02-24-2007, 06:55 PM
Mam drobną sugestię żeby zwiększyć kontrast pomiędzy suwakiem a paskiem przewijania. Osobiście jak coś przeglądam to nigdy nie mogę w niego trafić
Miszel
Większy kontrast w pasku
|
02-24-2007, 06:55 PM
Mam drobną sugestię żeby zwiększyć kontrast pomiędzy suwakiem a paskiem przewijania. Osobiście jak coś przeglądam to nigdy nie mogę w niego trafić
Miszel
02-24-2007, 07:21 PM
Na forum by się faktycznie przydało :]
Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
02-24-2007, 07:31 PM
Zeratul napisał(a):Na forum by się faktycznie przydałoZeratul - to tutaj mozna wpisywac swoje uwagi na temat forum? Ta wiadomosc niewatpliwie ucieszy wielu forumowiczow!
02-24-2007, 08:51 PM
Olo napisał(a):Formalnie nie można, ale od przenoszenia offtopiców w tym dziale są AA a nie jaZeratul napisał(a):Na forum by się faktycznie przydałoZeratul - to tutaj mozna wpisywac swoje uwagi na temat forum? Ta wiadomosc niewatpliwie ucieszy wielu forumowiczow! Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
02-24-2007, 09:03 PM
A czy nie miło być tak, że wszelkie uwagi o forum, to na PW Administracji miały iść ?
Plus Leonardo i Mach
02-25-2007, 04:51 PM
tmach napisał(a):A czy nie miło być tak, że wszelkie uwagi o forum, to na PW Administracji miały iść ?Oj miało miało :evil:
02-25-2007, 08:01 PM
ann napisał(a):Faktycznie. Sorry za kłopot :wstyd:tmach napisał(a):A czy nie miło być tak, że wszelkie uwagi o forum, to na PW Administracji miały iść ?Oj miało miało
Miszel
02-26-2007, 06:29 PM
Miszel, spox. Swoją drogą - proponuję jednak zmienić przeglądarkę
02-26-2007, 06:36 PM
Ja przepraszam, że tak między wódkę a zakąskę, ale mnie uczono, że to webmaster ma zadbać o usability strony i o to, żeby tak samo wyglądała w różnych przeglądarkach...
A skoro już wkradł się język obcy, to dodam oczywistość: no offence
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
02-26-2007, 07:03 PM
pkosela napisał(a):Ja przepraszam, że tak między wódkę a zakąskę, ale mnie uczono, że to webmaster ma zadbać o usability strony i o to, żeby tak samo wyglądała w różnych przeglądarkach...Nierealne . Zadbać by wszędzie bylo czytelne, ale tak samo nie będzie. choćby głupie input, każda przeglądarka je po swojemu wyświetli. Opera najładniej trzeba przyznać. [ Dodano: 26 Luty 2007, 20:04 ] I które suwaki wkońcu, naforum czy na stronie?
02-26-2007, 07:17 PM
Artur napisał(a):Nierealne .No coś Ty? "Twardym trza być! Nie miętkim!" Najśmieszniejsze, że przeważnie największe problemy miewam z IE, ale M$ ma swoje standardy...
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
02-27-2007, 06:50 AM
Artur napisał(a):Opera najładniej trzeba przyznać.Skoro już temat tu powstał to odpowiem Ja korzystam z opery i suwaków na forum nie widać, też mam zawsze problem żeby w nie trafić... Pozdrawiam
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
03-01-2007, 05:25 PM
Miszel napisał(a):Mam drobną sugestię żeby zwiększyć kontrast pomiędzy suwakiem a paskiem przewijania.O, teraz dużo lepiej, przynajmniej w Explorerze
Miszel
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|