05-06-2008, 09:02 PM
Ale tam na stronie są wszystkie nagrania? Napisane jest, że wybrane i nie widzę np. wspomnianego "Powrotu z Syberii".
Festiwal w Bydgoszczy
|
05-06-2008, 09:02 PM
Ale tam na stronie są wszystkie nagrania? Napisane jest, że wybrane i nie widzę np. wspomnianego "Powrotu z Syberii".
05-07-2008, 12:11 AM
TomciO napisał(a):Napisane jest, że wybrane i nie widzę np. wspomnianego "Powrotu z Syberii".Tak, bo zdaje się, że Artur nie zgodził się na publikację nagrań na stronie. Jest na płycie owszem, ale tam jest podobno także adnotacja, że płyta jest do użytku wewnętrznego. Tak więc jeśli Artur się zgodzi, to będzie można wtedy umieścić to nagranie na forum. Jak dla mnie to trochę nonsens, no ale cóż... W każdym razie, takie wyjaśnienie uzyskałem od organizatora zeszłorocznego festiwalu.
05-14-2008, 01:04 PM
Arturze Dzikakaczko, może być się zgodził albo wrzucił te nagrania na swoją stronkę, please :
Grywający z synem
05-14-2008, 01:25 PM
TomekM napisał(a):Arturze Dzikakaczko, może być się zgodził albo wrzucił te nagrania na swoją stronkę, please :Może Artur się zgodzi. Może wrzuci! Ale - Tomku - można tego posłuchać "na żywo", zwłaszcza, że jesteś z Warszawy! Bydgoszcz też, jasne, Artur i trio "W Obiektywie" wystąpią, ale dzień później jest koncert w warszawskiej Tavernie, gdzie można nadrobić wszelkie braki! I dlaczego nie trafiłeś do "KluboGalerii"? (
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
05-14-2008, 01:43 PM
Bardzo żałuję, że nie trafiłem, musiałem przysiedzieć "trochę" w pracy. Spróbuję nadrobić w Tawernie, choć podejrzewam, że atmosfera Klubogalerii lepiej pasuje do repertuaru. Będę, jeśli uda mi się namówić żonę.
Grywający z synem
05-14-2008, 02:14 PM
TomekM napisał(a):atmosfera Klubogalerii lepiej pasuje do repertuaru. Będę, jeśli uda mi się namówić żonę.Atmosfera - pewnie tak. Ale "W Obiektywie" tylko w Tavernie! Namawiaj skutecznie! Powodzenia!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
05-14-2008, 02:16 PM
TomekM napisał(a):Spróbuję nadrobić w Tawernie, choć podejrzewam, że atmosfera Klubogalerii lepiej pasuje do repertuaru.Cóż, inaczej się słucha w Tawernie, a inaczej w np. KluboGalerii, ale nie powiedziałbym żeby którekolwiek z tych miejsc pasowało lepiej/gorzej. Po prostu jest trochę inaczej Pozdrawiam |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|