Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicki
Hmm, czy mi się zdaje, czy zamierzeniem było, aby po kliknięciu w Nick nakiejś osoby, było można coś się o niej dowiedzieć (tak jak to miało miejsce na Tawernie). To niedopatrzenie, czy celowe działanie?
pozdrawiam, Rysiek
Pijmy tanie wino
Zatrzymajmy czas
Jeśli chcesz się czegoś o kims dowiedzieć do kliknij w przycisk profil - masz to na dole, pod podpisem użytkownika, a nad tymi kolorowymi paseczkami, które w gruncie rzeczy nie wiadomo co znaczą Wink

Mam nadzieję, że o to Ci chodziło :roll:
klikniecie nicka powoduje jego napisanie w szybkiej wypowiedzi jako pogrubionego, pomocne jak się zwracasz do kogoś
Hehe, dzięki.. za mądre to dla mnie :] Następnym razem spytam się na privie, żeby sobie wstydu nie robić :oops:
Pijmy tanie wino
Zatrzymajmy czas
A jak ktoś inny też nie wiedział? Wink
ale jak sie jest niezrzeszonym i niezalogowanym, to klikniecie na Profil wysyla mi stronke gdzie mam sie zarestrowac/ podac password, etc
A wydawalo mi sie ze kiedys Adminlowie tlumaczyli mi, jak chlop krowie, ze nikt nikogo do rejestrowania sie nie zmusza...;-)
nie zmuszamy, ale nie powiedzieliśmy też, że osoby niezarejestrowane mają dostęp do wszystkiego Wink
Są równi i równiejsi...Wink
MY Zarejestrowani kontra CI Niezarejestrowani...WinkWinkWink
Ale tak poważnie jedną z najlepszych konsekwencji rejestracji jest ten fajny obrazek pod nickiem...Wink

Pozdrawiam...
Mateo Strunnik
chyba najpożyteczniejsza jest szybka odpowiedź Smile
Ha...Wink
Całkowicie poważnie już mówiąc samo przeglądanie nowych postów skłania do zapisania się do TYCH Zarejestrowanych...
Szybka odpowiedź jest za to często zgubnym narzędziem w rękach tych bardziej pobudliwych... Wszak ręka jest często szybsza niż myśl...Wink

Pozdrawiam...
Mateo Strunnik
mnie zmusili Sad

:piwo: rysiek! hehe

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości