Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powszechny Spis Ludności
Witam wszystkich milo
Na forum uczestnicze (biernie) od jakiegos czasu. Mieszkam na stale w Belfascie (oryginalnie Warszawa), zawod - informatyk. Kaczmarskiego slucham od x lat, ale nie jest to jedyna rzecz jakiej slucham. Moje ulubione programy to Mury i Muzeum. Interesuje sie fotografia i filmami, poezja i dobrym winem. Bardzo sie ciesze ze ta strona istnieje, chociaz nie podchodze do niej bezkrytycznie, podobnie zreszta jak do tworczosci patrona.
Pozdrawiam wszystkich cieplo
Odpowiedz
amrik napisał(a):Bardzo sie ciesze ze ta strona istnieje, chociaz nie podchodze do niej bezkrytycznie, podobnie zreszta jak do tworczosci patrona.
O, to bardzo ciekawe.
Witaj na forum i krytykuj! Ale mam nadzieję, ze nie ograniczysz się tylko do tego ;)
amrik napisał(a):zawod - informatyk
:)

PS. Proszę admiralicję o poprawkę cytowania :/
Odpowiedz
Witam wszystkich!
Może na wstępie się przedstawię. Jestem "listowa" basiab, mieszkam w Przemyślu. Należę do pokolenia, któremu dane było słuchać JK na żywo. Już raz sie logowałam na tym forum, lecz wtedy nie miałam jeszcze internetu w domu,miałam zatem ograniczone możliwości kontaktu w wami. Poza tym raczkowałam w sieci i nie bardzo orientowałam sie "co i jak". Zmobilizowałam się jednak i zebrałam na odwagę by jeszcze raz dołączyć do waszego grona. Tym bardziej , że parę osób zna mnie osobiście, wszak gościliście w Przemyślu.
Nie muszę chyba pisać, że twórczością JK żyję od lat. Wszystkie informacje (w okrojonym zakresie) o tym co nowego na forum też znam, bo czytuję je regularnie. Myślę, że będę miała też coś do powiedzenia na ten temat.
Pozdrawiam znanych i nieznanych (na razie) mi forumowiczów.
Odpowiedz
pozdrawiamy i my :)
Odpowiedz
I ja serdecznie witam nowych użytkowników! :)
Odpowiedz
Witamy na forum Big Grin

Zeratul
Odpowiedz
Wrocław wita i pozdrawia :D
Odpowiedz
Miałem się przywitać
Witam to ja :D
Odpowiedz
Tomekk napisał(a):Miałem się przywitać
No, wreszcie!
Odpowiedz
Czyżby tu nie było naliczania postów?
A, i witam oczywiście (sąsiada ze stodoły?)
Odpowiedz
Tomekk napisał(a):Miałem się przywitać
No, tak, teraz już wszystko jasne! Kolejna ofiara gosiafar...!

Fajnie, że jesteś!

(tak, to ten bardzo sympatyczny Tomek ze stodoły!) :D

[Dodano 8 września 2008 o 17:55]
Oooo! Znowu całkiem siada cytowanie... Tzn - nie tylko nie można zacytować, ale - do tego - plączą się Osoby! Ja cytowałam Tomka!
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Oooo! Znowu całkiem siada cytowanie... Tzn - nie tylko nie można zacytować, ale - do tego - plączą się Osoby! Ja cytowałam Tomka!
Poprawione.
Odpowiedz
Już nikt się tu nie wita?

Dziś upływa rok od mojego wejścia na forum. Dziękuję wam za ten rok. Jesteście naprawdę fajnymi ludźmi :)

To był dobry rok :)
Odpowiedz
Zbrozło napisał(a):Jesteście naprawdę fajnymi ludźmi :)
Bezwzględnie! I Ty też niczego sobie...:))
Zbrozło napisał(a):Już nikt się tu nie wita?
Fakt, pisałam już wcześniej, że ten temat nie rzuca się w oczy!
Odpowiedz
Witam wszystkich! Jestem Andrzej - lat 14(uczeń). Pierwsze moje świadome zetknięcie z twórczością Mistrza(była to płyta "Sarmatia") nastąpiło kiedy miałem 9 lat (rok 2003/2004) - od tego czasu namiętnie, bez przerwy słucham i gram piosenki JK.
Odpowiedz
Argot napisał(a):Jestem Andrzej - lat 14
Jaki rocznik ?
Odpowiedz
Serdecznie witam, Andrzeju!
Odpowiedz
Witaj Andrzeju!

ela
Odpowiedz
Zbrozło napisał(a):
Argot napisał(a):Jestem Andrzej - lat 14
Jaki rocznik ?
Rocznik '94

Witaj, Andrzeju!
Odpowiedz
Witam wszystkich. Choć właściwie napisałem już kilka postów, to wypada oficjalnie przedstawić się zacnemu gronu. Na imię mi Łukasz, jestem uczniem I klasy Liceum Ogólnokształcącego. Mam nadzieję, że powodów rejestracji na tym forum akurat nie muszę tłumaczyć:) Pokomentować w Internecie każdemu wolno- a na takim forum to czysta przyjemność (od początku się podlizuje, młokos jeden- pomyśleli "starzy wyjadacze":))
Pozdrawiam:)
Odpowiedz
Witaj, Łukaszu!
percey napisał(a):Choć właściwie napisałem już kilka postów, to wypada oficjalnie przedstawić się zacnemu gronu.
No i forumowiczom także!;)
Odpowiedz
"Tytan" to jednak "stary wyjadacz":) przynajmniej wg mojej obecnej hierarchii:)
Pzdr
Odpowiedz
Witaj, percey!
Odpowiedz
Witam również :)
Odpowiedz
Argot napisał(a):Witam wszystkich! Jestem Andrzej - lat 14(uczeń). Pierwsze moje świadome zetknięcie z twórczością Mistrza(była to płyta "Sarmatia") nastąpiło kiedy miałem 9 lat (rok 2003/2004) - od tego czasu namiętnie, bez przerwy słucham i gram piosenki JK.
Witaj miło, myślę że to najmłodszy uczestnik tego forum i chyba w ogóle jeden z najmłodszych fanów Kaczmarskiego. Ciekawe - co Cię w tej Sarmatii (i ogólnie w twórczości JK) zafascynowało.

Pozdrawiam serdecznie!
Odpowiedz
Witam wszystkich serdecznie :-)
Andrzej nie jest najmłodszym użytkownikiem.
Jest takowym 11-letni Antek Kamiński.
Odpowiedz
Simon napisał(a):Witam wszystkich serdecznie :-)
Andrzej nie jest najmłodszym użytkownikiem.
Jest takowym 11-letni Antek Kamiński.
Uuuuuuu to mnie zaskoczyłeś!!! :)
Odpowiedz
amrik napisał(a):Ciekawe - co Cię w tej Sarmatii (i ogólnie w twórczości JK) zafascynowało.
Patrząc z perspektywy tych pięciu lat, próbowałem sobie przypomnieć, co mnie u Niego zainteresowało i doszedłem do wniosku, że prawdopodobnie: kunszt słowa, dobra muzyka(raz subtelna, raz szybka + wspaniały fortepian) i pokazanie historii. Wyglądało to mniej więcej tak: słuchałem piosenki np. "Kniazia Jaremy nawrócenie"-> pytałem mamę o konkretne wydarzenie historyczne lub interpretację wiersza -> ze wzmożoną ciekawością słuchałem dalej.
Odpowiedz
Nareszcie dotarłam ;-) Witam, witam!
Odpowiedz
aaannkkaa napisał(a):Nareszcie dotarłam ;-) Witam, witam!
Witam serdecznie! Ale może napisz coś więcej o sobie!:))
Odpowiedz