Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Optuję za tym, że fundusze pozostałe po odnowieniu pomnika J.K. zostały przeznaczone na wykupienie A.N. z aresztu i na wszelkie z tym związane koszty sądowe! !!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Ten Bytów to w ogóle jest jakieś podejrzane miejsce. Kilkanaście lat temu był wampir z Bytowa - a teraz wirtualny lincz na komorniku!
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
To nie pierwsza taka sprawa, było głośno jakiś czas temu o Złotorii, też admini wydeptali ścieżkę od domów do sądu i prokuratury.
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):A jak nadal coś zostanie?
:rotfl:
No nieźle się rozbawiło towarzystwo, nieźle... :rotfl:
Znajdzie się słowo na każde słowo
Liczba postów: 1,409
Liczba wątków: 35
Reputacja:
0
Bzdura z tym sądem! Przecież wystarczy adnotacja, że właściciel nie ponosi odpowiedzialności za treść postów itp. Coś bytomska sprawiedliwość nazbyt gorliwa. Inna rzecz, że naprawdę trzeba się pilnować. Ja ostatnio wprowadzałam wpis do regulaminu na swoim forum, że podane informacje nie stanowią porad medycznych w prawnym znaczeniu, a ich wymiana nie narusza tajemnicy lekarskiej ze względu na charakter kanału informacyjnego, jakim jest forum interentowe - bo mi pewien lekarz napisał, że boi się odpowiadać ludziom na forum, żeby nie został posądzony o leczenie via net i naruszenie tajemnicy lekarskiej...
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
A jaką może tajemnicę lekarską narusza publiczne udzielenie komuś rady, po publicznym zapytaniu o poradę na forum ??
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 1,409
Liczba wątków: 35
Reputacja:
0
Nie wiem. Uważam, że żadną. Ale wiesz, jak to jest: jak Cię lekarz przez pomyłkę albo z niewiedzy pokaleczy, to mu niewiele zrobią, a jak będzie starał się pomóc, to natychmiast zawistni koledzy znajdą na niego haka (zresztą nie tylko medycyny to dotyczy). Skoro jednak ów lekarz miał takie obawy, to wprowadziłam ten zapis. I niech mnie ktoś teraz zaskarży :rotfl: