Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Ustawienie głosu, nauka rozmaitych technik wokalnych, pewna swoboda śpiewu - to wszystko musi trwać. Oczywiście! Do tego dochodzi sam fakt "ośpiewania", poznawania swojego głosu i jego możliwości.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 419
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Hmm... Gdzieś nawinęła mi się empetrójka z kolejnego z festiwali, gdzie "ta Kaczmarska" śpiewa przy akompaniamencie Pawła K. i Tomka S. i muszę przyznać, że to zupełnie inna para kaloszy niż w Bydgoszczy. Wypadła o niebo lepiej. Dlatego coraz bardziej utwierdzam się wprzekonaniu co do konieczności stworzenia "planu awaryjnego".
Odnośnie dowcipu, to był gdzieś pomiędzy płytkim, acz śmiesznym a głębokim, acz nieśmiesznym.
A kontekst nic do tego nie ma - dowcip jest dobry nawet bez kontekstu.
Słowo „ostatni” ma sens dopiero w przemówieniu nad grobem, a za życia mówi się „następny”.
Liczba postów: 3,606
Liczba wątków: 167
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zdaje się, że pkosela coś... kręcił Tonietaktonietaktonietak pkosela udawał chwilami statyw, ale przy mało stabilnej podstawie (ławka, którą "ktoś" bez przerwy bujał), niewiele z tego wyszło...
gosiafar napisał(a):Pkosela powinien dostać "pomógł" za ratowanie koncertu własnymi tekstami i akordami, których do tego wszystkiego nawet nie odzyskał! Mam nadzieję, że moje wygłupy nie przeszkadzały, a przynajmniej nie za bardzo. A teksty można zawsze wydrukować jeszcze raz - nie były to jakieś archiwalia, których strata byłaby niepowetowana.
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):własnymi tekstami nie wiedziałem, że pisze własne teksty d
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
fizol napisał(a):pisze własne teksty Może pisze cudze teksty?
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
liptus napisał(a):Pawła K. i Tomka S. Przepraszam, czy my jesteśmy o coś podejrzewani? Interesuje się nami prokuratura? Czemu ukrywasz nasze nazwiska?
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Czemu ukrywasz nasze nazwiska? A więc to byliście Wy???
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
pkosela napisał(a):Kuba Mędrzycki napisał(a):Zdaje się, że pkosela coś... kręcił /quote]Tonietaktonietaktonietak pkosela udawał chwilami statyw, ale przy mało stabilnej podstawie (ławka, którą "ktoś" bez przerwy bujał), niewiele z tego wyszło... Znowu coś kręcisz Ktosie nie bujały ławką bez przerwy.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
Uderz w ławkę, a winowajczynie się odezwą
Reputacja:
0
Liczba postów: 663
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Swoją drogą jeśli te xera miały dla Ciebie jakąś szczególną wartość to pewnie dałoby się je odzyskać na pocieszenie mogę powiedzieć, że wcześniej Marcin odpalił Czyżykiewiczowi tekst murów, za co ten drugi był tak wdzięczny, że uznał za stosowne spłacić dług uściskiem dłoni.
pozdrawiam
"W tym bajorze, co z naszych czasów pozostanie
Lękam się, że po władzę sięgną chrześcijanie..."
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
Alek napisał(a):Znaczy w konkursie? ) Szanowny Kolego,
a co to za śmichy-chichy? Myślisz, ze nie mam doświadczenia scenicznego? Pozwól, ze coś Ci pokażę, ale niech to zostanie miedzy nami:
No!
Reputacja:
0
Tańczy Jaśko tańczy
raźno wigina się
z tyłu facet z brodą
gra na kontrabasie
Wiruje kubracek,
w kwiatki sukienecka
Tańczy Jaśko na festynie
z okazji Dnia Dziecka
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
Pawle, przecież nikt miał nie wiedzieć, oprócz Alka, daj spokój!
Liczba postów: 419
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Przepraszam, czy my jesteśmy o coś podejrzewani? Interesuje się nami prokuratura? Czemu ukrywasz nasze nazwiska? To taki skrót. W dzisiejszym świecie każda sekunda jest ważna, a że, drogi Pawle, nazwisko masz dłuższe niż 5 znaków, to pozwoliłem je sobie okroić, oszczędzając tymvsamym czas, za co oczywiście najmocniej przepraszam i jeżeli na to zasługuję - proszę o przykładne ukaranie.
Słowo „ostatni” ma sens dopiero w przemówieniu nad grobem, a za życia mówi się „następny”.
Reputacja:
0
liptus napisał(a):To taki skrót. Wiem, wiem. Tak sobie żartowałem. Dobrze, ze nie nazywam się Brzęczyszczykiewicz.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
To naprawdę był dzień dziecka?
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
gredler napisał(a):To naprawdę był dzień dziecka? Nie pamiętam. To było dawno. Przed wojną.
Reputacja:
0
Po długich i burzliwych naradach i ciężkiej pracy nad zachowaniem stoicyzmu, efekt Waszej Ulubionej Panny Początkujący Fotografik dotarł na serwer:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kosela.pl/foto/thumbnails.php?album=33">http://www.kosela.pl/foto/thumbnails.php?album=33</a><!-- m -->
Komentarze i oceny (zapewne nie wszystkie ) mile widziane.
Liczba postów: 219
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
pkosela napisał(a):Waszej Ulubionej Panny Początkujący Fotografik :rotfl:
Ja to tylko pstrykałam, ale największą robotę odwalił uż. Pkosela! Dziękować, dziękować
Patrycja
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Ale zdaje się, że nie wszystkich uczestników festiwalu udało się Wam zdjąć? Czy może macie kolejną pulę fotek?
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
A nie mamy... Zdjęcia jak widać robiłam dość wybiórczo. Pominiętych z góry przepraszam. :wstyd:
[ Dodano: 21 Maj 2007, 22:44 ]
Tzn. fotek jest trochę więcej, ale tego "więcej" albo nie było sensu wrzucać, albo się nie nadawały... Cóż - w końcu Początkująca Panna Fotografik
Patrycja
Reputacja:
1
Cóż, skrywanie tendencyjności tudzież sympatii w stosunku do co poniektórych wykonawców, nie jest widać Waszą najmocniejszą stroną.
Ale dobrze, że przynajmniej jedna z laureatek Iwszego miejsca, załapała się na fotkę.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Ale dobrze, że przynajmniej jedna z laureatek Iwszego miejsca, załapała się na fotkę. Nie jedna, nie jedna. Wszyscy laureaci są na zdjęciach
To tak na potwierdzenie tego co pisałam wcześniej - żeby nie było!
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kosela.pl/foto/displayimage.php?album=33&pos=52">http://www.kosela.pl/foto/displayimage. ... =33&pos=52</a><!-- m -->
Patrycja
Reputacja:
0
Młoda napisał(a):Wszyscy laureaci są na zdjęciach Powiem więcej: wszyscy wykonawcy nawet!
Reputacja:
1
Młoda napisał(a):Nie jedna, nie jedna. Wszyscy laureaci są na zdjęciach Widać, jestem mało spostrzegawczy.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
pkosela napisał(a):Powiem więcej: wszyscy wykonawcy nawet! Czy wszyscy tego nawet ja nie wiem, ale wiem, że napewno wszyscy laureaci
Patrycja
Liczba postów: 935
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Kuba Mędrzycki napisał(a):Cóż, skrywanie tendencyjności tudzież sympatii w stosunku do co poniektórych wykonawców, nie jest widać Waszą najmocniejszą stroną A co w tym dziwnego, że Młoda i pkosela robiąc fotorelację ze swojej wyprawy do Bydgoszczy przedstawili głównie to, co najbardziej im przykuło uwagę obiektywu? Gdyby zostali oddelegowani przez jakąś gazetę, to można by oczekiwać, że zostanie zachowany parytet - wszyscy wykonawcy po równo albo liczba zamieszczonych zdjęć odwrotnie proporcjonalna do zajętego miejsca. Ale ich chyba nikt nie oddelegowywał i umieścili na swojej prywatnej stronie, co chcieli.
A strażak także był Sam
Reputacja:
0
Stawiam na zdjęcie pt. "Glanc"!
|