Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koncert w Piwnicy pod Harendą
Szanowni Forumowicze!
Serdecznie zapraszamy na drugi w sezonie Wink koncert w Piwnicy pod Harendą, który odbędzie się 14 stycznia o godzinie 19.
Zapraszamy tym przyjemniej, gdyż dla nas to koncert szczególny - swego rodzaju zamknięcie tego, co grywaliśmy od września/października.
Bilety - w cenie 8 zł - do nabycia w Harendzie (ul. Krakowskie Przedmieście 4/6, wejście od ul. Oboźnej) w dniu koncertu od godz. 18.
Zapraszam,
Mateusz Nagórski
Odpowiedz
No to trzeba będzie być.
Zobaczymy, czy słynna Atmosfera Harendy i tym razem zadziała... Smile
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
Ja będęSmile Zapewne atmosfera zadziałaSmile
Odpowiedz
Mam nadzieję, że na ten koncert dotrę. Smile
Odpowiedz
Ja musze troche pokombinować, ale mam nadzieje, że uda mi się przyjść, posłuchać i pooklaskiwać. Smile
Patrycja
Odpowiedz
I ja, i ja, i ja - mam nadzieję... Smile
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
A ja mam nadzieję, że Mateusz pamięta naszą rozmowę w Tavernie. Jak się zapomnimy( czytaj tmach ) i zaczniemy śpiewać razem z nim, nie będzie miał nam tego za złe. Smile
Odpowiedz
pkosela napisał(a):No to trzeba będzie być.
Nic dodać, nic ująć. Smile
Odpowiedz
i ja przyjdê pos³uchaæ Mistrzunia :agent:
Odpowiedz
rotfl napisał(a):i ja przyjdę posłuchać Mistrzunia :agent:
Jak już to "Mistrzuniów" Wink
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
No i my będziemy Smile Fakt faktem na stronie nowi ,ale od lat wielbiciele twórczości J.K., Mateusz mam pytanie czy graliście może na "Spotkaniach Zamkowych" w Olsztynie, w zeszłym roku w lipcu??
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):
rotfl napisał(a):i ja przyjdê pos³uchaæ Mistrzunia :agent:
Jak ju¿ to "Mistrzuniów" Wink
oczywi¶cie :agent:
Odpowiedz
mruziaa napisał(a):No i my będziemy Smile Fakt faktem na stronie nowi ,ale od lat wielbiciele twórczości J.K., Mateusz mam pytanie czy graliście może na "Spotkaniach Zamkowych" w Olsztynie, w zeszłym roku w lipcu??
Nie.
Odpowiedz
Oki thx. PomyłkaSmile Ale i tak bedziemySmile
Odpowiedz
mruziaa napisał(a):Mateusz mam pytanie czy graliście może na "Spotkaniach Zamkowych" w Olsztynie, w zeszłym roku w lipcu??
Nie, to nasi znajomi z Łodzi grali na Spotkaniach Zamkowych. Też dość zdolni, choć jak mawiali niektórzy - "oprócz pianisty, Ci dwaj bardzo słabi". No, ale to już do własnej oceny... :/
Odpowiedz
Panowie, zastanawiam siê czy by³aby mo¿liwo¶æ zarezerwowania kilku biletów parê dni wcze¶niej.. a nawet kupienia, by nie staæ w takich kolejkach jak przed ostatnim Waszym koncertem w Harendzie.. :agent:
Odpowiedz
Drogi Rotfl,
Niestety, ze względów organizacyjnych, nie ma takiej możliwości.
Jeśli jednak nie masz siły stać w kolejce po bilety, zawsze możesz wybrać się do Hybryd. dSmile
Pozdrawiam,
MN
Odpowiedz
MateuszNagórski napisał(a):zawsze mo¿esz wybraæ siê do Hybryd. dSmile
Pozdrawiam,
MN
A czy ja zasugerowa³em, ¿e nie jest warto postaæ w kolejce? :agent:
Odpowiedz
Myśle, ze w hybrydach też bedzie tłok Wink
Odpowiedz
rotfl napisał(a):A czy ja zasugerowałem, że nie jest warto postać w kolejce? :agent:
Fakt, nie :agent:
Odpowiedz
Tomek_Ciesla napisał(a):My¶le, ze w hybrydach te¿ bedzie t³ok Wink
nie przepadam za t³okiem na scenie Wink
:agent:
Odpowiedz
JA niestety muszę odwołać wcześniejszą deklarację. Nie pojawię się. I to nie dlatego, że idę do Hybryd. Po prostu mam mecz 18.10 na Natolinie i bym mógł dopiero ok. 20 być w Harendzie. Moim zdaniem zbyt późno...
pozdrawiam i życzę udanego koncertu
Odpowiedz
W hybrydach tradycyjnie jest jakaś manifestacja polityczna chyba. no to publiczność będzie ale co to za publiczność? :zly:
Odpowiedz
Luter napisał(a):ale co to za publiczność? :zly:
A mógłbyś rozwinąć ?
Odpowiedz
Doskona³y koncert, Panowie :agent: Jednak Harenda to Harenda!
Brawo i gratulacje rewelacyjnej niespodzianki! "Sched± po Tolkienie" zaskoczyli¶cie, co da³o siê odczuæ, ca³± publiczno¶æ, która je¶li siê nie mylê, by³a bardziej liczna ni¿ poprzednio (?). Dziêkujê równie¿ za sporo nowo¶ci. Czy w Harendzie gracie, Panowie, regularnie czy tylko okazjonalnie?

[ Dodano: 16 Styczeñ 2007, 00:35 ]
Dodam, ¿e szczególnie podoba³o mi siê wykonanie "kraju".
Odpowiedz
rotfl napisał(a):Czy w Harendzie gracie, Panowie, regularnie czy tylko okazjonalnie?
W sumie to ani jedno ani drugie. Nie mamy jakiegoś stałego dnia, kiedy tam występujemy, ale najprawdopodobniej będziemy tam grać raz w miesiącu.
Odpowiedz
Wiem, że nazwiecie to Panowie narzekaniem, ale spróbujcie nie trafić w dzień, gdy mam mecz w niedzielę wieczorem. Z reguły mam tak raz na pół roku :rotfl: Bo tym razem mnie to doszczętnie zniszczyło, bo się nastawiałem, że przyjdę już dość długo...
Odpowiedz
OLI napisał(a):Bo tym razem mnie to doszczętnie zniszczyło, bo się nastawiałem, że przyjdę już dość długo...
Informacja o naszym koncercie pojawiła się jakiś miesiąc temu, więc ciężko tu mówić o zaskoczeniu.
Odpowiedz
Wiem, wiem, ale mi terminarz ligi podają jakoś w październikuWink Zaskoczyło mnie, że mając jeden mecz w niedzielę wieczór na pół sezonu akurat trafiło na Wasz koncert...
Odpowiedz
rotfl napisał(a):Doskonały koncert, Panowie :agent: Jednak Harenda to Harenda!
Brawo i gratulacje rewelacyjnej niespodzianki! "Schedą po Tolkienie" zaskoczyliście, co dało się odczuć, całą publiczność
Cieszę się, że Ci się podobało. W przygotowaniu kolejna piosenka.
Pozdrawiam,
MN
Odpowiedz