Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Witajcie wszyscy,
Wszyscy , ktorzy nie wypelnili ankiety- zbierzcie sie w kupe i wyslijcie te 39 - czlowiek je potrzebuje!!!
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
Elzbieta napisał(a):wyslijcie te 39 21  )
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Dalej ludziska, klawiatury (ew. myszki) w dłonie !  774 userów, a tak trudno wypełnić pozostałe 21 ankiet ? Do dzieła ! <charyzmatyczny krzyk>
Liczba postów: 475
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Cześć. Może to tak trochę nie ładnie z mojej strony (w końcu ankieta jest dobrowolna), ale bardzo Was proszę - potrzebuje jeszcze 20 ankiet. Jesli tyle by sie nie zebrało to przynajmniej 10 - wykładowca powiedział ze wystarczy 50. Czas mnie goni - gotową pracę musze oddać 15 stycznia, a nie jest to praca na jeden wieczór. Bardzo prosze, jeśli znaleźliby się chętni - o przesłanie ankiet do niedzieli, no ostatecznie do najbiższej środy. Bardzo Was proszę - zalezy mi na tym. Za pomoc będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Eryk
Kiedy idę,to idę.Jeśli przyjdzie mi walczyć,jeden dzień nie będzie lepszy od drugiego,by umrzeć.Bo nie żyję ani w przeszłości,ani w przyszłości.Istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Ludzie - pisać do cholery! :evil:
(ja już swoją wypełniłem)
[ Dodano: 04-01-2007, 01:07 ]
Eryk, napisz na priv do tych, którzy nie wypełnili.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Eryk, napisz na priv do tych, którzy nie wypełnili. Albo wrzucaj linka w shoutbox'ie - zapewne nie wszyscy przeglądają dział Szkoła... :niepewny:
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 235
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Ludzie - pisać do cholery! :evil: Apel dotarł!
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Ja wysłałem,tylko boję się,że przez przypadek poszło dwa razy  ale to lepiej niż wcale
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Ja wysłałem dwa dn temu, ale nie otrzymałem odpowiedzi, czy dotarło, czy nie, czy dobrze wypełnione, czy nie. Sądzę, ze skoro nie wróciło to dotarło, ale...między nami, słowo odpowiedzi.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 158
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):ale...między nami, słowo odpowiedzi. Właśnie może jakaś lista osób, od których dotarły ankiety. Ci, którzy wysłali się nie obrażą, a innych może zmobilizuje. Też sie zastanawiałem, czy dotarło, bo nie dostałem raportu o dostarczeniu. Eryku skrobnij listę z loginami dla dobra twojego i ogółu
Pozdrawiam
PG
To - jakimi słowami język twój cię stwarza,
Gdy wydajesz na ludzi wyroki portretów -
Czy chwali i obraża, czy z lękiem - obnaża -
Różni mowę trybunów od mowy poetów.
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Poszło, jedna więcej
Miszel
Liczba postów: 892
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Wysłana.
Bo źródło wciąż bije...
Reputacja:
0
Witam
Przepraszam, że nie odpowiadalem, ale nie miałem czasu na dłuzej usiaść. Wszystkie wysłane ankiety doszły - oto lista osob : (jak prosiliscie)
Ankieta1 -Elessar
Ankieta2 - Gredler
ankieta3 - sodoma
Ankieta4 -ann
ankieta5 - tmach
Ankieta6 - pkosela
ankieta7 - simon
Ankieta8 - Gość
Ankieta9 - k.
Ankieta10 - bartek.k
Ankieta11 - Tomek Cieśla
Ankieta12 - partycja
ankieta13 - tarko
Ankieta14 piotrek
Ankieta15 - edyta
Ankieta16 - pietrek c
ANKIETA17 - torrentius
Ankieta18 - adamleszek
ANKIETA19 - duchx
Ankieta20 - adammarian
Ankieta21 - dauri
Ankieta22 - Ola
Ankieta23 - Elżbieta
Ankieta24 - oli
Ankieta25 - spalding
Ankieta26 - stopawel
Ankieta27 - zeratul
Ankieta28 - jaśko
Ankieta29 -aa
Ankieta30 - thomas neverny
Ankieta31 - bienia
Ankieta32 - nikos
Ankieta33 - pgawliczek
Ankieta34 - staszeq
Ankieta35 - gadzik
Ankieta36 - gosiafar
Ankieta37- madziaj
Ankieta38 - orka
Ankieta39 - serenellen
Ankieta40- paweł konopacki
Ankieta41- brzeginka
Ankieta42 - ps
Ankieta43 - łukasz g.
Ankieta44 - alek
Ankieta45 - Daynetane
Za pomoc serdecznie dziękuję wszystkim. :poklon: :piwko:
Więc jak widzicie jeszcze 15 ankiet do pełni szczęścia, no ewentualnie 5 ale wolałbym jednak zebrać zamierzone 60 ankiet - wszystko zależy od Was.
Pozdrawiam serdecznie
Eryk
Kiedy idę,to idę.Jeśli przyjdzie mi walczyć,jeden dzień nie będzie lepszy od drugiego,by umrzeć.Bo nie żyję ani w przeszłości,ani w przyszłości.Istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej
Liczba postów: 1,695
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
No i tu coś jest nie tak, bo ja wysłałam moją ankietę... Ale jak mnie nie ma, to wysyłam
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
Reputacja:
0
Ankieta46 - Miszel
Nowhere Woman napisał(a):bo ja wysłałam moją ankietę Przejrzałem jeszcze raz wszystkie maile - niestety nie doszło.
Reputacja:
0
Eryk napisał(a):ankieta3 - sodoma a co z gomorą?
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Eryku informacja o ankiecie poszła również na Listę Dyskusyjną. Pewnie jakieś ankiety dojdą
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Reputacja:
1
Tak się zastanawiam Eryku - a próbowałeś przez PW paru aktywnych użytkowników zmusić do wypełnienia tej ankiety? Bo w Twoim spisie paru forumowych egzemplarzy brakuje - więc może warto się o nich bezpośrednio upomnieć?
Może zresztą na to czekają
Reputacja:
0
Daj spokój. Dzięki tym ankietom Eryk napisze przełomową pracę, zyska nieśmiertelną sławę, a my - ankietowani - razem z nim. I wtedy ci, co nie wysłali ankiet, będą żałować. Dobrze im tak, kurczę blade!
Reputacja:
1
Tak myślisz? Może będzie nagroda,dla tych,którzy ją najlepiej wypełnili! Powiem w tajemnicy,że mi dobrze poszło!
A tak poważnie - właściwie dlaczego nie można by trochę sfabrykować tych ankiet w razie czego?
Liczba postów: 1,695
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Ja muszę to wysłać! A moja poczta się jakby foszy na mnie... :zly:
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
Reputacja:
0
1) uzupełniam liste osób:
Ankieta47 - renfri
Ankieta48 - michałm
Ankieta49 - czajopress
Ankieta50 - nurdurion
Ankieta51 - ula krajewska
Ankieta52 - nowhere woman
Dzieki za wszelką pomoc. Jeszcze tylko 8 ankiet (choc za dodatkowe sie sie nie pogniewam  ).
2)
Nowhere Woman napisał(a):Ja muszę to wysłać! Dzięki za determinację.
3)
Alek napisał(a):a próbowałeś przez PW paru aktywnych użytkowników zmusić do wypełnienia tej ankiety? Nie chcę poprostu nikomu sugorewoć wypełnienia ankiety, wolę zostawic sprawę samej sobie, w końcu to ankieta dobrowolna  , a poza tym:
Jaśko napisał(a):Dzięki tym ankietom Eryk napisze przełomową pracę, zyska nieśmiertelną sławę, a my - ankietowani - razem z nim. I wtedy ci, co nie wysłali ankiet, będą żałować :rotfl: :piwko:
4)
Alek napisał(a):nie można by trochę sfabrykować tych ankiet Nie chce. Bo szczerze mówiac tą ankiete robie bardziej dla samego siebie. Oczywiście mam obowiazek wykonac pracę na zajecia, dzieki czemu zalicze przedmiot. Ale z drugiej strony mam swoje (jak to się ładnie nazywa) pytanie badawcze (które zdradze dopiero po opracowaniu ankiet), na które chciałbym otrzymać odpowiedź. Oczywiscie możnabyło ułozyć ankiete zlożoną z 5 pytań i w razie czego podrobić połowę ankiet, byle otrzymac jakieś wyniki do opracowania. Ale po co? W tym momencie to traci dla mnie sens. A tak moze coś ciekawego sie odkryje.
Pozdrawiam
Eryk
Reputacja:
1
No dobra. Ale jakby Ci zabrakło dajmy na to dwóch ankiet,to co? Cała robota w cholerę? Nie wydaje mi się...
Reputacja:
0
Jestem w tej sytuacji, ze 50 ankiet już mam - mam więc minimum wyznaczone przez wykładowce. 60 ankiet to granica wyznaczona przeze mnie - chodzi o to, ze chciałbym mieć tyle ankiet by odzwierciedlało mniej wiecej 10% liczby forumowiczów (liczba 60 to kompromis miedzy moim zamierzeniem a minimum, fajnie gdyby było 70 lub 80 ankiet ale już mniejsza z tym).
A wracając do pytania - sądzę że te 2 czy 3 się mimo wszystko znajdą. Jesli nie to trudno.
Umieszczając tutaj tą ankietę byłem świadomy tego, ze moze w ogole nie wyjść - mogło przecież odezwać się kilka osób albo zabraknąć duzej liczby odpowiedzi. Zaryzykowałem. I sie ciesze, bo okazaliscie sie na prawde świetnymi ludźmi. Dziekuje.
Pozdrawiam
Eryk
[ Dodano: 6 Styczeń 2007, 18:52 ]
P.s. zawsze powtarzam ze jestem chorym optymistą
Liczba postów: 437
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Eryk napisał(a):P.s. zawsze powtarzam ze jestem chorym optymistą To potrafi boleć  . Nie wiem jak inni, ale ja czekam z wielką niecierpliwością na opracowane wyniki ankiety no i wnioski oczywiście.
Podróżną sakwę zarzuć na ramię
Wyjdź na gościniec do bramy nieba [...]
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Eryku, to nie jest problem, żeby osoby spoza forum też wypełniły ankietę? Jeśli nie, mogę spróbować namówić kilka osób na wypełnienie takowej...
W dzień taki jak ten Marco Polo odkrył Chiny.
A jakie są Twoje plany na dzisiaj?
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Dzięki Elessarowi i ja przesyłam i pozdrawiam
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
Reputacja:
0
Moi drodzy zebrałem w koncu odpowiednią liczbe ankiet. Oto ostatnie potwierdzenia:
Ankieta53 - barbara ściborowska
Ankieta54 - bark
Ankieta55 - mariuszn3
Ankieta56 - wujek zenon
Ankieta57 - czapon
Ankieta58 - yooreck
Ankieta59 - misiek-st
Ankieta60 - magda jakubek
Ankieta61 - gość (s.fituch)
Ankieta62 - dyrmagnos
Ankieta63 - ula kroner
Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc. Jestem Wam bardzo wdzięczny.
Ok - teraz czas na opracowanie danych (trochę tego jest). Obiecane wyniki ankiety pewnie opublikuję najpóźniej w ferie zimowe.
Jeszcze raz wszystkim bardzo dziekuję. :poklon: :piwko:
Pozdrawiam serdecznie.
Eryk
Liczba postów: 1,019
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Przepraszam, o co chodzi w tej ankiecie? I kim jest Karczmarski?
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
Reputacja:
0
bryce napisał(a):kim jest Karczmarski to mój opiekuńczy word chce zaoszczędzić mi nieprzyjemności na wypadek popełnienia błędu ortograficznego. I czasami w tej opiekuńczości posuwa się za daleko...
|