Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co jest z Listą ????????
Witam!
Czy ktoś (w domyśle Ojciec Dyrektor lub jego urocza Ann) wiedzą co się dzieje z Listą? Od wczoraj nic nie dociera do mnie. Zapisałem się pod nowym nickiem (z Interii) i... też nic. Inni otrzymują listy, a ja nie. Myślałem, że to wina MOICH dostawców poczty, ale i tu nie ma reguły - KN, który też tak jak ja używa home.pl, dostaje pocztę, a już Vit (który zapisał się z Interii - tak jak ja z drugiego adresu) też chyba nic nie dostaje.
Bardzo proszę o jakieś informacje
Maciek
Znajdzie się słowo na każde słowo
Robert i Tomek S. tez nie dostają.... Sprobuj Maćku założyć skrzynkę na onecie. Ja mam i listy dostaję. Co gorsza Artur chyba też nie dostaje listowej korespondencji....
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Kurde, ale co sie stalo ze nagle zaczelo dzialac wybiorczo. Ja na adres z pracy i na domowy nic nie dostaje ... Sad a bez listy nie wyobrażam sobie życia ...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Kurcze ja nic nie dostaję ani na adres wp ani na gazecie.Mam trzecią skrzynkę otwierać?
Ja nie nie wiem co się dzieje, Artur ma problemy z siecią Sad
Do mnie też nic nie dociera (onet...) ;(
Już naprawiłem, jeżeli komuś nie chodzi, niech się zgłosi jeszcze do ann, mi siec pada co 5 minut :/
Ha...
Mi chodzi z przerwami jakoś Sad ... no chyba że teraz zapadła po prostu pełna konsternacji cisza na Liście ?....
No nic czekam i liczę na zaradność Artura...

Pozdrawiam...
Mateo Strunnik
Jak kasuje i zakładam od nowa to chwile chodzi dobrze :/ To serwer tawerny, a wszyscy wiemy co tam się dzieje...
A co się tam dzieje? Bo ja na przykład nie wiem :oops:
Znajdzie się słowo na każde słowo
To samo co na starym forum - mówiąc po ludzku: wszystko się sypie ;/
No ja jestem już na "nowej"...SmileSmileSmileSmile
Na razie działa...Wink

Pozdrawiam...
Mateo Strunnik
Z nową listą mamy z Arturem tylko tyle wspólnego, że jesteśmy na niej zapisani :]
Ja to nawet nie próbuje odgadnąć co i dlaczego dostaję.ważne że coś przychodzi.
Ha...Wink
Teraz jestem na dwóch listach (no właściwie na trzech...Wink) czasami mi się wydaje że życie mogłoby być nieco prostsze...Wink
Mam nadzieję że kłopoty są opanowane i wszystko wraca do normy...Wink

Pozdrawiam...
Mateo Strunnik
U mnie wszystko działa ślicznie
Tej a wiecie co? Ja wogóle nie miałem żednych kłopotów z listą. I prawde mówiąc zabawnie było czytać te wszystkie testy i wołania o pomstę do nieba. ( i do adminów)