10-12-2007, 10:54 AM
Simon, wrzuć jeszcze raz, upadek pamięci na starym dysku spowodował że nie mogłam sobie posłuchać
-PK
-PK
"Chude Dziecko"
"Berseis" - mp3
|
10-12-2007, 10:54 AM
Simon, wrzuć jeszcze raz, upadek pamięci na starym dysku spowodował że nie mogłam sobie posłuchać
-PK
"Chude Dziecko"
10-12-2007, 10:56 AM
berseis13 napisał(a):upadek pamięci na starym dysku spowodował że nie mogłam sobie posłuchaćSkleroza dysku? Skąd ja to znam...
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
10-12-2007, 11:01 AM
berseis13 napisał(a):Simon, wrzuć jeszcze raz, upadek pamięci na starym dysku spowodował że nie mogłam sobie posłuchaćPrzeslę Ci mailem.
10-13-2007, 03:40 PM
dzikakaczka napisał(a):zamieść, albo prześlij też miOk, jak tylko powrócę do domu :-)
10-21-2007, 10:02 AM
Simon napisał(a):Tym razem - może pozostawię to... Berseis?Nie wiem czy pasuje rytmicznie, pierwszy raz piszę słowa do muzyki... W nocy księżyc zmarł usnął jak za dnia cofnął lata mi oddał komuś sny Mój Bóg czuwa uśmiechnięty i czuły toczy we mnie mgłę skłania się ku modlitwom nadał mi imię Bogini wybrał żywot świętej Nie odda mi miłości bo krew którą ktoś już wylał schnie we śnie we śnie Nie odda mi,nie nie znajdę już imienia snu Już wiem jak duch na piachu śpi znam barwy nieba oświetlone ogniem i krzykiem nie zginą nie, odnajdą się,' Ogień który trzymam tu cieniem maluje mnie marmury śpią lecz żyją moim snem wiem, zginę tu, tu jest mój sen mój sen
"Chude Dziecko"
10-25-2007, 08:29 PM
Nijak nie mogę dopasować słów do muzyki, ale piwko stawiam.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|