Liczba postów: 97
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Witam wszystkich milo
Na forum uczestnicze (biernie) od jakiegos czasu. Mieszkam na stale w Belfascie (oryginalnie Warszawa), zawod - informatyk. Kaczmarskiego slucham od x lat, ale nie jest to jedyna rzecz jakiej slucham. Moje ulubione programy to Mury i Muzeum. Interesuje sie fotografia i filmami, poezja i dobrym winem. Bardzo sie ciesze ze ta strona istnieje, chociaz nie podchodze do niej bezkrytycznie, podobnie zreszta jak do tworczosci patrona.
Pozdrawiam wszystkich cieplo
Liczba postów: 3,606
Liczba wątków: 167
Reputacja:
0
amrik napisał(a):Bardzo sie ciesze ze ta strona istnieje, chociaz nie podchodze do niej bezkrytycznie, podobnie zreszta jak do tworczosci patrona. O, to bardzo ciekawe.
Witaj na forum i krytykuj! Ale mam nadzieję, ze nie ograniczysz się tylko do tego ;)
amrik napisał(a):zawod - informatyk :)
PS. Proszę admiralicję o poprawkę cytowania :/
Liczba postów: 202
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Witam wszystkich!
Może na wstępie się przedstawię. Jestem "listowa" basiab, mieszkam w Przemyślu. Należę do pokolenia, któremu dane było słuchać JK na żywo. Już raz sie logowałam na tym forum, lecz wtedy nie miałam jeszcze internetu w domu,miałam zatem ograniczone możliwości kontaktu w wami. Poza tym raczkowałam w sieci i nie bardzo orientowałam sie "co i jak". Zmobilizowałam się jednak i zebrałam na odwagę by jeszcze raz dołączyć do waszego grona. Tym bardziej , że parę osób zna mnie osobiście, wszak gościliście w Przemyślu.
Nie muszę chyba pisać, że twórczością JK żyję od lat. Wszystkie informacje (w okrojonym zakresie) o tym co nowego na forum też znam, bo czytuję je regularnie. Myślę, że będę miała też coś do powiedzenia na ten temat.
Pozdrawiam znanych i nieznanych (na razie) mi forumowiczów.
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
I ja serdecznie witam nowych użytkowników! :)
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Witamy na forum
Zeratul
Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Wrocław wita i pozdrawia :D
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Miałem się przywitać
Witam to ja :D
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Tomekk napisał(a):Miałem się przywitać
Witam to ja :D No, wreszcie!
Liczba postów: 1,695
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Czyżby tu nie było naliczania postów?
A, i witam oczywiście (sąsiada ze stodoły?)
Reputacja:
0
Tomekk napisał(a):Miałem się przywitać
Witam to ja :D No, tak, teraz już wszystko jasne! Kolejna ofiara gosiafar...!
Fajnie, że jesteś!
(tak, to ten bardzo sympatyczny Tomek ze stodoły!) :D
[Dodano 8 września 2008 o 17:55]
Oooo! Znowu całkiem siada cytowanie... Tzn - nie tylko nie można zacytować, ale - do tego - plączą się Osoby! Ja cytowałam Tomka!
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):Oooo! Znowu całkiem siada cytowanie... Tzn - nie tylko nie można zacytować, ale - do tego - plączą się Osoby! Ja cytowałam Tomka! Poprawione.
Reputacja:
0
Już nikt się tu nie wita?
Dziś upływa rok od mojego wejścia na forum. Dziękuję wam za ten rok. Jesteście naprawdę fajnymi ludźmi :)
To był dobry rok :)
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):Jesteście naprawdę fajnymi ludźmi :) Bezwzględnie! I Ty też niczego sobie...:))
Zbrozło napisał(a):Już nikt się tu nie wita? Fakt, pisałam już wcześniej, że ten temat nie rzuca się w oczy!
Liczba postów: 152
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Jestem Andrzej - lat 14(uczeń). Pierwsze moje świadome zetknięcie z twórczością Mistrza(była to płyta "Sarmatia") nastąpiło kiedy miałem 9 lat (rok 2003/2004) - od tego czasu namiętnie, bez przerwy słucham i gram piosenki JK.
Reputacja:
0
Argot napisał(a):Jestem Andrzej - lat 14 Jaki rocznik ?
Reputacja:
0
Serdecznie witam, Andrzeju!
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Liczba postów: 246
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):Argot napisał(a):Jestem Andrzej - lat 14 Jaki rocznik ? Rocznik '94
Witaj, Andrzeju!
Liczba postów: 36
Reputacja:
0
Witam wszystkich. Choć właściwie napisałem już kilka postów, to wypada oficjalnie przedstawić się zacnemu gronu. Na imię mi Łukasz, jestem uczniem I klasy Liceum Ogólnokształcącego. Mam nadzieję, że powodów rejestracji na tym forum akurat nie muszę tłumaczyć:) Pokomentować w Internecie każdemu wolno- a na takim forum to czysta przyjemność (od początku się podlizuje, młokos jeden- pomyśleli "starzy wyjadacze":))
Pozdrawiam:)
Reputacja:
0
Witaj, Łukaszu!
percey napisał(a):Choć właściwie napisałem już kilka postów, to wypada oficjalnie przedstawić się zacnemu gronu. No i forumowiczom także!;)
Liczba postów: 36
Reputacja:
0
"Tytan" to jednak "stary wyjadacz":) przynajmniej wg mojej obecnej hierarchii:)
Pzdr
Liczba postów: 246
Reputacja:
0
Liczba postów: 1,695
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Argot napisał(a):Witam wszystkich! Jestem Andrzej - lat 14(uczeń). Pierwsze moje świadome zetknięcie z twórczością Mistrza(była to płyta "Sarmatia") nastąpiło kiedy miałem 9 lat (rok 2003/2004) - od tego czasu namiętnie, bez przerwy słucham i gram piosenki JK. Witaj miło, myślę że to najmłodszy uczestnik tego forum i chyba w ogóle jeden z najmłodszych fanów Kaczmarskiego. Ciekawe - co Cię w tej Sarmatii (i ogólnie w twórczości JK) zafascynowało.
Pozdrawiam serdecznie!
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Witam wszystkich serdecznie :-)
Andrzej nie jest najmłodszym użytkownikiem.
Jest takowym 11-letni Antek Kamiński.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Witam wszystkich serdecznie :-)
Andrzej nie jest najmłodszym użytkownikiem.
Jest takowym 11-letni Antek Kamiński. Uuuuuuu to mnie zaskoczyłeś!!! :)
Liczba postów: 152
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
amrik napisał(a):Ciekawe - co Cię w tej Sarmatii (i ogólnie w twórczości JK) zafascynowało. Patrząc z perspektywy tych pięciu lat, próbowałem sobie przypomnieć, co mnie u Niego zainteresowało i doszedłem do wniosku, że prawdopodobnie: kunszt słowa, dobra muzyka(raz subtelna, raz szybka + wspaniały fortepian) i pokazanie historii. Wyglądało to mniej więcej tak: słuchałem piosenki np. "Kniazia Jaremy nawrócenie"-> pytałem mamę o konkretne wydarzenie historyczne lub interpretację wiersza -> ze wzmożoną ciekawością słuchałem dalej.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nareszcie dotarłam ;-) Witam, witam!
Reputacja:
0
aaannkkaa napisał(a):Nareszcie dotarłam ;-) Witam, witam! Witam serdecznie! Ale może napisz coś więcej o sobie!:))
|