02-02-2007, 04:07 PM
Pytanko - czy prywatne wiadomości użytkowników są czytane przez Administrację? Lepiej zawczasu wiedzieć!
PW
|
02-02-2007, 04:07 PM
Pytanko - czy prywatne wiadomości użytkowników są czytane przez Administrację? Lepiej zawczasu wiedzieć!
02-02-2007, 04:14 PM
Edyta napisał(a):Pytanko - czy prywatne wiadomości użytkowników są czytane przez Administrację? Lepiej zawczasu wiedzieć!Był już o tym: prewencyjnie nie są Ewentualnie mogą być odczytane, jeśli ich odbiorca poczuje się obrażony treścią wiadomości i zgłosi to do administracji Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
02-02-2007, 04:20 PM
Ale technicznie rzecz biorąc administrator forum ma możliwość wglądu w prywatne posty, prawda?
02-02-2007, 04:37 PM
Luter napisał(a):Ale technicznie rzecz biorąc administrator forum ma możliwość wglądu w prywatne posty, prawda?Tak, podobnie jak np. administratorzy Onetu mają możliwość wglądu we wszystkie maile przechodzące przez ich serwer. To kwestia zaufania. Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
02-02-2007, 04:40 PM
Zeratul napisał(a):Tak, podobnie jak np. administratorzy Onetu mają możliwość wglądu we wszystkie maile przechodzące przez ich serwer.Jasne. Naprawdę tym razem niczego nikomu nie zarzucam! Po prostu chciałem tylko, żeby pytanie Edyty uzyskało wyczerpującą odpowiedź.
02-02-2007, 05:38 PM
Zeratul napisał(a):Tak, podobnie jak np. administratorzy Onetu mają możliwość wglądu we wszystkie maile przechodzące przez ich serwerWygląda na to, że prywatność w sieci to ułuda Czy administratorzy Gadu-Gadu też maja możliwość wglądu rozmów prowadzonych przez ten komunikator? Luter napisał(a):Po prostu chciałem tylko, żeby pytanie Edyty uzyskało wyczerpującą odpowiedźA dlaczego nie Pani Edyty? Czyżbyście się Państwo znali osobiście? Pozdrawiam!
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować. [/i][/b] JK
02-02-2007, 05:40 PM
Szymon napisał(a):Czy administratorzy Gadu-Gadu też maja możliwość wglądu rozmów prowadzonych przez ten komunikator?Nie tylko administratorzy. Inni użytkownicy też.
śni inny byt jurajski gad
02-02-2007, 05:41 PM
partycja napisał(a):Nie tylko administratorzy. Inni użytkownicy też.Jak to? Czyli teoretycznie mogę zobaczyć o czym rozmawiasz ze swoimi znajomymi za pomocą tego komunikatora?
[size=75][b][i]Scarabeidae[/i][/b][/size]
02-02-2007, 05:44 PM
patrycja napisał(a):Nie tylko administratorzy. Inni użytkownicy też.:rotfl: Żuczek napisał(a):Czyli teoretycznie mogę zobaczyć o czym rozmawiasz ze swoimi znajomymi za pomocą tego komunikatora?Jeśli ci znajomi "życzliwie" podeślą Ci fragmenty rozmowy z Patrycją - to tak. Pozdrawiam serdecznie!
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować. [/i][/b] JK
02-02-2007, 06:19 PM
Luter napisał(a):Ale technicznie rzecz biorąc administrator forum ma możliwość wglądu w prywatne posty, prawda?Więcej powiem: czasem zwykły użytkownik może nawet pisać na Forum Administratorów - forum przecież ogólnie dla "zwykłych" użtykowników niedostępne. Ale jeśli dany użytkownik znajdzie sposób, znajdzie "techniczną możliwość" to wiele rzeczy niemozliwych okazuje się możliwych
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
02-02-2007, 08:27 PM
Szymon napisał(a):Jeśli ci znajomi "życzliwie" podeślą Ci fragmenty rozmowy z Patrycją - to tak.Ależ ja byłem naiwny... :wstyd:
[size=75][b][i]Scarabeidae[/i][/b][/size]
02-02-2007, 11:59 PM
Szymon napisał(a)::rotfl:Nie wiem co Cię tak śmieszy. Myślisz, że to niemożliwe? To niby skąd wiem o czym rozmawiałeś wczoraj z Grabi? Cytat:Grabi (17:18)
śni inny byt jurajski gad
02-03-2007, 12:40 PM
partycja napisał(a):Niezłe !!Cytat:Grabi (17:18) A dlaczego to dziecko chce pogranżać KaeNa ?? Jakiś kompleks?
02-03-2007, 12:51 PM
Ponieważ ostatnio Forumowicze zdają się nie grzeszyć poczuciem humoru i jeszcze ktoś może to wziać na poważnie, to ja spieszę wyjaśnić, że ta "rozmowa" oczywiście została spreparowana przez Uż. patrycję - w celach rozrywkowych zapewne
Kuba Mędrzycki napisał(a):Jakiś kompleks?Pewnie. Mogę śmiało założyć, że za dwadzieścia lat różnica wieku między moją potencjalną córką, a moją... potencjalną najwierniejszą współpracowniczką będzie większa niż w analogicznej sytuacji u Wyżej Wymienionego. To może rodzić kompleksy, Kubo! Oczywiście miałem na myśli któregoś z Wyżej Wymienionych Administratorów portalu Onet.pl
[b][i]
02-03-2007, 01:01 PM
Przepraszam. Już wyjaśnione z rozmówczynią Trolla.
Ale fakt, że dobra ta sfingowana rozmowa. Brzmi całkiem wiarygodnie. Zwłaszcza jeśli chodzi o jednego z "rozmówców".
02-03-2007, 01:05 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Przepraszam. Już wyjaśnione z rozmówczynią Trolla.Nie ma sprawy, ale pozwolę sobie zapytać z ciekawości - czy naprawdę chociaż przez chwilę sądziłeś, że to jest autentyczny cytat z mojej rozmowy z Grabi? Poza tym mam nadzieję, że kiedyś wszyscy nauczymy się dyskutować nie odwołując się do tego typu "argumentów": Kuba Mędrzycki napisał(a):Jakiś kompleks?
[b][i]
02-03-2007, 01:48 PM
Szymon napisał(a):ta "rozmowa" oczywiście została spreparowana przez Uż. patrycję - w celach rozrywkowych zapewne :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: "W celach rozrywkowych"... [ Dodano: 3 Luty 2007, 14:50 ] Szymon napisał(a):Forumowicze zdają się nie grzeszyć poczuciem humoruZgadza się! Użytkownik Szymon napisał(a):administratorzy Gadu-Gadu też maja możliwość wglądu rozmów prowadzonych przez ten komunikatorO kurwa!
02-03-2007, 01:51 PM
Szymon napisał(a):Nie ma sprawy, ale pozwolę sobie zapytać z ciekawości - czy naprawdę chociaż przez chwilę sądziłeś, że to jest autentyczny cytat z mojej rozmowy z Grabi?Ze względu na moją wieloletnią znajomość z Grabi, gdzieś w duchu liczyłem na to, że jednak nie.
02-03-2007, 01:58 PM
Krasny napisał(a):"W celach rozrywkowych"...W celach rozrywkowych to się chodzi do kina.
02-03-2007, 02:20 PM
Luter napisał(a):Ale technicznie rzecz biorąc administrator forum ma możliwość wglądu w prywatne posty, prawda?Tylko, jeśli administrator celowo zainstaluje w skrypcie rozszerzenie phpBB umożliwiające taki wgląd. W czystej wersji phpBB takiej opcji nie ma. Oczywiście, Forum działa na innej wersji, "modified by Przemo", co do której nie wiem czy takie rozszerzenie domyślnie jest wyłączone, czy włączone. Być może jest to opcja na sztywno zainstalowana w skrypcie. EDIT: Oczywiście mówię tutaj o możliwości podglądu via skrypt. Ale jeśli administrator forum jest także administratorem bazy SQL, może dokonywać wglądu w PM bez instalowania żadnych inwigilacyjnych rozszerzeń.
02-03-2007, 06:23 PM
Szymon napisał(a):Pewnie. Mogę śmiało założyć, że za dwadzieścia lat różnica wieku między moją potencjalną córką, a moją... potencjalną najwierniejszą współpracowniczką będzie mniejsza niż w analogicznej sytuacji u Wyżej Wymienionego.Po pierwsze to chyba chciał Pan napisać "większa". A po drugie - niewątpliwie ma Pan rację Szymon napisał(a):To może rodzić kompleksy, Kubo!Jak widać na Pańskim przykładzie - również nienawiść. :/
02-03-2007, 10:52 PM
Szymon napisał(a):pozwolę sobie zapytać z ciekawości - czy naprawdę chociaż przez chwilę sądziłeś, że to jest autentyczny cytat z mojej rozmowy z Grabi?Pozory mylą, jak powiedział jeż schodząc ze szczotki drucianej. ;--) Pozdr. Grabi
02-04-2007, 10:48 AM
Widzę, że zaczynamy rozpijac Grabi...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta: To tylko kwestia Światła ; "
02-04-2007, 01:50 PM
Przemek napisał(a):Widzę, że zaczynamy rozpijac Grabi...Wśród wielu zalet Grabi ma również tę, że nie można jej upić. Komuś się udało? No właśnie...
02-04-2007, 07:16 PM
Edyta napisał(a):Komuś się udało? No właśnie...No ale 11 (stan na tę chwilę) piw, to i .....no jest tu wśród nas pewien wtrwały smakosz piwa .....by zmogło
Znajdzie się słowo na każde słowo
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|