05-12-2006, 03:37 PM
KONKURS NA AUTORSKIE WYKONANIE WIERSZA KACZMARSKIEGO
Regulamin
1.Konkurs ma na celu wyłonienie najlepszego autorskiego wykonania wiersza/piosenki Jacka Kaczmarskiego ze SWOJĄ WŁASNĄ muzyką. Można umuzycznić dowolne dzieło poetyckie JK, nie poleca się jednak dorabiania muzyki znanym już utworom (no chyba że chce się prześcignąć Mistrza.)
2.W konkursie wziąźć może absolutnie KAŻDY kto jest w posiadaniu jakiegokolwiek instrumentu i pomysłu na nagranie piosenki! Pianiko, gitara, skrzypce, saksofon, rożek angielski (

3.Jedynym warunkiem wystąpienia w konkursie jest to że muzyka do wiersza została napisana przez Was! Mogą to być utwory stare, które kiedyś w przypływie natchnienia umuzyczniliście, lub coś co wymyśliliście dopiero teraz, bądź dopiero na potrzeby konkursu!
4.Nie odrzucę żadnej pracy! Będziecie mieli możliwość słuchania wszytskiego co wasi forumowi znajomi nagrali i wysłali do mnie.
5.Wasze dziełą nadsyłać możecie w formacie mp3, z odpowiednią adnotacją co do wykonawcy (wykonawców?) na maile <!-- e --><a href="mailto:fism@o2.pl">fism@o2.pl</a><!-- e --> i <!-- e --><a href="mailto:p.barycki@onet.eu">p.barycki@onet.eu</a><!-- e --> (ze wskazaniem na ten drugi adres) do dnia 05.08.2006. PROSZĘ POTWIERDZIĆWYSŁANIE KAŻDEGO UTWORU PRYWATNĄ WIADOMOŚCIĄ DO MNIE NA FFORUM LUB GG, BĄDŹ W JAKIKOLWIEK SPOSÓB, żeby niebyło potem że kogoś wywaliłem (a po prostu np. mail nie doszedł)
6.Po zakończeniu procesu zbierania utworów, wrzuce jak najszybciej to tylko możliwe, wszystkei wasze prace na serwer ftp, którego namiary od razu podam. Każdy będzię mogł utwory ściągnąć i posłuchać a potem...
7.Żeby nie było mowy o stronniczości sędziowania, czy innych niedomówień ze strony jury, w jego skład wchodzą...wszyscy użytkownicy forum. Mianowicie zostanie założony temat z ankietą, w którym zagłosować będzie można na dowolnie wybrany przez nas utwór, który znalazł się wczesniej na w/w serwerze FTP.
8.Po zakończeniu konkursu przynam(y) bardzo atrakcyjne nagrody (nad którymi narazie myślę

Pozdrawiam i zachęcam do brania udziału!
PS: W tym temacie prosze o wypowiadanie tylko tych, którzy się zgłaszają, bądź chcą się zgłosić. Na wszytskie pytania chętnie odpowiem
Pozdr
fizol/piotrek
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]