Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co, gdzie i kiedy ...będzie grane?
Cytat:Jeśli mogę się wtrącić i coś zaproponować, to spotkanie lepiej zoganizować tam, gdzie mało osób chadza...
Może zoproponuj jakieś miejsce, gdzie się wszyscy zmieszczą? Sądzę, że może przyjść nawet do 20 osób... Ale pewnie nie wszyscy się dowiedzą, będą mogli itd.
Budka telefoniczna przy Koperniku? :lol:
No ja nie wiem...
M.
No to chyba zostaje spotkać się przy wejściu... Ale nadal pozostaje problem rozpoznania się... Może będziemy chodzić i pytać: "Szuflandia?" :rotfl:
Niewiele się sprawy do przodu posuneły.
Chce być pomocny wiec zaprponuje rozwiazanie: Niech każdy przydzie w szerokich spodniach, bluzie "Młodzierz Wszechpolska jest wszedzie" o na glowie niech ma czarny kapelusz z wetkniętą różą.
Poprostu umówcie sie przed wejsciem o okreslonej godzinie a potem sie zobaczy. Popytacie i sie znajdziecie.
tomekzemleduch napisał(a):bluzie "Młodzierz Wszechpolska jest wszedzie"

Proszę Pana, każdy ma jakąś przeszłość. Czy to ładnie się tak wyzłośliwiać?
Pozdrawiam,
M.
No i widzę, że nawet moja wizyta w pracy w sobotę na nic się zda. :twisted: Teraz cała nadzieja w IWIE. A swoją drogą, podejmowanie decyzji to chyba nie jest nasza najmocniejsza strona. A może sprawa jest zbyt wielkiej wagi??? :|
We mnie?! :o Ja z koleżanką jestem umówiona przed wejściem...I uważam to za najlepsze miejsce, ale jeśli się Wam nie podoba to już nic nie potradzę...
O której?
O 17.20.
MN napisał(a):
tomekzemleduch napisał(a):bluzie "Młodzierz Wszechpolska jest wszedzie"

Proszę Pana, każdy ma jakąś przeszłość. Czy to ładnie się tak wyzłośliwiać?
Pozdrawiam,
M.

No w tym wypadku nie trzeba być złośliwym.... :rotfl:
Premiera spektaklu opartegona twórczości Jacka Kaczmarskiego "Krzyk". Teatr Rozrywki w Chorzowie. Listopad
I naturalnie znowu coś wyskoczyło.Następnym razem jak mnie nie będzie znaczy żę umarłem.
Robert - a jakieś szczegóły można?
Z małym opóźnieniem, ale wielkie dzięki za niedzielną Harendę.
::heartflowers:: (kwiatki oczywiście dla Dominiki, a reszta dla panów artystów).
Czy to prawda, że po części oficjalnej jeszcze była niespodzianka dla najbardziej wytrwałych?
Na spektakl sklada sie dwadziescia kilka utworow, spiewanych przez aktorow z towarzyszeniem orkiestry, choru i baletu. Miedzy innymi: Oblawa, Przedszkole, Nie lubie, Rejtan, Nasza klasa, Wiosna 1905, Epitafium dla W. Wysockiego.
Kto idzie w niedzielę do Piwnicy pod Hrendą? Spotykamy się o 17.20 przed wejściem? Może tym razem przyjdzie więcej osób... Smile
Uuuu, widzę że tu jeszcze nie pisałem na temat Smile

Wszem i wobec: W każdy poniedziałek, w Poznaniu, w klubie Quest przy ulicy Libelta 29 (naprzeciw parku) o godzinie 21:00 (z tradycyjnym studenckm opóźnieniem) od ponad roku z hakiem (a przedtem w kilku innych miejscach) odbywają się imprezo-koncerty,których pokaźną część stanowią piosenki Wiadomo Kogo, a wykonuje je tzw. Trio poznańskie ( ostatnio się nieco rozrosłoSmile czyli Młodsi Panowie Trzej (Czterej)

Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy,a na temat zawartości artystycznej, to już niech się wypowiedzą Ci którzy byli słyszeli, bo mi samemu trochę głupio zachwalać Tongue :roll:
A poważnie? Zajrzyjcie do nas, bywa niezwykle. Do moich ulubionych patentów należy cała sala śpiewająca "Strącanie Aniołów"...