Liczba postów: 748
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Szanowni Forumowicze!
Serdecznie zapraszamy na drugi w sezonie koncert w Piwnicy pod Harendą, który odbędzie się 14 stycznia o godzinie 19.
Zapraszamy tym przyjemniej, gdyż dla nas to koncert szczególny - swego rodzaju zamknięcie tego, co grywaliśmy od września/października.
Bilety - w cenie 8 zł - do nabycia w Harendzie (ul. Krakowskie Przedmieście 4/6, wejście od ul. Oboźnej) w dniu koncertu od godz. 18.
Zapraszam,
Mateusz Nagórski
Liczba postów: 3,606
Liczba wątków: 167
Reputacja:
0
No to trzeba będzie być.
Zobaczymy, czy słynna Atmosfera Harendy i tym razem zadziała...
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Ja będę Zapewne atmosfera zadziała
Liczba postów: 3,635
Reputacja:
0
Mam nadzieję, że na ten koncert dotrę.
Liczba postów: 219
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Ja musze troche pokombinować, ale mam nadzieje, że uda mi się przyjść, posłuchać i pooklaskiwać.
Patrycja
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
I ja, i ja, i ja - mam nadzieję...
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Reputacja:
0
A ja mam nadzieję, że Mateusz pamięta naszą rozmowę w Tavernie. Jak się zapomnimy( czytaj tmach ) i zaczniemy śpiewać razem z nim, nie będzie miał nam tego za złe.
Liczba postów: 235
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
pkosela napisał(a):No to trzeba będzie być. Nic dodać, nic ująć.
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
i ja przyjdê pos³uchaæ Mistrzunia :agent:
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
rotfl napisał(a):i ja przyjdę posłuchać Mistrzunia :agent: Jak już to "Mistrzuniów"
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
No i my będziemy Fakt faktem na stronie nowi ,ale od lat wielbiciele twórczości J.K., Mateusz mam pytanie czy graliście może na "Spotkaniach Zamkowych" w Olsztynie, w zeszłym roku w lipcu??
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):rotfl napisał(a):i ja przyjdê pos³uchaæ Mistrzunia :agent: Jak ju¿ to "Mistrzuniów" oczywi¶cie :agent:
Reputacja:
0
mruziaa napisał(a):No i my będziemy Fakt faktem na stronie nowi ,ale od lat wielbiciele twórczości J.K., Mateusz mam pytanie czy graliście może na "Spotkaniach Zamkowych" w Olsztynie, w zeszłym roku w lipcu?? Nie.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Oki thx. Pomyłka Ale i tak bedziemy
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
mruziaa napisał(a):Mateusz mam pytanie czy graliście może na "Spotkaniach Zamkowych" w Olsztynie, w zeszłym roku w lipcu?? Nie, to nasi znajomi z Łodzi grali na Spotkaniach Zamkowych. Też dość zdolni, choć jak mawiali niektórzy - "oprócz pianisty, Ci dwaj bardzo słabi". No, ale to już do własnej oceny... :/
Reputacja:
0
Panowie, zastanawiam siê czy by³aby mo¿liwo¶æ zarezerwowania kilku biletów parê dni wcze¶niej.. a nawet kupienia, by nie staæ w takich kolejkach jak przed ostatnim Waszym koncertem w Harendzie.. :agent:
Reputacja:
0
Drogi Rotfl,
Niestety, ze względów organizacyjnych, nie ma takiej możliwości.
Jeśli jednak nie masz siły stać w kolejce po bilety, zawsze możesz wybrać się do Hybryd. d
Pozdrawiam,
MN
Reputacja:
0
MateuszNagórski napisał(a):zawsze mo¿esz wybraæ siê do Hybryd. d
Pozdrawiam,
MN A czy ja zasugerowa³em, ¿e nie jest warto postaæ w kolejce? :agent:
Liczba postów: 1,572
Liczba wątków: 54
Reputacja:
0
Myśle, ze w hybrydach też bedzie tłok
Reputacja:
0
rotfl napisał(a):A czy ja zasugerowałem, że nie jest warto postać w kolejce? :agent: Fakt, nie :agent:
Reputacja:
0
Tomek_Ciesla napisał(a):My¶le, ze w hybrydach te¿ bedzie t³ok nie przepadam za t³okiem na scenie
:agent:
Reputacja:
0
JA niestety muszę odwołać wcześniejszą deklarację. Nie pojawię się. I to nie dlatego, że idę do Hybryd. Po prostu mam mecz 18.10 na Natolinie i bym mógł dopiero ok. 20 być w Harendzie. Moim zdaniem zbyt późno...
pozdrawiam i życzę udanego koncertu
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
W hybrydach tradycyjnie jest jakaś manifestacja polityczna chyba. no to publiczność będzie ale co to za publiczność? :zly:
Reputacja:
0
Luter napisał(a):ale co to za publiczność? :zly: A mógłbyś rozwinąć ?
Reputacja:
0
Doskona³y koncert, Panowie :agent: Jednak Harenda to Harenda!
Brawo i gratulacje rewelacyjnej niespodzianki! "Sched± po Tolkienie" zaskoczyli¶cie, co da³o siê odczuæ, ca³± publiczno¶æ, która je¶li siê nie mylê, by³a bardziej liczna ni¿ poprzednio (?). Dziêkujê równie¿ za sporo nowo¶ci. Czy w Harendzie gracie, Panowie, regularnie czy tylko okazjonalnie?
[ Dodano: 16 Styczeñ 2007, 00:35 ]
Dodam, ¿e szczególnie podoba³o mi siê wykonanie "kraju".
Reputacja:
1
rotfl napisał(a):Czy w Harendzie gracie, Panowie, regularnie czy tylko okazjonalnie? W sumie to ani jedno ani drugie. Nie mamy jakiegoś stałego dnia, kiedy tam występujemy, ale najprawdopodobniej będziemy tam grać raz w miesiącu.
Reputacja:
0
Wiem, że nazwiecie to Panowie narzekaniem, ale spróbujcie nie trafić w dzień, gdy mam mecz w niedzielę wieczorem. Z reguły mam tak raz na pół roku :rotfl: Bo tym razem mnie to doszczętnie zniszczyło, bo się nastawiałem, że przyjdę już dość długo...
Reputacja:
1
OLI napisał(a):Bo tym razem mnie to doszczętnie zniszczyło, bo się nastawiałem, że przyjdę już dość długo... Informacja o naszym koncercie pojawiła się jakiś miesiąc temu, więc ciężko tu mówić o zaskoczeniu.
Reputacja:
0
Wiem, wiem, ale mi terminarz ligi podają jakoś w październiku Zaskoczyło mnie, że mając jeden mecz w niedzielę wieczór na pół sezonu akurat trafiło na Wasz koncert...
Reputacja:
0
rotfl napisał(a):Doskonały koncert, Panowie :agent: Jednak Harenda to Harenda!
Brawo i gratulacje rewelacyjnej niespodzianki! "Schedą po Tolkienie" zaskoczyliście, co dało się odczuć, całą publiczność Cieszę się, że Ci się podobało. W przygotowaniu kolejna piosenka.
Pozdrawiam,
MN
|