09-23-2007, 11:00 PM
partycja napisał(a):Jest, jest... Ale raczej w wersji poprawionej, nie?
dziesięć literków
Znajdź piosenkę
|
09-23-2007, 11:00 PM
partycja napisał(a):Jest, jest... Ale raczej w wersji poprawionej, nie? dziesięć literków
09-23-2007, 11:03 PM
Simon napisał(a):No jasne! Ale wiesz, chronię młodzież przed Tobą. Przecież mogłeś kogoś nabrać
śni inny byt jurajski gad
09-23-2007, 11:06 PM
A w Boxie to jak jest?
09-23-2007, 11:09 PM
Ale źródło wciąż bije... jest w tej chwili najbardziej miarodajnym źródłem dotyczącym poezji JK, ale nie jest to jeszcze źródło idealne.
Simon napisał(a):A w Boxie to jak jest?Simonie, było już na forum o tym, że jedna i ta sama piosenka na różnych płytach tego samego boksu miewa różne tytuły. Zatem fakt, że w boksie jest tak czy inaczej, również nie jest miarodajny. Czekam na pytanie: "Co w takim razie jest miarodajne?".
09-23-2007, 11:15 PM
Luter napisał(a):Czekam na pytanie: "Co w takim razie jest miarodajne?".No przecież: Luter napisał(a):Ale źródło wciąż bije... jest w tej chwili najbardziej miarodajnym źródłem dotyczącym poezji JK [ Dodano: 24 Wrzesień 2007, 01:17 ] Dobra już - wszystko jasne.
11-10-2007, 07:12 PM
Ja mam pytanie co z piosenką 'testament'. Gdy szukam jej w "Znajdź piosenkę" wyskakuje mi
"Nie zachowało się żadne nagranie muzyki do tego wiersza, bądź też muzyka nie została przez nikogo skomponowana" Lecz na płycie 2 "Koncert'97" pod numerem 1 figuruje właśnie ta piosenka! O co chodzi i gdzie jest błąd? :
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
11-10-2007, 07:48 PM
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/wiersze_alfabetycznie/kaczmarskiego/t/testament.php">http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/ ... tament.php</a><!-- m -->
A to nie ten testament wyskakuje?
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja, a za mna już nikt."[/size][/b]
11-10-2007, 08:57 PM
fizol napisał(a):A to nie ten testament wyskakuje?Wyskakuje ten o który mówisz, ale czy jest on dobry skoro w "znajdź piosenkę" jest napisane ze nie ma do niego muzyki?
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
11-10-2007, 10:13 PM
Zbrozło napisał(a):Wyskakuje ten o który mówisz, ale czy jest on dobry skoro w "znajdź piosenkę" jest napisane ze nie ma do niego muzyki?Na płycie, o któej mówisz jest zapewnie Testament '95 a to są dwie różne piosenki (jedna to tłumaczenie, ta bez daty, więc w sumie po części nie jest prawdą, że nie mam muzyki - jest, tylko nie JK) Pozdrawiam ryolitycznie :|
11-10-2007, 10:30 PM
W takim razie trzeba zawiadomić dział "Dyskografia" że jest błąd
11-11-2007, 05:23 AM
Wg. tego co sprawdziłem, to jest ot rzeczywiscie Testament '95 i jest po prostu podlinkowanie do złej piosenki.
pb
11-28-2007, 08:27 PM
Poprawione na dysku, na stronie poprawię jak mi siec lepiej będzie chodzić.
12-31-2007, 07:17 PM
poprawki wgrane
12-31-2007, 08:30 PM
Nie ma to jak znalezc czas o 9:29 w sylwestrer (tra?)
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|