Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koncert w TVP1 (Znów to samo....)
Paweł Konopacki napisał(a):Spoko! Kubusiowi takie detale nie robią różnicy
Myślałem, że chodzi o jeden i ten sam koncert.
Elessar napisał(a):Tak, osoba się bardzo czepia, bo jednak to strasznie raziło w odbiorze.
Za to "olywnej lampki płomyk szę wypalył" czy też "odczysk palca w wypalonej gliynie" nie razie wogóle !!! Tak trzymać !!!
eliza napisał(a):Faktycznie w Kołobrzegu w piosence "Powrót" zaśpiewałam źle słowo "tłum") do czego pewna osoba na tym forum bardzo się czepia. Więcej mi sie to już nigdzie nie przytrafiło. Możecie mi wierzyć.
Ja wierzę. I wcale nie musisz się tu nikomu tłumaczyć.

Eliza jak na swój bardzo młody wiek jest osobą niezwykle uzdolnioną i muzykalną i za kilka lat (które z pewnością okupi cięzką pracą), na pewno jeszcze nie raz nas pozytywnie zaskoczy.

Pozdrawiam Eliza.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Za to "olywnej lampki płomyk szę wypalył" czy też "odczysk palca w wypalonej gliynie" nie razie wogóle !! ! Tak trzymać !! !
Tylko, że Eliza mieszka od zawsze w Polsce. No chyba, że o czymś o nie wiem.
Kuba Mędrzycki napisał(a):za kilka lat (które z pewnością okupi cięzką pracą), na pewno jeszcze nie raz nas pozytywnie zaskoczy.
Jeśli okupi ciężką pracą...
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki pół roku temu napisał(a):w Warszawie, zadebiutuje na scenie młoda i bardzo zdolna wokalistka - Patrycja Volny.*
Jak teraz czytam Twój post, Kubo, że
Kuba Mędrzycki napisał(a):Eliza jak na swój bardzo młody wiek jest osobą niezwykle uzdolnioną i muzykalną i za kilka lat (które z pewnością okupi cięzką pracą), na pewno jeszcze nie raz nas pozytywnie zaskoczy.
otóż, jak czytam Twoje słowa o Elizie, to - pomijając, czy się z nimi zgadzam, czy nie - przypominają mi się Twoje posty z maja 2006. Wówczas też piałeś peany, tylko o kim innym. Jak się życie potem potoczyło, wszyscy wiemy. Życzę Elizie, aby nie musiała za kilka miesięcy przeczytać Twojego posta w stylu:
Kuba Mędrzycki napisał(a):Za to "olywnej lampki płomyk szę wypalył" czy też "odczysk palca w wypalonej gliynie"
Niestety, historia lubi się powtarzać. Stąd też należy przestrzegać Elizę przez zbytnią wiarą w pochwały Kuby. Bo Kuba dzisiaj chwali a jutro....jutro może - obym się mylił - szantażować Elizę udostępnieniem na priv każdemu kto zechce fikcyjnej korespondencji esemsowej między nim a Elizą.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Wiesz co, Paweł, pomyślałem to samo, co napisałeś...
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):Wiesz co, Paweł, pomyślałem to samo, co napisałeś...
No bo pamięć o tamtych słowach Kuby wręcz się narzuca przy lekturze ostatnich postów Kuby na temat Elizy.
A warto też pamiętać o np. takich słowach JM:
Kuba Mędrzycki pół roku temu napisał(a):Zamiast naprawdę kibicować Patrycji, to tutaj trwa jakaś bezsensowna nagonka na jej szczere chęci prezentowania twórczości JK.
zastanawiające, jak bardzo w ciągu kilku miesięcy Kuba potrafi zmienić zdanie na temat "młodych zdolnych wokalistek". Od zachwytu nad talentem po bezwzględne zwalczanie tego talentu.
Nie życzę Elizie, aby spotkało ją ze strony Kuby to samo, co spotkało Berseis.
Nie życzę tego zresztą nikomu.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Bo Kuba dzisiaj chwali a jutro....jutro może - obym się mylił - szantażować Elizę udostępnieniem na priv każdemu kto zechce fikcyjnej korespondencji esemsowej między nim a Elizą.
A ja myślę, że Ty wierzysz w istnienie tej, swoją drogą niezwykle zabawnej (ja się tarzałem, tarzałem...), korepondencji.
Tylko niesamowity czyścioszek jesteś i nie lubisz z jednego talerza jadać. :Smile
<!-- m --><a class="postlink" href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Wyparcie">http://pl.wikipedia.org/wiki/Wyparcie</a><!-- m -->

Pozdrawiam!
M.
Odpowiedz
MateuszNagórski napisał(a):ja się tarzałem, tarzałem
Ciekawe w czym
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):zastanawiające, jak bardzo w ciągu kilku miesięcy Kuba potrafi zmienić zdanie na temat "młodych zdolnych wokalistek".
Co do Patrycji, to napisałem jakiś czas temu że przez ostatnich kilka miesięcy zrobiła spory postęp. Moje zdanie rzeczywiście zmieniło się, ale na "plus". Moje zastrzeżenia odnosiły się co najwyżej do jej rozmaitych zachowań w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Z resztą to nie temat na ten wątek. Możemy dokończyć, tam gdzie został przeniesiony.
Moje porównania w tym wątku były tylko sposobem zwrócenia uwagi na brak obiektywizmu co poniektórych. Ot co.
Paweł Konopacki napisał(a):Nie życzę Elizie, aby spotkało ją ze strony Kuby to samo, co spotkało Berseis.
A co to wogóle ma znaczyć ?? Co Ty bredzisz, człowieku ?
Paweł Konopacki napisał(a):Stąd też należy przestrzegać Elizę przez zbytnią wiarą w pochwały Kuby.

Eliza sama doskonale zna swoją wartość i doskonale wie, że ma potencjał. Tylko od niej teraz zalezy czy będzie go potrafiła dobrze i umiejętnie wykorzystać.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Eliza sama doskonale zna swoją wartość i doskonale wie, że ma potencjał
A skąd wiesz?
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Moje porównania w tym wątku były tylko sposobem zwrócenia uwagi na brak obiektywizmu co poniektórych. Ot co.
Tak to jest. Nie będę obiektywny w tych kwestiach - coś mi się podoba bardziej, a coś mniej.

Odpowiedz
MateuszNagórski napisał(a):A ja myślę, że ...
Mateuszku, sam świetnie wiesz, że myślenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną (tu ulubiony emotikon Tormenta, który najbardziej lubi się śmiać z własnych dowcipów: :rotfl: )

[ Dodano: 20 Grudzień 2006, 00:13 ]
Kuba Mędrzycki napisał(a):Moje zastrzeżenia odnosiły się co najwyżej do jej rozmaitych zachowań w ciągu ostatnich kilku miesięcy.
Moje zastrzeżenia, co do Ciebie też generalnie odnoszą się do Twoich zachowań w ciągu ostatnich kilku miesięcy (tu emotikon specjalnie dla Tormenta: :rotfl: )
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):
MateuszNagórski napisał(a):A ja myślę, że ...
Mateuszku, sam świetnie wiesz, że myślenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną
Chwale za to Pana! Czy wiesz, jak świetnie się żyje bez kompleksów na tle seksualnym? Nie wiesz! Ha! A widzisz!
Polecam.
M.
Odpowiedz
MateuszNagórski napisał(a):Czy wiesz, jak świetnie się żyje bez kompleksów na tle seksualnym?
Odpowiadając na Twoje pytanie...
MateuszNagórski napisał(a):Nie wiesz!
...uupss, nie zdążyłem udzielić odpowiedzi.
Widać pytanie nie było do mnie.
MateuszNagórski napisał(a):A widzisz!
no tak, wdzię Wink
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Typowe konopackie pieprzenie kotka za pomocą młotka.

EDIT:
albo patki za pomocą matki! :rotfl: (emotikon specjalnie dla Ciebie)
Odpowiedz
MateuszNagórski napisał(a):albo patki za pomocą matki!
Jednak zniżanie się do pewnego poziomu żenady nie przystoi na publicznym Forum. Odpowiem Ci na to, co napisałeś, na priv.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Mateuszku, sam świetnie wiesz, że myślenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną
W przeciwieństwie do tego.
Odpowiedz
MateuszNagórski napisał(a):W przeciwieństwie do tego.
Dokładnie! Bo ja w odpowiedzi do ciebie nie naruszam goności osób trzecich

[ Dodano: 20 Grudzień 2006, 09:54 ]
MateuszNagórski napisał(a):Czy wiesz, jak świetnie się żyje bez kompleksów na tle seksualnym? Nie wiesz! Ha! A widzisz!
Swoją drogą, czytając powyższe, przypomniały mi się słowa pewnego zbanowanego użytkownika:
Kapitan Nemo napisał(a):Nie marzył za to by swoje męskie zakompleksione ego dowartościować córką Jacka Kaczmarskiego.
Pomogło? Może ale jakim kosztem
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
MateuszNagórski napisał(a):albo patki za pomocą matki!
Ja wiem, że poezja się różnia przejawia, ale bez przesady :/

Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Swoją drogą, czytając powyższe, przypomniały mi się słowa pewnego zbanowanego użytkownika:
Jak miło. I może mi powiesz, że sugestia nie jest oskarżeniem?
No chyba, że Ci się te słowa ot tak przypomniały... Mimochodem zupełnie... Wink
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Mateuszku, sam świetnie wiesz, że myślenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną
Doskonale wiesz, Pawełku że to Mateusza jedna z najmocniejszych stron! Smile Nie mówiąc oczywiście, o doskonałym słuchu i wyczuciu muzycznych produkcji...

[ Dodano: 22 Grudzień 2006, 02:34 ]
Paweł Konopacki napisał(a):Jednak zniżanie się do pewnego poziomu
Zależy jaki poziom zniżania masz na mysli - FL120 czy FL280 Tongue
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Doskonale wiesz, Pawełku że to Mateusza jedna z najmocniejszych stron!
Łomatko! A co jest najsłabszą?!
Odpowiedz