Budka telefoniczna przy Koperniku? :lol:
No ja nie wiem...
M.
Liczba postów: 155
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
No to chyba zostaje spotkać się przy wejściu... Ale nadal pozostaje problem rozpoznania się... Może będziemy chodzić i pytać: "Szuflandia?" :rotfl:
Liczba postów: 80
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Niewiele się sprawy do przodu posuneły.
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Chce być pomocny wiec zaprponuje rozwiazanie: Niech każdy przydzie w szerokich spodniach, bluzie "Młodzierz Wszechpolska jest wszedzie" o na glowie niech ma czarny kapelusz z wetkniętą różą.
Poprostu umówcie sie przed wejsciem o okreslonej godzinie a potem sie zobaczy. Popytacie i sie znajdziecie.
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
No i widzę, że nawet moja wizyta w pracy w sobotę na nic się zda. :twisted: Teraz cała nadzieja w IWIE. A swoją drogą, podejmowanie decyzji to chyba nie jest nasza najmocniejsza strona. A może sprawa jest zbyt wielkiej wagi??? :|
Liczba postów: 155
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
We mnie?! :o Ja z koleżanką jestem umówiona przed wejściem...I uważam to za najlepsze miejsce, ale jeśli się Wam nie podoba to już nic nie potradzę...
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Premiera spektaklu opartegona twórczości Jacka Kaczmarskiego "Krzyk". Teatr Rozrywki w Chorzowie. Listopad
Liczba postów: 80
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
I naturalnie znowu coś wyskoczyło.Następnym razem jak mnie nie będzie znaczy żę umarłem.
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Robert - a jakieś szczegóły można?
Liczba postów: 31
Reputacja:
0
Z małym opóźnieniem, ale wielkie dzięki za niedzielną Harendę.
::heartflowers:: (kwiatki oczywiście dla Dominiki, a reszta dla panów artystów).
Czy to prawda, że po części oficjalnej jeszcze była niespodzianka dla najbardziej wytrwałych?
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Na spektakl sklada sie dwadziescia kilka utworow, spiewanych przez aktorow z towarzyszeniem orkiestry, choru i baletu. Miedzy innymi: Oblawa, Przedszkole, Nie lubie, Rejtan, Nasza klasa, Wiosna 1905, Epitafium dla W. Wysockiego.