Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JKM o JK i Murach i Augusto Pinochecie
lc napisał(a):Tak jest, Lenin, Stalin, Trocki to wybitni ludzie, arystokraci czystej krwi. Dziś by pewnie byli w PO
E tam. Lenin ze swym żydowskim pochodzeniem i Stalin ze swoją znajomością języków obcych pasowaliby raczej do PiSu..
Kraśny, przy całej odmienności poglądów nie mogę nie docenić Twojej inteligencji!
Piwo!
Tomek_Ciesla napisał(a):zarówno w Rosji jak i we francji rewolucję wzniecali wybitni ludzie
??
Ćwierćinteligenci z burżuazji, czyli niedouczeni mieszczenie, którzy, jak napisałem kilka postów wyżej, uważali, że mają patent na mądrość. Arystokracja przecież nie wywoływała rewolucji.
[color=#0000FF][i]Gałąź kona najpiękniej,
Bo umiera, gdy pęknie
Pod owoców zwieszonych
Ciężarem.
Mnie zaszkodził łyk godzin,
Ale jak tu być zdrowym?
Wódki miarę czas leje za barem.[/i][/color]
PMC napisał(a):Ćwierćinteligenci z burżuazji, czyli niedouczeni mieszczenie, którzy, jak napisałem kilka postów wyżej, uważali, że mają patent na mądrość.
Gdyby nie ci "Ćwierćinteligenci" nie miał byś praw człowieka. Uprawiałbyś ziemię pana, bo nie zniesiono by feudalizmu, nie pisał tu, bo by nie było wolności słowa ani wyznania. W zacietrzewieniu zaczynasz gadać straszne głupoty.
Artur napisał(a):Gdyby nie ci "Ćwierćinteligenci" nie miał byś praw człowieka. Uprawiałbyś ziemię pana, bo nie zniesiono by feudalizmu, nie pisał tu, bo by nie było wolności słowa ani wyznania
Za PRL-u słyszałem, że gdyby nie Polska Ludowa, to pasałbym krowy.
Problem polegał tylko na tym, że gdyby nie było Polski Ludowej - krów też bym nie pasał, bo Polska Ludowa wprowadzona przez ćwierćinteligentów znacznie więcej zabrała mojej rodzinie niż dała. Tak więc, ostrożnie z tym argumentem usprawiedliwiająym rewolucję chamów o uprawianiu ziemi pana Big Grin
A co nas obchodzi Twoja rodzina? Mówimy o społecznościach. Twierdzenie, że wszelkie rewolucje są złe i wprowadzane przez głupców jest śmieszne, świadczy tylko o tym, że komuś chyba rekapitulacji pierwotnej na lekcji nie przeprowadzono Wink
Artur napisał(a):A co nas obchodzi Twoja rodzina?
Jakieś kompleksy?
lc napisał(a):Jakieś kompleksy?
Zabrakło argumentów?
Artur napisał(a):Zabrakło argumentów?
Artur daj spokój. poprostu nie masz racji i już ! a jak będziesz dalej się kłócił, to zacznę tupać nogami i krzyczeć.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
ja napisał(a):a jak będziesz dalej się kłócił, to zacznę tupać nogami i krzyczeć
Ciota jesteś?
Artur napisał(a):Zabrakło argumentów?
Arumentów na co? Na to poniżej?
Artur napisał(a):Twierdzenie, że wszelkie rewolucje są złe i wprowadzane przez głupców jest śmieszne, świadczy tylko o tym, że komuś chyba rekapitulacji pierwotnej na lekcji nie przeprowadzono
To nie jest dyskusja na argumenty! Brakuje Wam nawet błyskotliwości Kraśnego.
lc napisał(a):Arumentów na co? Na to poniżej?
Na to:
Artur napisał(a):Gdyby nie ci "Ćwierćinteligenci" nie miał byś praw człowieka. Uprawiałbyś ziemię pana, bo nie zniesiono by feudalizmu, nie pisał tu, bo by nie było wolności słowa ani wyznania.
I nie mówimy o tym co tam Twoja rodzina stracia. Udowodnij, że rewolucje to czysty idiotyzm i nic dobrego nie przyniosły.
lc napisał(a):To nie jest dyskusja na argumenty! Brakuje Wam nawet błyskotliwości Kraśnego.
Usilnie starasz się by nie była, stąd ten tekst o kompleksach, jak braknie Ci argumentów to zaczynasz obrażać innych w nadziei że odwdzięczą Ci się tym samym i dyskusja zejdzie na Twoje ulubione tory, czyli właśnie popisy błyskotliwości w dopierdalaniu innym. W tym jesteś dobry, w reszcie nie bardzo widać.
lc napisał(a):To nie jest dyskusja na argumenty! Brakuje Wam nawet błyskotliwości Kraśnego.
Idę sie poskarżyć mamusi!! on mi dokuczyłSad
lc napisał(a):
ja napisał(a):a jak będziesz dalej się kłócił, to zacznę tupać nogami i krzyczeć
Ciota jesteś?
cholera, masz rację ! Arturze nie kłóć się, bo wyjadę Ci z baśki i poprawię z kopyta, a później skropię ciepłym moczem. czy już nie jestem ciotą ?? Leszku powiedz, że nie, powiedz.
Artur napisał(a):Usilnie starasz się by nie była, stąd ten tekst o kompleksach, jak braknie Ci argumentów to zaczynasz obrażać innych w nadziei że odwdzięczą Ci się tym samym i dyskusja zejdzie na Twoje ulubione tory, czyli właśnie popisy błyskotliwości w dopierdalaniu innym. W tym jesteś dobry, w reszcie nie bardzo widać.
otóż to !
PMC napisał(a):Poza tym zauważ, że wszystkie rewolucje były robione przez ćwierćinteligentów
i gdzieś jeszcze był tekst o tym, że rewolucja jest zawsze zła (nie chce mi się szukać).

czy to oznacza, że uwielbiasz okrągły stół ? przecież dzięki niemu nie doszło do rewolucji (i na wiosnę nie wisieli na drzewach komuniści) ?
PMC napisał(a):Poza tym zauważ, że wszystkie rewolucje były robione przez ćwierćinteligentów
Cóż, czyli uważasz że np Lenin był ćwierćinteligentem?
ja napisał(a):czy to oznacza, że uwielbiasz okrągły stół ?
Ja lubię okrągłe stoły! Nikt nie musi siedzieć na rogu, co ma znaczenie zwłaszcza jeżeli śniadasz z płcią piękną - jest podobno taki przesąd że kto usiądzie na rogu ten zostanie starą panną.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości