Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowa wersja
Nowa wersja strony jest gotowa w 90%. Prawdopodobnie pojawi się w poniedziałek.
Ostatnio czytałem przeglądając stronę, tekst piosenki "Obłomow, Sztolz i ja" . Jest tam mnóstwo literówek, które trochę denerwują. Głownie "ł" zamienia się w "t" i parę innych takich ( np. zamiast Obłomow jest Obtomow parę razy). Przed odświeżeniem może da się to poprawić? Pozdrówka Confusedpoko:
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Wszystkie teksty są już wpisane od nowa i zgodne z "Ale źródło wciąż bije..."
Jak widać o wszystkim pomyśleliście Smile
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
mam nadzieje, ze czarny pasek nie zniknie...?
czarnego paska już nie będzie. Zmieni się natomiast tytuł strony.
Artur napisał(a):czarnego paska już nie będzie. Zmieni się natomiast tytuł strony.

na jaki?

jak mogliscie pozbyc sie czarnego paska... Cry
nie wiem, czy jestem, czy się odbywam
Na taki jaki tytuł ma forum. Braki ocenisz jak zobaczysz.
Artur napisał(a):Na taki jaki tytuł ma forum. Braki ocenisz jak zobaczysz.

no to tytul ok... a paska bedzie mi brakowac. Kiedy oficjalny start strony?
Niezdążyłem niestety wszystkiego ale większość jest Smile Zalecam obejrzenie całości, nie podam co doszło bo za dużo pisania Smile
Artur napisał(a):Niezdążyłem niestety wszystkiego ale większość jest Smile Zalecam obejrzenie całości, nie podam co doszło bo za dużo pisania Smile

strona bardzo ladna, szczerze mowiac... ale pasek, moglbys chociaz w logo wrzucic taki maciupki Smile. Ale <brawo> gratulacje!
Obawiam się, że takiego zatwardziałego ateistę jak ja nie przekonacie do zachowywania katolickich tradycji. To sztuczne. Ludzie są w żałobie a nie przedmioty czy też strony. Każdy niech sam w swojej duszy opłakuje śmierć ale niech się z tym nie obnosi.
Artur napisał(a):Obawiam się, że takiego zatwardziałego ateistę jak ja nie przekonacie do zachowywania katolickich tradycji. To sztuczne. Ludzie są w żałobie a nie przedmioty czy też strony. Każdy niech sam w swojej duszy opłakuje śmierć ale niech się z tym nie obnosi.

and that's the way the cookie crumbles!

----

GRAAAAAAAAAAARGGHHHHH!!!!!! CO WY ZROBILISCIE?!?!?!?!?!!!!!

Dlaczego w nowej wersji strony, gdy chce zobaczyc jakis tekst, musze szukac go w spisie alfabetycznym, a nie moge wejsc z dyskografii, jak to bylo nam dane w poprzedniej? Zadam przywrocenia tej mozliwosci, albo wytlumaczenia co sie dzieje! Tongue
strona łądna mam tylko pytanie, dlaczego w subsrybcja i szukaj pozostawiono białe pola, wszak niebieskie były by dużo łądniejsze...
Najpierw nasienie
kiełkuje, rośnie, pnie się do góry
----------
A gdy wychyli pierwsze listki z cienia - radość
dyskografia będzie tak jak kiedyś, tylko muszę nad tym posiedzieć - to jest dosć czasohłonne a mi się bardzo śpieszyło z nową wersją. Ale nie martwcie się, bedzie można zobaczyć teksty z dyskografi.

żeby były widoczne Wink a na serio.... dobry pomysł Smile

Edytowane:
Tytuły w dyskografi już prowadzą do tekstów Smile