!
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK