11-28-2006, 05:02 PM
Piśmiennego

"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Tren spadkobierców
|
11-28-2006, 06:54 PM
Przemek napisał(a):PiśmiennegoDaj spokój! Przecież świetnie wiesz, ze to nie była pomyłka tylko kontynuacja kwestii rzekomego nieprawnego uzywania nazwiska Kaczmarski. Panowie uznali, ze skoro ktoś może używać nazwiska Kaczmarski, ich zdaniem, nieprawnie, to oni także mogą napisać w swoim anonsie, ze piosenki podczas ich koncertu będzie wykonywała osoba nazwiskiem Kaczmarski. Zapomnieli o starej zasadzie, że "co wolno wojewodzie, to nie tobie..."itd Oczywiście wszystko należy traktować w kategoriach pewnej, skierowanej w stronę czytelników, prowokacji. Niemniej, jak słusznie ktoś zauwazył, takie prowokacje to niebywała ch..jnia!
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
11-28-2006, 06:54 PM
Mam wrażenie, że gdyby Kuba powiedział : "ok pomyliłem się , sorry", to "problem" by nie istniał.
11-28-2006, 07:24 PM
Zeratul napisał(a):Ale Kuba chyba tego nie napisał celowoAle chyba nie myślisz, że Kuba nie napisał tego celowo?! :o Przemek napisał(a):z przejęzyczenia Kuby robi się wielki problemPrzejęzyczeniem byłaby ot zwykła literówka w pisowni nazwiska. Tutaj mamy przemyślane, celowe działanie: nie można przejęzyczyć się w pisowni całego wyrazu, w dodatku świadomie stawiając wielką literę na jego początku, dając dowód na to, że zna się zasady pisowni NAZWISK. Paweł Konopacki napisał(a):Przejęzyczenia? Jakiego przejęzyczenia?No własnie, kur..., jakiego?! :nie:
11-28-2006, 07:25 PM
Nie Pawle. Do głowy mi nie przyszło, że to prowokacja. Nawet specjalnie na to nie zwróciłem uwagi, Kuba się pomylił i nie ma sprawy. Jeżeli to faktycznie była prowokacja, to niestety tylko dzięki wam się udała :/ Gdyby każdy to olał, tak jak ja, to nie było by problemu, a tak, jeżeli to prowokacja, Kuba może się tylko cieszyc, że pozwoliliście by mu się udało. Nasteponym razem proponuję nie przejmowac się i przynajmniej udawac, że uznajecie to za pomyłkę, nie ma gorszego scenariusza reakcji na prowokację dla prowokatora.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta: To tylko kwestia Światła ; "
11-28-2006, 07:29 PM
Szczerze powiem, że aż mnie skręca, jak czytam te ciągłe ataki na Patrycję.
Paweł Konopacki napisał(a):Przecież świetnie wiesz, ze to nie była pomyłka tylko kontynuacja kwestii rzekomego nieprawnego uzywania nazwiska Kaczmarski.Paweł ma rację. To oczywiste. Przypominam wszystkim, którzy nie pamiętają, że Patrycja urodziła się jako Kaczmarska i jest córką Jacka Kaczmarskiego !! Paweł Konopacki napisał(a):Zapomnieli o starej zasadzie, że "co wolno wojewodzie, to nie tobie..."iTe ciągłe impertynencje i nieprzyjemne sugestie są po prostu infantylne.
[color=#0000FF][i]Gałąź kona najpiękniej,
Bo umiera, gdy pęknie Pod owoców zwieszonych Ciężarem. Mnie zaszkodził łyk godzin, Ale jak tu być zdrowym? Wódki miarę czas leje za barem.[/i][/color] ___________________________ [url=http://www.cienski.pl][b]www.cienski.pl[/b][/url]
11-28-2006, 07:31 PM
Przemek napisał(a):Kuba może się tylko cieszyc, że pozwoliliście by mu się udało. Nasteponym razem proponuję nie przejmowac się i przynajmniej udawac, że uznajecie to za pomyłkę, nie ma gorszego scenariusza reakcji na prowokację dla prowokatora.A z tym się zgadzam całkowicie.
11-28-2006, 11:17 PM
PMC napisał(a):Paweł ma rację. To oczywiste. Przypominam wszystkim, którzy nie pamiętają, że Patrycja urodziła się jako Kaczmarska i jest córką Jacka KaczmarskiegoMasz na to dowody?
11-28-2006, 11:24 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Masz na to dowody?A masz dowody, że nie?
11-28-2006, 11:36 PM
Ale dowody, przepraszam, na co? Że Patrycja jest córką Jacka?
![]()
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
11-29-2006, 12:13 AM
Simon napisał(a):A masz dowody, że nie?Nie. A masz dowody, że Nagórski nie jest synem Jacka Kaczmarskiego ? ![]() [ Dodano: 29 Listopad 2006, 01:30 ] Simon napisał(a):A masz dowody, że nie?Dowodów na piśmie nie mam, ale skądinąd wiem, że Patrycja urodziła się jako Volny i tak nazywa się do dziś. Urodziła się, kiedy pani Ewa nosiła nazwisko po swoim poprzednim mężu (pracowniku czeskiej sekcji RWE)i w momencie, kiedy rodzice Patrycji nie wzięli jeszcze ślubu. Ciekawe, że pani Ewa Volny nigdy nie zmieniła i nie nazywała siebei Kaczmarska. Patrycja z resztą do przyjazdu do Polski też. No tak, ale w Australii nie było to potrzebne. ![]()
11-29-2006, 05:55 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):ale skądinąd wiem, że Patrycja urodziła się jako Volny i tak nazywa się do dziśpewny jesteś, że wiesz. Bo ja bym na Twoim miejscu taki pewien tego, ze nie zmieniła nazwiska, nie był.
11-29-2006, 11:29 AM
Simon napisał(a):Przyznam, że takie odniosłem pierwsze wrażenie (jak widać z dalszych sugestii ze strony Kuby - niesłusznie).Zeratul napisał(a):Ale Kuba chyba tego nie napisał celowoAle chyba nie myślisz, że Kuba nie napisał tego celowo?! :o Natomiast co do "błędu" - dla mnie nie byłby on niczym niezwykłym - pamiętam jeszcze z czasów swojej edukacji przed-akademickiej, że gdy np. ktoś dla żartu przekręcił jakieś zdanie z notatki (uzyskując efekt humorystyczny ![]() (oczywiście przy obecnym stanie wiedzy możemy odrzucić tą hipotezę :/ ) Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
11-29-2006, 01:39 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):A masz dowody, że Nagórski nie jest synem Jacka Kaczmarskiego ?To już obłęd jakiś :-)
11-29-2006, 02:23 PM
Paweł Konopacki napisał(a):pewny jesteś, że wiesz. Bo ja bym na Twoim miejscu taki pewien tego, ze nie zmieniła nazwiska, nie był.Otóż to ![]()
"Wszyscyśmy z płócien
11-29-2006, 04:14 PM
Paweł Konopacki napisał(a):Bo ja bym na Twoim miejscu taki pewien tego, ze nie zmieniła nazwiska, nie był.Na szczęście nie musimy się zamieniać miejscami. ![]()
11-29-2006, 05:15 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Na szczęście nie musimy się zamieniać miejscami.Oczywiście! Zgadzam się z Tobą, jak nigdy wcześniej. A tak - oczywiście nie zaczepnie i tylko z ciekawości - możnaby też zapytać, czy podawanie się za dziennikarza Radia ZET , podczas, gdy się w figuruje w spisie pracowników tej rozgłośni, jako osoba pełniąca zupełnie inną, niż dziennikarz, funkcję, to nie jest wprowadzanie w błąd osób czytających anonse koncertów?
11-29-2006, 11:07 PM
Paweł Konopacki napisał(a):możnaby też zapytać, czy podawanie się za dziennikarza Radia ZET , podczas, gdy się w figuruje w spisie pracowników tej rozgłośni, jako osoba pełniąca zupełnie inną, niż dziennikarz, funkcję, to nie jest wprowadzanie w błąd osób czytających anonse koncertów?Jeśłi gdzieś pojawił się taki anons, to określenie mnie dziennikarzem, nie było moim pomysłem. Dziennikarzem raczej nie jestem, chociaż studia w tym kierunku kończyłem. Zawsze sprzeciwaim się, jeśli ktoś chce tak o mnie gdzieś napisac, ale tu widac było za późno.
11-29-2006, 11:40 PM
Admiralicjo, proponuję usunąć ten temat "w pizdu".
11-30-2006, 06:13 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Jeśłi gdzieś pojawił się taki anons, to określenie mnie dziennikarzem, nie było moim pomysłem.Oj, wiele jest anonsów, w których podawałeś się za dziennikarza....
11-30-2006, 10:11 AM
Po co ciągnąc tę absurdalną dyskusję ??
"Wszyscyśmy z płócien
11-30-2006, 10:18 AM
Przemek napisał(a):Po co ciągnąc tę absurdalną dyskusjęRozmawiamy sobie, jak to zwykle z Kubusiem,miło, po koleżeńsku - jak to zwykle z Kubusiem - wymieniając się uwagami i obserwacjami na temat otaczającego nas świata. Takie rozmowy - jak to zwykle z Kubusiem - wiele dają. Taki, dajmy na to, człowiek, może z tych dyskusji wiele wynieść. No! ![]()
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|