10-04-2004, 10:18 AM
Jezeli ktos jest zainteresowany to wlasnie "Swiat ksiazki" wznowil ten tytul.
Zycie do gory nogami
|
10-04-2004, 10:18 AM
Jezeli ktos jest zainteresowany to wlasnie "Swiat ksiazki" wznowil ten tytul.
10-04-2004, 10:33 AM
W księgarni internetowej nie ma śladu... Może to dopiero zapowiedź?
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
10-04-2004, 01:17 PM
lodbrok napisał(a):W księgarni internetowej nie ma śladu... Może to dopiero zapowiedź? <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.swiatksiazki.pl/cgi-bin/KlubSwiatKsiazki.storefront/41614f55008254642740d44b60490629/Product/View/4752">http://www.swiatksiazki.pl/cgi-bin/Klub ... /View/4752</a><!-- m --> A przy okazji jakby ktos chcial kupic te ksiazke nie zapisujac sie do klubu Swiata Ksiazki sluze pomoca. Bez dodatkowych kosztow oczywiscie.
10-04-2004, 04:10 PM
To jest rewelacyjna wiadomość Ciekawe czy planują wznowienia innych książek :roll:
10-04-2004, 05:42 PM
mk ja bym reflektował, ale jak do ciebie rozmawiać na ten temat? podaj jakis namiar gościu
10-04-2004, 07:10 PM
Ja chodzę regularnie po księgorniach i dopytuję się o wszelkie tytuły Mistrza. Uważam, że jest to dobry sposób na to, żeby wznowili nakłady, bo widzą, że ludzie poszukują... ostatnio pani na "Koszykach" mówiła, że nie dawno ukazała się jakaś
"nowość", ale już im się skończyła (jak będzie w hurtowni to kupią). Niestety nie potrafiła podać tytułu... Może właśnie chodziło właśnie o "Życie do góry nogami"... Pójdę tam jeszcze w najbliższych dniach...
10-05-2004, 05:06 AM
No właśnie, żeby coś wyszukać trzeba oczywiście się zapisać, a żeby się zapisać trzeba wybrać dwie książki i zapłacić 10 zeta... Dlatego nic nie znalazlem na stronie, bez logowania... Strasznie nie lubię takich cwaniackich metod pozyskiwania klienta i zmuszania ludzi do kupowania rzeczy niepotrzebnych. MK jeśli będziesz tak miły, ja skorzystałbym z Twojej pomocy przy nabyciu tej książki. Daj znać na priv co mam zrobić. Pozdrawiam
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
10-05-2004, 10:06 AM
Najlatwiej i najbezpieczniej dla kupujacych byloby umowic sie pod ksiegarnia (Rosola, Dobra-BUW w Warszawie), poznac sie, kupic ksiazke i tyle.
Gdyby ktos byl zainteresowany to: <!-- e --><a href="mailto:emkozlows@pf.pl">emkozlows@pf.pl</a><!-- e -->, telefon wysle na priv. Bede wdzieczny za umowienie na zakupy grupowe. Pzdr mk A tak swoja droga to Swiat ksiazki dziala tak od zawsze. Wstepujesz, dzieki temu ksiazki mozesz kupic nieco taniej, ale musisz kupic co najmniej piec ksiazek rocznie. Czasami, co bardziej popularne tytuly wydawane przez Swiat Ksiazki mozna kupic np w Empikach.
10-05-2004, 05:02 PM
W księgarniach klubowych tez można kupić ksiązki nie będąc zapisanym do klubu Świata Ksiązki. Tylko cena jest zazwyczaj ok. 5 - 10 zeta wyższa
10-05-2004, 07:12 PM
CZy wogóle istnieje możliwość zamówienia tej pozycji w tej księgarni wysyłkowej lub w jakiejś innej nie będąc człownkiem klubu?
pzdr
10-05-2004, 07:24 PM
w Świecie ksiązki w wysyłkowej możńa zamawiać tylko będąc zapisanym do klubu. ale mysle, że niedługo ksiązka pojawi się w merlinie
No już mam "Życie do góry nogami" by Świat Ksiązki Trzeba przyznać, że sympatycznie wydane (treść znałam juz wcześniej ). Tylko szkoda, że dopiero teraz |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|