Liczba postów: 185
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Witam!
Czy w najbliższym czasie szykuje się jakiś koncert piosenek Mistrza? Nie ukrywam, że najbardziej interesuje mnie Warszawa. Może coś w Harendzie jeszcze raz?
Kiedyś byłem [size=134][color=red][b]TJD[/b][/color][/size]
Liczba postów: 155
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Od październnika mają być koncerty w piwnicy pod Harendą. :jupi:
Reputacja:
0
Dorwałem się do harmonogramu koncertów w Harendzie:
26.09.2004
10.10.2004
17.10.2004
Wszystkie zaczynają sie o godzinie 18:00.
PS. Poprzednio, żeby zająć najlepsze miejsca trzeba było być minimum pół godziny wcześniej ....a i to może być za mało :p
A które są najlepsze? Przy barku? :>
Pozdrawiam!
M.
Reputacja:
0
Jak kto woli  Ja napewno będe przy samej scenie
Liczba postów: 80
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Może wreszcie i mi się uda zawitać.
Liczba postów: 315
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Cytat:A które są najlepsze? Przy barku?
Pozdrawiam!
M.
No podobno im bliżej sceny tym lepiej...
No coniektórzy to będą mieli całkiem niezłe miejsca  ...
Pozdrawiam...
Mateo Strunnik
purple.rock
Niezarejestrowany
Nie wiem, które miejsce byłoby najodpowiedniejsze. Byłem ostatnio na koncercie w torunskiej"Od-Nowie" (tuć po śmierci Jacka) i , niestety, musiałem się ewakuować z sali. Nie z powodu tłoku, jaki panował w ciasnym klubiku, ale ze względów estetyczno-artstycznych. Doskonale rozumiem, że ktoś może podziwiać dzieła Mistrza, słuchać bez opamiętania, próbować zagrać prostsze kawałki; ale czy to jest powód, aby wychodzić tym na scenę?!!
Reputacja:
0
Cytat:Doskonale rozumiem, że ktoś może podziwiać dzieła Mistrza, słuchać bez opamiętania, próbować zagrać prostsze kawałki; ale czy to jest powód, aby wychodzić tym na scenę?!!
Ja akurat mówiłem o miejscach w Harendzie... Czego jak czega ale amatorszczyzny tam nie znajdziesz...  (no tak... dzień bez wazeliny to dzień stracony...  )
A najlepiej przyjść i przekonać się osobiście...
Pozdrawiam...
Mateo Strunnik
Reputacja:
0
Cytat:Doskonale rozumiem, że ktoś może podziwiać dzieła Mistrza, słuchać bez opamiętania, próbować zagrać prostsze kawałki; ale czy to jest powód, aby wychodzić tym na scenę?!!
Wiem, też jestem czuła na tym punkcie. Ale piosenki JK śpiewne w Harendzie są zaśpiewane tak jak być powinny. Byłam 2 razy i chcę iść po raz kolejny. Ten zespół ma w sobie to coś ( zwłaszcza Mateusz Nagórski - gitara i śpiew).
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
No no, Fan Club nam się zrobił :wink: Jeszcze się chlopak zarumieni jak to przeczyta ::guitar::
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Reputacja:
0
Cytat:Jeszcze się chlopak zarumieni
Atysta?....
Nie sądzę...
Pozdrawiam...
Mateo Strunnik
Reputacja:
0
Dziśo 18.00 w Warszawie w "Entree piosenki niegłupiej" (starówka) ma się odbyć "Koncert umarłych poetów". Będą śpiewane piosenki: Wysockiego, Treneta, Brassensa, Grześkowiaka, Kofty, Brela, Okudżawy, JK ... Bilety są po 15 zł do kupienia na godzinę przed koncertem.
Iwa, byłaś na tym koncercie? Ja miałem iść, ale akurat byłem po nieprzespanej nocy i padłem... :--(( Był mój znajomy, mówił, że niezłe...
A rumienić to ja się nie potrafię, niestety. Czasem - i owszem - wypada. Ale ja mogę tylko ładnie podziękować.. :*
Pozdrawiam,
M.
P.S. Mam nadzieję, że nie jesteś facetem.
Reputacja:
0
Niestet, nie byłam. Nie miałam czasu...
Facetem nie jestem (co widać po tym różowym znaczku obok nicku  ).
Reputacja:
0
Czy będzie tam Krzysztof N.?
Jeśli mówimy o tym samym Krzysztofie... Zwykle bywał. 
M.
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zna ktoś szczegóły koncertu w Harendzie :?:
A można prosić, żeby podzielił się tą wiedzą?
Oczywiście. Ale powiedz, co oznaczają "szczegóły." Data, godzina? Koncert jest w tą niedzielę (26.09) o godz. 18.
Pozdrawiam,
M.
Reputacja:
0
To wiem, wiem. A kto wystąpi i co zaśpiewa wiadomo?
Reputacja:
0
Chyba występuje MN... Przyłączam się do pytania jakie utwory będą śpiewane chyba, że to jest tajemnica...
Kto idzie na ten koncert? Może spotkamy się o 17.20 przed wejściem?
Reputacja:
0
Sądząc po ciszy jaka zapanowała po moim pytaniu jest to właśnie tajemnica. A mi nawet nie chodziło o konkretne tytuły tylko o przybliżenie tematyki koncertu.
Co do spotkania to bardzo chętnie. Może być 17,20. Tylko jeszcze na 100% nie mogę potwierdzić, że będę.
A jak się poznamy? 
Każdy z forumowiczów ma mieć czerwoną różę? Bo o 17.20 przed wejściem zawsze może się znaleźć "przypadkiem" parę osób...
M.
Reputacja:
0
"Czerwona róża" to znak zakochanych. Może by coś bardziej oryginalnego. Czarny tulipan? :wink:
Reputacja:
0
Może każdy przypnie na bluzkę karteczkę ze swoim nickiem?
To dość perwersyjne, Iwa. ;---))... Jeśli mogę się wtrącić i coś zaproponować, to spotkanie lepiej zoganizować tam, gdzie mało osób chadza...
:>
M.
Reputacja:
0
Pomysłowość powalająca wręcz. 
Ale w której?? Bo chyba nie w Harendzie?? Ciasno tam dosyć...
Reputacja:
0
Może niech stali bywalcy Harendy coś zaproponują. Może znają jakieś ustronne i niezatłoczone miejsce i błagam niech to nie będzie toaleta bo wybieram się z synem (lat 10) i mamą (...lat) i na taką deprawację oboje mają jeszcze troszkę czasu. Dziś ok. 16-tej tracę dostęp do komputera, więc może jakaś decyzja do tej pory?
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
No i nie było komu podjąć decyzji. Teraz biedna beatka bedzie sie rozbijać po jakiś toaletach.
|