02-07-2007, 10:07 PM
gredler napisał(a):To mogę już zostać kaczmarologiem?Uważaj, bo wtedy to trzeba mieć oczy wokół głowy.
Czy Kuba się łapie na Kaczmarologa czyli OT z Ciekawostek
|
02-07-2007, 10:07 PM
gredler napisał(a):To mogę już zostać kaczmarologiem?Uważaj, bo wtedy to trzeba mieć oczy wokół głowy.
02-07-2007, 10:37 PM
gredler napisał(a):To mogę już zostać kaczmarologiem?No właśnie. Może grupa Kaczmarologów wymyśliła by coś w rodzaju testu, którego wynik świadczył by o tym, czy dany delikwent jest godzien nosić to jakże zacne miano, czy nie. No i wreszcie, można by się pokusić o jakąś definicję KACZMAROLOGA. Jakimi kryteriami posługują się osoby, które nadają tę rangę.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest...
02-07-2007, 10:41 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Karci się Ćwirków, usuwa posty, natrząsa z Lutrów, ale na notoryczne robienie czata w wielu wątkach, nieustające OT,a także na nabijanie sobie forumowego konta "watą", spokojnie przymykamy oko, prawda?
02-07-2007, 10:42 PM
Uważasz, że kwestia rang w tym jakże ważnym forum, to wata ??
Co najwyżej OT. Ok, zgadzam się i za to mogę przeprosić.
Tam - Apokalipsa,
02-07-2007, 10:57 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):No właśnie. Może grupa Kaczmarologów wymyśliła by coś w rodzaju testu, którego wynik świadczył by o tym, czy dany delikwent jest godzien nosić to jakże zacne miano, czy nie.Piwo dla Kuby Mędrzyckiego za nazwanie mnie "delikwentem co to ma być godzien"
02-07-2007, 11:05 PM
Majek napisał(a):Piwo dla Kuby Mędrzyckiego za nazwanie mnie "delikwentem co to ma być godzien"Moje sugestie dotyczą raczej tych, którzy chcieliby ewentualnie przyjąć miano KACZMAROLOGA. W końcu, jakby nie było - lex retro non agit... .
Tam - Apokalipsa,
02-07-2007, 11:07 PM
Czyżbyś chciał zostać kaczmarologiem? Bo ja żartowałem; gdzie mi tam do takiego Majka albo Karol albo KN...
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
02-07-2007, 11:12 PM
gredler napisał(a):gdzie mi tam do takiego Majka albo Karol albo KN...Co do KN, zgadzam się z Tobą całkowicie. !! [ Dodano: 8 Luty 2007, 00:13 ] gredler napisał(a):Czyżbyś chciał zostać kaczmarologiem?Nie wiem. Jeśli, poznam kryteria, może się okazać, że się łapię. W sensie jakim wiem o wiedzy KN na temat Jacka, oczywiście także nie śmiem się równać. [ Dodano: 8 Luty 2007, 00:23 ] Czy mógłbym prosić o nieformułowanie tendencyjne tematu tego wątku? Proszę o zmianę na: "Kto się łapie na Kaczmarologa?" Moim zamysłem nie było sugerowanie, że "może ja bym se tak został Kaczmarologiem", tylko jakimi kryteriami kierowali się autorzy rang. [ Dodano: 8 Luty 2007, 00:25 ] Czy KACZMAROLOG, to taki gość, który zna twórczość Jacka na wyrywki; który znał osobiście JK ileś tam lat; który był z Jackiem na "ty"; który z nim współpracował; który rozumie Jego wiersze; który... itd. Tylko o to mi chodzi.
Tam - Apokalipsa,
02-07-2007, 11:59 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Moim zamysłem nie było sugerowanie, że "może ja bym se tak został Kaczmarologiem", tylko jakimi kryteriami kierowali się autorzy rang.Przyjęli scisły podział i powiedzieli se tak: Igrekowski zupełnie nie przypomina Mędrzyckiego. Damy Igrekowskiemu Kaczmarologa za to.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
02-08-2007, 12:02 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Przyjęli scisły podział i powiedzieli se tak:A to podobno ja tu jątrzę i organizuję osobiste wycieczki. Ech... :/
Tam - Apokalipsa,
02-08-2007, 12:03 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):A to podobno ja tu jątrzę i organizuję osobiste wycieczki.Nie podobno, tylko z całą pewnością. A że nie jesteś jedyny to inna sprawa
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
02-08-2007, 12:05 AM
Tak, rzeczywiście to potwierdziła pańska odpowiedź na mój post o rangach.
Tam - Apokalipsa,
02-08-2007, 12:07 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Tak, rzeczywiście to potwierdziła pańska odpowiedź na mój post o rangach.Cieszy się pan z tej wypowiedzi?
02-08-2007, 12:08 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Igrekowski zupełnie nie przypomina Mędrzyckiego. Damy Igrekowskiemu Kaczmarologa za to.Dlatego Pawle nie masz tej rangi?
02-08-2007, 12:10 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Szanowny Panie Mędrzycki! Jak widać, temu Panu wolno jątrzyć i obrażać Pana z nazwiska - i nie jest to łamanie punktu 2.1 regulaminu. Panu Konopackiemu NIC za to nie grozi, co najwyżej kilka piw od administracji.Paweł Konopacki napisał(a):Przyjęli scisły podział i powiedzieli se tak:A to podobno ja tu jątrzę i organizuję osobiste wycieczki. Ech... :/ Gdyby natomiast było tak: Paweł Konopacki napisał(a):- czyli gdyby Wasze nazwiska zamienić - dostałby Pan któreś tam z kolei ostrzeżenie. Ale ogólnie to MY nie chcemy przestrzegać regulaminu. Piwko dla administracjiKuba Mędrzycki napisał(a):Przyjęli scisły podział i powiedzieli se tak:A to podobno ja tu jątrzę i organizuję osobiste wycieczki. Ech... :/
02-08-2007, 12:10 AM
Edyta napisał(a):Dlatego Pawle nie masz tej rangi?Bo jak mi proponowali tą rangę to powiedziałem: albo dajecie mnie i Edycie albo MacB i Grabi. No i dali MacB i Grabi!
02-08-2007, 12:11 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Cieszy się pan z tej wypowiedzi?A Pan ze swojej? Tylko szczerze,proszę.
Tam - Apokalipsa,
02-08-2007, 12:12 AM
Luter napisał(a):Piwko dla administracjiPanie Luter, bo pan do domu nie wrócisz
02-08-2007, 12:13 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Bo jak mi proponowali tą rangęMyślałam, że dawali Ci wybór kaczmarolog albo artysta. I powiedziałeś: chuj z kaczmarologiem, z tego się nie da wyżyć!
02-08-2007, 12:13 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):A Pan ze swojej?To jest źle postawione pytanie, bo ja pytałem, czy Pan się cieszy z MOJEJ wypowiedzi. [ Dodano: 8 Luty 2007, 01:14 ] Edyta napisał(a):I powiedziałeś: chuj z kaczmarologiem, z tego się nie da wyżyć!Z kaczmarologa przeciez da się lepiej żyć niż z artysty. Nie wiedziałaś o tym?
02-08-2007, 12:16 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Z kaczmarologa przeciez da się lepiej żyć niż z artysty. Nie wiedziałaś o tym?No no, myślałam, że riposta będzie celniejsza.
02-08-2007, 12:19 AM
Edyta napisał(a):No no, myślałam, że riposta będzie celniejsza.Ale co tu można celniej zripostować, skoro post tak niecelny?
02-08-2007, 12:20 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Z kaczmarologa przeciez da się lepiej żyć niż z artysty.Kaczmarolodzy gdyby żyli wyłącznie z kaczmarologii, nie mieliby na chleb. O wspomnianych artystach raczej ciężko to samo powiedzieć.
Tam - Apokalipsa,
02-08-2007, 12:22 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Kaczmarolodzy gdyby żyli wyłącznie z kaczmarologii, nie mieliby na chleb.Jak słabi, to nie mają nawet na kromkę. Ale wybitni sobie radzą jakoś
02-08-2007, 12:26 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Panie Luter, bo pan do domu nie wróciszEj, a kto jeszcze przed paroma godzinami zżymał się na wyśmiewanie się z tekstów Petrvsa? No Panie Prawowierny, konsekwencji trochę! :rotfl:
02-08-2007, 12:29 AM
Krasny napisał(a):Ej, a kto jeszcze przed paroma godzinami zżymał się na wyśmiewanie się z tekstów Petrvsa? No Panie Prawowierny, konsekwencji trochę!znowu coś Ci sie pomelało
02-08-2007, 12:40 AM
Paweł Konopacki napisał(a):znowu coś Ci sie pomelałoTo chyba Panu coś się "pomelało". Po ilości pańskich piw, w sumie nie powinno to dziwić.
Tam - Apokalipsa,
02-08-2007, 12:43 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Po ilości pańskich piw, w sumie nie powinno to dziwić.Widzi Pan, znów nieclenie. Przecież nie chodzi o ilość piw, ale o moc piwa.
02-08-2007, 12:45 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Widzi Pan, znów nieclenie. Chyba jednak "clenie". :rotfl:
Tam - Apokalipsa,
02-08-2007, 12:46 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Chyba jednak "clenie".Ech, Panie Mędrzycki, czepianie się literówek to przecież nie pański poziom (jeszcze ) Jak już się pan zalogujesz, jako Elemelek, to napisz coś śmiesznego
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|