08-12-2006, 04:25 PM
radziu_88 napisał(a):Zrozumiałem,że w sobotę do południaJeśli cała noc spędzimy z michalfem na nocnych rodaków rozmowach to się nie widzę na zwiedzaniu w godzinach przedpołudniowych.

Władca Pierścieni + spotkanie
|
08-12-2006, 04:25 PM
radziu_88 napisał(a):Zrozumiałem,że w sobotę do południaJeśli cała noc spędzimy z michalfem na nocnych rodaków rozmowach to się nie widzę na zwiedzaniu w godzinach przedpołudniowych. ![]()
08-12-2006, 09:37 PM
Simon napisał(a):Jeśli cała noc spędzimy z michalfem na nocnych rodaków rozmowachNo czekam, czekam ![]()
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
08-13-2006, 01:04 AM
michalf napisał(a):No czekam, czekamStary - lodówka, o której wspomniałeś, jest w zasadzie najwazniejszym meblem. O ile działa... Przy zimnym piwku można pogadać o życiu codziennym, bo - jak pisał Sted - inego wszak nie ma...
08-13-2006, 10:23 AM
No oczywiście, że lodówka działa. I dużo się w niej zmieści.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
08-13-2006, 11:04 AM
Moi Drodzy - zakładając, że uda mi się przyjechać, może nawet z gitarą towarzyszącą, zwracam się z pytaniem.
Jakie etiudki mam przygotować? Niektórych z nich nie grałem już od lat, więc muszę sobie trochę poprzypominać. Oczywiście - mam na myśli te "jednogitarowe", bo tych rozpisanych na dwie, trzy gitary siłą rzeczy nie wykonam. Jeśli macie jakieś sugestie - piszcie, tu, na PW, mailem, GG, sms. Wszystko jedno.
08-13-2006, 11:08 AM
Ja zapewne też możlwie że będe miał gitarę
![]()
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
08-13-2006, 12:03 PM
Simon napisał(a):Jakie etiudki mam przygotować? Niektórych z nich nie grałem już od lat, więc muszę sobie trochę poprzypominać. Oczywiście - mam na myśli te "jednogitarowe", bo tych rozpisanych na dwie, trzy gitary siłą rzeczy nie wykonam.Cokolwiek byle Kaczmarskiego ![]()
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta: To tylko kwestia Światła ; "
08-13-2006, 12:19 PM
Przemek napisał(a):byle KaczmarskiegoOd tego są inni. A imię ich: legion... ![]()
08-13-2006, 12:24 PM
A ja lubie słuchać Simona, wiec moze te najbardziej "topowe" ( gdzieś wypowiadali się forumowicze o ulubionych Twoich utworach )
08-13-2006, 01:06 PM
ann napisał(a):Zwiedzanie raczej w sobotę, bo w piątek raczej nie każdy będzie mógł się zjawićA czemu nie w niedzielę? Mi w sobotę do południa nie za bardzo pasują połączenia, a jakbym przyjechał w piątek, to bym musiał sobie jakieś porządne jedzenie zorganizować na dwa dni ![]() Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
08-13-2006, 02:03 PM
Mie róbcie jaj z tym jedzeniem
![]() ![]()
"Wszyscyśmy z płócien
08-13-2006, 02:04 PM
Przemek napisał(a):Mie róbcie jaj z tym jedzeniemZgadzam się. Demonizujecie...
08-13-2006, 04:43 PM
Zeratul napisał(a):Choćby dlatego, że jeśli będę to raczej w niedzielę rano będę musiała się zwijaćann napisał(a):Zwiedzanie raczej w sobotę, bo w piątek raczej nie każdy będzie mógł się zjawićA czemu nie w niedzielę? ![]() Zeratul napisał(a):Mi w sobotę do południa nie za bardzo pasują połączenia, a jakbym przyjechał w piątek, to bym musiał sobie jakieś porządne jedzenie zorganizować na dwa dniMarudzisz ![]() ![]() Pytałam o piątek, bo tak sobie myślę, że skoro w sobotę chcemy oglądać film to raczej nie zostanie już zbyt dużo czasu - więc możnaby spotkać się też w piątek ![]() Tylko jeśli chcecie na piątek też mieć knajpię to musicie się szybko decydować ![]()
08-13-2006, 06:47 PM
Ja ewentualnie w piatek mogę sie zjawić. W pracy już sobie załatwiłam.Jedzenie to też nie problem. Gorzej z noclegiem. Nikt mnie nie chce przygarnąć
![]()
08-13-2006, 06:50 PM
Po powrocie z gór nadrobiłem zaległości (1500 postów) i ten temat zostawiłem sobie na koniec, ale chyba już trochę zmęczony jestem. Mógłbym wiedzieć, na czym ostatecznie stanęło? Kiedy ostateczny termin projekcji? I gdzie? I jak się przedstawia lista obecności? I czy są na niej jeszcze wolne miejsca?
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
08-13-2006, 07:01 PM
Od końca
![]() bryce napisał(a):I czy są na niej jeszcze wolne miejsca?Z tego co mi wiadomo to są ![]() bryce napisał(a):I jak się przedstawia lista obecności?Będzie wiadomo jak się ludzie zjawią ![]() A tak poważnie - zapowiadają się: Simon, radziu_88, Elessar, Przemek, Zeratul, michalf, partycja (?) i tmach. Prawdopodobnie będę też ja i Art (ale to będę wiedzieć pod koniec tygodnia dopiero ![]() bryce napisał(a):Kiedy ostateczny termin projekcji? I gdzie?Jak na razie 26 VIII (sobota), godzina jeszcze do ustalenia. Miejsce - najprawdopodobniej ![]() ![]() Dodatkowo - w sobotę "przed południem" ![]() ![]() I ewentualnie w piątek jakieś spotkanie dla chętnych ![]() tmach napisał(a):Może ktoś z Torunia zna jakiś tani nocleg?Toruń - noclegi tanio jest na pewno tu: Twierdza Fort IV
08-13-2006, 07:04 PM
ann napisał(a):tanio jest na pewno tu: Twierdza Fort IVByłem tam, nocowałem, grałem na gitarce. Bardzo fajne miejsce.
08-14-2006, 06:53 AM
ann napisał(a):A tak poważnie - zapowiadają się:[...]ElessarPrzepraszam, ale na mnie jednak nie liczcie :/ Wypadły pewne...że tak powiem nieprzewidzane problemy, z powodu których nigdzie w tym czasie nie wyjadę raczej... ![]() ![]() ![]()
"In the city od blinding lights..."
-------------------------- http://www.triadapoetica.art.pl http://www.gentlemanschoice.pl http://www.krest.pl
08-14-2006, 10:40 AM
Dałem znak Ellessarowi i prześle mi płyty.W Toruniu będe w piątek.Jak ktoś sie pojawi tego dnia to najlepiej żeby też dał znak,bo jak napsail iwcześniej można i zrobić w piątek jakieś spotkanko
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
08-14-2006, 12:24 PM
ann napisał(a):MarudziszMam opcje: dziesiąta (z ryzykowną przesiadką w Inowrocławiu) albo 16 ![]() ann napisał(a):Pytałam o piątek, bo tak sobie myślę, że skoro w sobotę chcemy oglądać film to raczej nie zostanie już zbyt dużo czasu - więc możnaby spotkać się też w piątekJak będzie co robić - tj, jakieś spotkanie albo coś, to mogę się pojawić i w piątek :] Pozdrawiam Zeratul
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
08-14-2006, 02:34 PM
Zeratul napisał(a):Mam opcje: dziesiąta (z ryzykowną przesiadką w Inowrocławiu) albo 16Dlaczego ryzykowną? Zgłaszasz w pociągu, że będziesz miał przesiadkę i w razie czego mają obowiązek zaczekać na ciebie ![]()
08-14-2006, 02:57 PM
ann napisał(a):Dlaczego ryzykowną?Każdy, kto mnie zna, wie, że nigdy nie byłem miłośnikiem załatwiania czegokolwiek (jeżeli nie muszę :] ) :agent: A co z piątkowym spotkaniem - będą chętni? Mogę zabrać DVD z kilkoma Monty Pythoonami na wieczór :] Pozdrawiam Zeratul
08-14-2006, 02:57 PM
ann napisał(a):Zgłaszasz w pociągu, że będziesz miał przesiadkę i w razie czego mają obowiązek zaczekać na ciebieTo zalezy z czego na co sie przesiada i czy te pociagi sa skomunikowane.
"Wszyscyśmy z płócien
08-14-2006, 03:08 PM
Walczę jeszcze o możliwość wyjazdu... Michalf nie skreślaj mnie jeszcze z listy chętnych na nocleg u ciebie. W ciągu kilku najbliższych dni dam jeszcze znać. Jeśli nic nie załatwie (będę musiał siedzieć w domu i zająć się dziadkiem) to płytki od razu wysyłam Radziowi, a jeśli będę jechał to..no to je przywiozę
![]()
"In the city od blinding lights..."
-------------------------- http://www.triadapoetica.art.pl http://www.gentlemanschoice.pl http://www.krest.pl
08-14-2006, 03:18 PM
Zeratul napisał(a):A co z piątkowym spotkaniem - będą chętni?Jeśli jesteście zainteresowani spotkaniem w piątek to możemy siedzieć w tej samej knajpie. Tylko jest jeden warunek - piwo i inne napoje mają być kupowane u nich a nie przynoszone (to samo w sobotę) ![]()
08-14-2006, 03:31 PM
Elessar napisał(a):Michalf nie skreślaj mnie jeszcze z listy chętnych na nocleg u ciebie.Spoko, jesteś zaklepany. Ja się piszę na piątkową imprezę ![]() Zeratul napisał(a):Mogę zabrać DVD z kilkoma Monty Pythoonami na wieczór :]O, to to ![]()
08-14-2006, 03:41 PM
ann napisał(a):piwoA właśnie - jaka w Waszych stronach jest kara za piwo? Cena, znaczy się...
08-14-2006, 03:47 PM
Simon napisał(a):A właśnie - jaka w Waszych stronach jest kara za piwo?W moich czy w Toruniu ? ![]() A tak poważnie - cennik z tej knajpy gdzie chyba mamy siedzieć :] 1. Tyskie z kija - 3,80 2. Lech z kija - 3,80 3. Żubr z butelki - 3,40 4. Tyskie z butelki - 4,00 5. Lech z butelki - 4,00 6. Lech Mocny z butelki - 4,30 7. Lech Free z butelki - 3,00 8. Reds Apple z butelki - 4,00 9. Reds Red z butelki - 4,00 10. Reds Sun z butelki - 4,00 11. Pilssner Uruqwel z butelki - 4,50 12. Miller z butelki - 5,20 13. Dębowe Mocne z butelki - 4,30 14. Dog in the fog z butelki - 6,00
08-14-2006, 03:49 PM
Ja się piszę. I na piątek i na Monty Pythona.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|