12-11-2006, 09:34 PM
No ja się waham, znów jak przyjadę to mnie ktoś uprowadzi i się nie wyśpię...
Kobieta to jedyna zdobycz, która zastawia sidła na myśliwego...
Warszawa - Teatr Hybrydy - niedziela 10 grudnia
|
12-11-2006, 09:34 PM
No ja się waham, znów jak przyjadę to mnie ktoś uprowadzi i się nie wyśpię...
12-11-2006, 09:43 PM
Wy się Markowo nie wahajcie, tylko przyjeżdżajcie częściej. A uprowadzenie, toż honorem dla białogłowy być powinno! Czyż nie?
A że białogłowa wybrała jednak ucieczkę do brzucha potwora? Cóż, porażki godnie znosić przywyklim!
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
12-11-2006, 09:47 PM
pkosela napisał(a):A że białogłowa wybrała jednak ucieczkę do brzucha potwora?Hmm, przyznam, że nawet dla mnie brzmi to zagadkowo...
12-11-2006, 10:20 PM
Nie wiem o co chodzi w powyższych, tajemniczych postach, ale ze swojej strony dziękuję wszystkim za przyjazne pokoncertowe opinie, a Leszkowi szczególnie - za zaproszenie i nieustającą życzliwość. Warto podkreślić, że dzięki inicjatywie lc wokół Hybryd ma szansę powstać środowisko skupiające autorów i słuchaczy piosenki nieobojętnej - znakomity pomysł. Przy okazji przyłączam się do prośby o udostępnienie nagrań pieśni, których mieliśmy okazję wysłuchać w niedzielę na zakończenie koncertu.
12-11-2006, 10:23 PM
Przemek Bogusz napisał(a):dzięki inicjatywie lc wokół Hybryd ma szansę powstać środowisko skupiające autorów i słuchaczy piosenki nieobojętnej - znakomity pomysłJako słuchacz, mogę tylko przyklasnąć i wyrazić nadzieję, że tak się stanie! A do Ciebie, Przemku nieustająca prośba o jak najszybszą rejestrację i udostępnienie nowych piosenek
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
12-11-2006, 10:27 PM
A ja nawet nie wiedziałam, że Przemek jest użytkownikiem forum Ale z powyższych pochwał się nie wycofuję.
12-12-2006, 10:44 AM
Za 15 minut mam zajęcia, ale spróbuję chociaż krótko się wypowiedzieć o moich wrażeniach koncertowych.
Dominika pierwsze piosenki wykonała poprawnie, ale nie powalająco. Rozumiem, że trzeba to złożyć na kark choroby i bardzo chętnie posłuchałbym jej znowu w pełnej dyspozycji głosowej. Dwie ostatnie piosenki wypadły zdecydowanie lepiej. Bardzo sposobały mi się piosenki-reportaże Przemka. Tak jak i innym, najlepsza mi się wydała "Ostatnia korespondencja". Bardzo ciekawe, przemyślane teksty, zmuszające do zastanowienia. Wokal być może nie jest Twoją najmocniejszą stroną, ale do tego repertuaru pasuje - nie zarzucam w żadnym wypadku fałszu, raczej "szarość" w głosie. Występ Patrycji odebrałem bardzo pozytywnie. Uważam, że musi jeszcze trochę popracować nad akcentacją, poza tym w wykopaliskach moim zdaniem odrobinę zabrakło panowania nad głosem. Mi osobiście najbardziej podobała się "Kołysanka". "Epitafium dla WW" to był odważny wybór, ale myślę że słuszny mimo paru małych potknięć. Podsumowując, jestem na tak, Pacia ma talent, który powinna rozwijać. Dziękuję serdecznie za wspaniały koncert, miłe towarzystwo, Dominice i Leszkowi za śniadanie i przechowanie gratów a Patrycji za ciepłe przyjęcie i nocleg dla Wojtka i mnie
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
12-12-2006, 11:11 AM
michalf napisał(a):Pacia ma talent, który powinna rozwijać.Ma, powinna i stale rozwija
[color=#0000FF][i]Gałąź kona najpiękniej,
Bo umiera, gdy pęknie Pod owoców zwieszonych Ciężarem. Mnie zaszkodził łyk godzin, Ale jak tu być zdrowym? Wódki miarę czas leje za barem.[/i][/color] ___________________________ [url=http://www.cienski.pl][b]www.cienski.pl[/b][/url]
12-12-2006, 11:21 AM
michalf napisał(a):Dominice i Leszkowi za śniadanieA ja jeszcze za kolację
12-12-2006, 04:15 PM
Mi najbardziej podobały się "Guziki" w wykonaniu pp. Czajkowskich, którym dziękuję za śniadanie, a Patrycji za nocleg oraz nocne i poranne rozmowy.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|