Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankieta - pomoc bardzo potrzebna.
Postaram sie wypelnic, choc czasami mam watpliwosci. Jakie "ulubione" tytuly podac jesli np 15 lat temu szprycowalem sie "a", "b" i "c" zas 10 lat temu "d" & "e" zas teraz mam slabosc do "z" ? Czy moge typowac jakis album jako "ulubiony" jesli nawet na nim przeskakuje niektore kawalki i slucham te ktore wole ? itd itp
No dobra... postaram sie przestac marudzic i wypelnic...
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
Odpowiedz
Uff... Wysłałem i ja. Sama ankieta dość łatwo się wypełniała, choć te 3 ulubione utwory mogłyby być w moim przypadku inne, gdybym wypełniał ją w innym roku/dniu/godzinie...
Oceniłem się optymistycznie średnio. Trochę się wymęczyłem, bo wyskoczyły mi jakieś nieprzewidziane trudności przesyłowe, ale nie należy to do tematu. Dość że poszło!
Niech i ja na coś się przydam.
Pietrek_C
Odpowiedz
Też przesłałam.
Aczkolwiek tak mnie ciekawi, czy te ankiety nie mogłyby mieć łatwiejszej formy wypełniania niż kasowanie kropek? Bo ja co chwila w ten sposób gubiłam entery... :zly:
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
Odpowiedz
Eryk napisał(a):Jeszcze jedno - piszcie na adres z ankiety - przekopiujcie go i wysyłajcie odpowiedzi. To na pewno działa.
Podejrzewam, że jakieś rzekomo zaginione ankiety też jeszcze przyjdą Wink
Onet ma chyba najbardziej mulące się serwery ze wszystkich darmowych kont Tongue

Pozdrawiam
Zeratul

P.S.1 Moja ankieta właśnie się wysyła :]
P.S.2 Nie wiem po co Ci login z forum - jakie to ma znaczenie?
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Zeratul napisał(a):Nie wiem po co Ci login z forum - jakie to ma znaczenie?
Taka "Szafa Eryka" :wredny:
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
pkosela napisał(a):Taka "Szafa Eryka"
Bomba tyka
W szafie Eryka? Wink
Odpowiedz
Autor ankiety powinien być identyfikowalny. Zamiast imienia i nazwiska (a może peselu?) nick z forum. Chyba, zę się mylę? Smile
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
Zeratul napisał(a):Podejrzewam, że jakieś rzekomo zaginione ankiety też jeszcze przyjdą
Trochę wczoraj spanikowałem, ale faktycznie wina onetu. wszystkie zaginione ankiety doszły
Zeratul napisał(a):Nie wiem po co Ci login z forum - jakie to ma znaczenie?
Nie chciałem brać Waszych imion i nazwisk, bo nie ma takiej potrzebyy, a z drugiej strony szanuje Waszą prywatność (abstrahując od zadanych pytań Smile ). Wobec tego nicki wykorzystuje, zeby zidentyfikować czyja jest ankieta, i zeby nie zaczeły mi sie mylić. Nie jest to jakaś oficjalna ankieta, nikt nie będzie sprawdzał, czy faktycznie dane osoby wypełniały ankiety. Jedynym zaświadczeniem tego, ze wyników nie sfałszuję podając je na forum (bo na zajęcia szczerze mówiac mógłbym samodzielnie wymyślić 60 fikcyjnych odpowiedzi - chodzi tylko o wykonanie pewnych obliczeń, wykresów itp.) jest to, ze faktycznie robię to bardziej z ciekawości niż na zajęcia. Mam pewną swoja tezę, którą chcę sprawdzić (ale o tym napiszę po zakończeniu ankiety Smile ). Szczerze mówiąc podchodzę do sprawy tak, że bardziej robię ją dla siebie niż na zajęcia - choć jak już wspomniałem potrzebuje jej żeby zaliczyć semestr.

Na koniec chciałem jeszcze podziękować osobom, które mi pomogły. W ciagu dwóch dni doszło 20 ankiet!!! (spora szafa - nie sadzicie? Big Grin )To jedna trzecia stanu, ktory muszę osiągnąć. Zdaje sobie sprawę, ze będzie coraz trudniej, ale mam nadzieję, ze uzyskam 60 odpowiedzi. Dziekuję tym którzy mi pomogli i oczekuję na dalsze maile.

Pozdrawiam
Eryk
Odpowiedz
To i moja ankieta poszła Smile

Powodzenia
Jestem egzemplarz człowieka
- diabli, czyśćcowy i boski.
Odpowiedz
partycja napisał(a):Ja swoją umiejętność gry na saksofonie oceniłam na 1.
Tak jak ja mój akordeon
pkosela napisał(a):Taka "Szafa Eryka"
Piwo

Ankieta jest napisana w rodzaju męskim...

[ Dodano: 30 Listopad 2006, 11:05 ]
Nowhere Woman napisał(a):łatwiejszej formy wypełniania niż kasowanie kropek?
Można włączyć insert.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Odpowiedz
OK, tez wyslalem. Ja grac umiem ale tylko ludziom na nerwach, wiec nie zaznaczylem...
PZDR
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
[Jerzy Ficowski]
Odpowiedz
Wysłałem i swoją odpowiedź.
Miłość - księga stara. Kto nie czytał, polecam.
Odpowiedz
Eryk napisał(a):Trochę wczoraj spanikowałem, ale faktycznie wina onetu. wszystkie zaginione ankiety doszły
Moja też?
Bo właśnie dostałem zwrot z informacją, że o2 nie może się połączyć z serwerem Onetu :/
Nie wiem czy mam wysyłać jeszcze raz?

Pozdrawiam
Zeratul

P.S. Polecam gmaila - konto duże i sprawnie działające - jak chcesz to mogę Ci "zaproszenie" wysłać :]
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Informuje ze twoja skrzynka mnie nie lubi ( :rotfl: ) :

Returned mail: see transcript for details
Mail Delivery Subsystem <MAILER-DAEMON@c2mailgw04.mailcentro.net> Date: Thu, 30 Nov 2006 02:11:30 -0800
Unknown, ankietaTN.doc

The original message was received at Thu, 30 Nov 2006 02:11:24 -0800
from c2mailgwalt.mailcentro.com [207.183.238.112] (may be forged)

----- The following addresses had permanent fatal errors -----
<#######@poczta.onet.pl>
(reason: 553 5.7.1 For MAIL FROM address <thomas.neverny@########> policy analysis reported: Your domain is not liked source for email)

----- Transcript of session follows -----
... while talking to mx.poczta.onet.pl.:
>>> MAIL From:<thomas.neverny@#######> SIZE=40012
<<< 553 5.7.1 For MAIL FROM address <thomas.neverny@#######> policy analysis reported: Your domain is not liked source for email
501 5.6.0 Data format error

Wyslalem po raz drugi...
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
[Jerzy Ficowski]
Odpowiedz
ja tez przesłałem, jednak mam uwagi następujące:
1. pytanie 7 - jak widać nie tylko ja mam z nim problem
2. gość nazywał się Kaczmarski Smile)
Odpowiedz
PrzesłałemSmile powodzenia...
P.S.
co studiujesz Eryk?
Odpowiedz
thomas.neverny napisał(a):Returned mail: see transcript for details
Mail Delivery Subsystem <MAILER-DAEMON@c2mailgw04.mailcentro.net> Date: Thu, 30 Nov 2006 02:11:30 -0800
Unknown, ankietaTN.doc
Bardzo często dostaję takie maile po próbach wysyłania czegokolwiek na poczta.onet.pl. Wniosek jest jeden: poczta na onecie jest zła.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
OLI napisał(a):co studiujesz Eryk?
Stosunki międzynarodowe Smile

[ Dodano: 2 Grudzień 2006, 12:39 ]
Jaśko napisał(a):gość nazywał się Kaczmarski
A to mój opiekuńczy Word dba o to, zebym nie popełnił błędu Smile

[ Dodano: 3 Grudzień 2006, 17:20 ]
Słuchajcie - mam juz połowę potrzebnych odpowiedzi - równo 30. Dziękuję wszystkim, którzy do tej pory mi pomogli, i czekam na kolejne odpowiedzi.

Pozdrawiam
Eryk
Odpowiedz
Niestety nie mogę ściągnąć ankiety. W obu przypadkach otrzymuję komunikat: forbidden. Jak chcesz Eryku żebym wypełnił, wyślij mi arkusz na maila.
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Odpowiedz
Wklej mu ta ankieta w pw.
Ja tak zrobilem i mi potwierdzil ze dostal.
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
[Jerzy Ficowski]
Odpowiedz
Thomas, ale ja na razie nie mam co wypełniać bo nie mam dostępu do druku ankiety Smile
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Odpowiedz
Sorry, nie zalapalem. Wysylam Ci na pw.
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
[Jerzy Ficowski]
Odpowiedz
Witam ponownie.
Tak się składa że brakuje mi jeszcze 28 ankiet. Termin złożenia pracy do wykładowcy upływa 15 stycznia, a potrzebuję jeszcze troche czasu żeby opracować dane.

Wobec tego ponawiam moją prośbe i proszę osoby które chciałyby jeszcze pomóc mi (a tego nie robiły wcześniej) o wypełnienie w miare mozliwości i przesłanie mi ankiety do 3 stycznia.

Nie chce się specjalnie narzucać, ankieta jest oczywiście dobrowolna. Poprostu szkoda żeby stracic kilkadziesiąt uzbieranych do tej pory ankiet.

Za pomoc będę wdzięczny.

Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku.

Eryk
Kiedy idę,to idę.Jeśli przyjdzie mi walczyć,jeden dzień nie będzie lepszy od drugiego,by umrzeć.Bo nie żyję ani w przeszłości,ani w przyszłości.Istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej
Odpowiedz
Eryk napisał(a):Wobec tego ponawiam moją prośbe i proszę osoby które chciałyby jeszcze pomóc mi (a tego nie robiły wcześniej) o wypełnienie w miare mozliwości i przesłanie mi ankiety do 3 stycznia.
Jeżeli to coś poważnego to może lepiej po raz drugi wypełnić ankietę. Wypełniałem ją miesiąc temu i może coś się zmieniło.
Odpowiedz
Poszło... Wink
Odpowiedz
stopawel napisał(a):Jeżeli to coś poważnego to może lepiej po raz drugi wypełnić ankietę. Wypełniałem ją miesiąc temu i może coś się zmieniło.
Spokojnie - to ta sama ankieta. odpowiedzi sprzed miesiąca mam zgrupowane w jednym folderze i czekają na opracowanie. Dzieki wszystkim.

Poprostu brakuje mi jeszcze ponad 20 ankiet, a dobrze by było gdyby sie udało je zebrać, bo to praca zaliczeniowa. Rezygnacja z tego oznaczałaby ze musze szukać ludzi w grupie którzy mnie podłącza pod swój projekt itd. - dużo zachodu,a jednak chciałbym zrobić własny.
Nikos napisał(a):Poszło...
... doszło. dzięki

Eryk
Odpowiedz
Odpowiedzi został wysłane na maila Smile.
Odpowiedz
Dziękuje - jeszcze 23 ankiety Smile
Kiedy idę,to idę.Jeśli przyjdzie mi walczyć,jeden dzień nie będzie lepszy od drugiego,by umrzeć.Bo nie żyję ani w przeszłości,ani w przyszłości.Istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej
Odpowiedz
Eryk, Hej! Bardzo chętnie wypełnię Twoją ankietę, tylko mam jeden problem: nie wiem gdzie ona jest....

[ Dodano: 27 Grudzień 2006, 18:32 ]
Sorki, już ją widzę... Zaraz Ci to prześlę :Smile
W dzień taki jak ten Marco Polo odkrył Chiny.
A jakie są Twoje plany na dzisiaj?
Odpowiedz
dzięki - to 39 ankieta do kolekcji Smile - jeszcze 21
Odpowiedz