Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studentki - prostytutki
mejdejo napisał(a):Niż jakaś zatwardziała dewotka, to owszem lepsza, ale jakoś nie cieszyłaby mnie perspektywa braku znajomości swojego ojca lub odwiedzania jej w burdelu
Nie bez przyczyny to właśnie "sk...ysyn" to określenie nadzwyczaj obelżywe, a nie dewotosyn - chyba, że Przemek ma inne zdanie ?
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Zbigniew napisał(a):Dlaczego dziwka. Dlaczego musimy ją spotykać w burdelu? Mejdejo napisał, emerytowana ku***, a nie aktywna zawodowo. A matką może być zarówno lepszą jak i gorszą, zależy to od usposobienia danego człowieka.
Owszem, masz rację, ale jednak taka będzie pozwalac dziecku na więcej, co nie zawsze jest chyba dobre. Za przykład można wziąć moją kuzynke, która miała w opisach na gadzie 'Weekend z koffanym' itp., rodzice coś powiedzieli o tym jej matce, a ta na to, że niech sobie pozwala. Mamusia się oszczędzał i teraz żałuję :/ Mam nadzieję, ze znów nie zagmatwałam Tongue

Pozdrawiam
Szymon napisał(a):Nie bez przyczyny to właśnie "sk...ysyn" to określenie nadzwyczaj obelżywe, a nie dewotosyn
w dzisiejszych czasach i w kontekście używania tego pierwszego, to staje się ono dość często mało negatywne w znaczeniu.
Na przykład ktoś jest dobry w jakiejś dziedzinie (powiedzmy, że w piłce nożnej), to ileż razy można usłyszeć "sk...ysyn, dobry jest"
Przemek napisał(a):nie trac nadziei, moze dadza sie przeleciec Smile) )
Raczej nie będe próbował...
Przemek napisał(a):Czy seks jest czyms złym??? Ja seks uwielbiam na równi z twórczościa Mistrza Jacka (w czym pewnie jestem do niego podobny Smile) ) Owszem, czasem jestem też niewyżyty seksualnie (nie wiem czy jak trzynastolatek, tobie bliżej do tego wieku, więc pewnie lepiej pamiętasz). A kocham się kiedy tylko mam okazję i jakoś nie czuję się z tego powodu źle Smile)
Nie wiem czy porównanie z twórczością Mistrza to najlepsze porównanie ...
Tomek_Ciesla napisał(a):Nie wiem czy porównanie z twórczością Mistrza to najlepsze porównanie ...
O ile znam Przemka, to to oznacza najwyższy stopień uwielbienia i nie ma lepszego punktu odniesienia, czyż nie, Przemku? Wink
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Agatka napisał(a):Owszem, masz rację, ale jednak taka będzie pozwalac dziecku na więcej, co nie zawsze jest chyba dobre. Za przykład można wziąć moją kuzynke, która miała w opisach na gadzie 'Weekend z koffanym' itp., rodzice coś powiedzieli o tym jej matce, a ta na to, że niech sobie pozwala. Mamusia się oszczędzał i teraz żałuję Mam nadzieję, ze znów nie zagmatwałam
Ale sugerujesz, że matka Twojej kuzynki to emerytowana prostytutka? Zapewne nie. Dlatego również, uważam, że kobieta po takich przejściach, może zarówno odpuścić sobie wychowanie dziecka, może również spróbować przestrzec swojego wychowanka przed takim życiem, jakiego ona zaznała. Dziecko, przecież nie musi wiedzieć o przeszłości matka, która w trakcie wychowania stała się nagle pobożną, moralną, odpowiedzialną kobietą. Jednak, jest to sytuacja hipotetyczna i raczej rzadziej spotykana, niźli dzieci zaniedbywane - znam nawet taką jedną rodzinę.
Nie miałam na elu sugerowania, ze moja ciocia to emerytowana prostytutka, a co do reszty, to faktycznie, zakładając, ze kobiety się 'nawrócą' to będą przestrzegać, ale jezeli będzi eim z tym dobrze, to chyba raczej nie najlpeiej, a gdyby jeszcze opowiadała swojej córce już studentce, jak to było i jak jej się dobrze zarabiało to już chyba fatalnie.

Pozdrawiam
coś w temacie

<!-- m --><a class="postlink" href="http://facet.interia.pl/news?inf=741850">http://facet.interia.pl/news?inf=741850</a><!-- m -->
Dobry komentarz:
Cytat:NO TO TERAZ WIEM JUZ GDZIE SPOTYKAJĄ SIE STUDENCI...
...ZE STUDENTKAMI - W BURDELU!!!
Smile
Przemek napisał(a):A facet co rżniue wszystko co na drzewo nie ucieka to kto ??
Żeby nie budzić wrogich komentarzy - nie skomentuję Tongue
Przemek napisał(a):, za to te z którymi się seksił to dziwki, szmaty, rozpustnice i cop tylko najgorsze... Idiotyczne...
Ale prawdziwe... Nic na to nie poradzę,że w tej kwestii mam takie zdanie Tongue
Alek napisał(a):Ale prawdziwe... Nic na to nie poradzę,że w tej kwestii mam takie zdanie

Ja też Smile
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Szymon napisał(a):
Alek napisał(a):Ale prawdziwe... Nic na to nie poradzę,że w tej kwestii mam takie zdanie
Ja też
Czyli waszym zdaniem, jeżeli chłopak bzyka się z panienką, to chylimy czoła przed Cassanovą i podrywaczem, ale ta dziewczyna która z nim kopuluje, to szmata nic nie warta???
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Przemku, już Ci kiedyś zwracałem na to uwagę, ale jeszcze raz powtórzę - racz pisać po polsku, a nie po dresiarsku. Wtedy ewentualnie możemy podyskutować, a tymczasem językiem swoich wypowiedzi wprawiasz mnie w zakłopotanie. Bo gdyby w ten sposób wyrażał się ktoś kogo nie znam z rozsądnych wypowiedzi na inne tematy to bym po prostu zignorował chama.

Pozdrawiam !
[b][i]
[/i][/b]
JK
Drogi Szymonie, gdyby nie to, że wiem, kim był mój zacny praprapradzadek, to bym napisał, że się przypierdalasz.

marek
A co do tego ma Twój zacny praprapradziadek, Marku ? Ty uważasz, że się przy...chrzaniam Wink , ale ja - o ile pozwolisz - pozostanę na stanowisku, że pewne wyrażenia są absolutnie nie do zaakceptowania w, bądź co bądź, publicznej dyskusji.

Pozdrawiam zniesmaczony i pełen troski o przyszłość naszej ojczystej mowy !
[b][i]
[/i][/b]
JK
Wpuścić chamstwo na salony no...
No już dajcie spokój, przecież Przemek napisał to samo tylko bardziej zrozumiale Wink Lepiej odpowiedzcie, bo mnie ciekawi jak z tego wybrniecie :]
Szymon napisał(a):A co do tego ma Twój zacny praprapradziadek, Marku ?
Odnosiłem się do wątku o zasobie słownictwa dostępnego osobom z rodzin o pewnych tradycjach.
Szymon napisał(a):Pozdrawiam zniesmaczony i pełen troski o przyszłość naszej ojczystej mowy !
W takim razie zalecam ostrozność w dawkowaniu nieoficjalnych nagrań Kaczmara.

marek
Szymon napisał(a):Przemku, już Ci kiedyś zwracałem na to uwagę, ale jeszcze raz powtórzę - racz pisać po polsku, a nie po dresiarsku.
A co było w mojej wypowiedzi dresiarskie Twym zacnym zdaniem??? Słowo "bzyka", nie ma w nim nic dresiarskiego. Dresiarz by napisał raczej słowo "pier...i", a nie bzyka Smile
A może słowo "kopulacja" wprawia cię w zakłopotanie?? Hmmm, mam wrażenie że jesteś trochę niezbyt dojrzały jeszcze. Pamiętam, Twoje niedawne epitety dotyczące gen. Jaruzelskiego i tego co powinno go spotkac, one pasowały by bardziej do dresa niż moja wypowiedź.
Nie popisuj się Szymonie swoją udawaną kulturą, tylko odpowiedz na moje proste pytanie, zadane jak najbardziej zrozumiale i po Polsku.

[ Dodano: 26 Kwiecień 2006, 15:31 ]
MJ napisał(a):W takim razie zalecam ostrozność w dawkowaniu nieoficjalnych nagrań Kaczmara.
No, Szymon powinien miec zakaz słuchania niektórych...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Przemek napisał(a):Czyli waszym zdaniem, jeżeli chłopak bzyka się z panienką, to chylimy czoła przed Cassanovą i podrywaczem, ale ta dziewczyna która z nim kopuluje, to szmata nic nie warta???
Dlaczego od razu chylimy czoła ? Niemniej jednak jestem przekonany o tym, że mężczyznę w takiej sytuacji należy inaczej oceniać. Chyba, że chcielibyście napisać, że Kaczmar to "szmata nic nie warta" bo prowadził nieustabilizowane życie erotyczne ?

Pozdrawiam !
[b][i]
[/i][/b]
JK
Szymon napisał(a):Dlaczego od razu chylimy czoła ? Niemniej jednak jestem przekonany o tym, że mężczyznę w takiej sytuacji należy inaczej oceniać.
Dlaczego inaczej należy oceniac mężczyznę, a inaczej kobietę ??
Szymon napisał(a):Chyba, że chcielibyście napisać, że Kaczmar to "szmata nic nie warta" bo prowadził nieustabilizowane życie erotyczne ?
Nie, ale moze ty chciałbyś raczej napisac że wszystkie kobiety z którymi Kaczmar miał kontakty intymne, to "szmaty nic nie warte" ??
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Przemek napisał(a):Dlaczego inaczej należy oceniac mężczyznę, a inaczej kobietę
No właśnie.
Mam w "środowisku" takiego gościa, i prawdę mówiąc z biegiem czasu cieszy się naszą coraz mniejszą sympatią (nas, mężczyzn), zwłaszcza że już niemal wszystkie nasze koleżanki patrzą na niego wilkiem - ale inna sprawa, że same są sobie winne, bo pies by nie wziął, jakby suka nie dała, i tyle.

[ Dodano: 26 Kwiecień 2006, 15:57 ]
Szymon napisał(a):Niemniej jednak jestem przekonany o tym, że mężczyznę w takiej sytuacji należy inaczej oceniać.
Otóż właśnie NIE.
Szymon napisał(a):Dlaczego od razu chylimy czoła ? Niemniej jednak jestem przekonany o tym, że mężczyznę w takiej sytuacji należy inaczej oceniać. Chyba, że chcielibyście napisać, że Kaczmar to "szmata nic nie warta" bo prowadził nieustabilizowane życie erotyczne ?
8o Czemu inaczej? A w czym facet niby jest lepszy od kobiety, że jej to wypada wytknąć a u niego pochwalić? Nie przypominam sobie by ktoś tu Jacka wychwalał ile to kobiet miał w życiu. To sprawa pomiędzy nim a owymi paniami/pannami.
misiek-st napisał(a):ale inna sprawa, że same są sobie winne, bo pies by nie wziął, jakby suka nie dała, i tyle.
To niestety też przykra prawda. W przeciwnym razie mielibyśmy do czynienia z gwałtem...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Artur napisał(a):A w czym facet niby jest lepszy od kobiety, że jej to wypada wytknąć a u niego pochwalić? .
Widzisz, taka już nasza skromna natura. Inaczej zwykliśmy patrzeć na facetów którzy mają liczne grono kochanek, a inaczej na kobiety które sypiają z kim popdanie
Krasny napisał(a):Inaczej zwykliśmy patrzeć na facetów którzy mają liczne grono kochanek, a inaczej na kobiety które sypiają z kim popadnie
Na szczęście jeszcze nie wszyscy :]
Wyjątki?
Krasny napisał(a):Widzisz, taka już nasza skromna natura
Skromna natura?? Raczej pełna hipokryzji, zarozumiałości i pychy...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Przemek napisał(a):Czyli waszym zdaniem, jeżeli chłopak bzyka się z panienką, to chylimy czoła przed Cassanovą i podrywaczem, ale ta dziewczyna która z nim kopuluje, to szmata nic nie warta???
Rozumiem,że mówisz,powiedzmy,o przypadkowym "spotkaniu" lub "na boku".
Więc odpowiem w ten sposób - jeżeli to ten pierwszy przypadek - jest pewna wolność i nie mnie oceniać,czy co ludzie są tacy czy inni... Zdrowo w każdym razie na pewno nie Smile
Jeżeli za to mówimy o drugim przypadku - ona to kawał szmaty,a on skurwiela. Amen
A co do mowy adidasowo - arystokrackiej - tu akurat zgadzam się z Przemkiem,że o pewnych sprawach lepiej mówić wprost Smile

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości