Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dla Pana Stanisława (off-topic)
GSz napisał(a):Brak mi jedynie w tych żalach do pana Załuskiego...
Zdaje się, że aktualnie wśrod pewnej, ze tak powiem, frakcji tzw. układu Warszawskiego, w ramach tradycyjnego obrabiania d...wszystkim i przy każdej okazji, szczególnie "na topie jest "robienie koło pióra" panu Elsnerowi. Zresztą wystarczy spojrzeć na posty niejakiego Potockiego z tematu "Co z koncertami" w dziale tego Forum poświęconym Stanisławowi Elsnerowi Zauskiemu. Niejaki Potocki rżnie głupa i udaje, że stęsknił się za występami S. Elsnera.

Wcześniej pod obstrzałem towarzyskich złośliwości był pewien listowicz. Ponoć byli tacy - może nawet był to Potocki - którzy wydzwaniali w środku nocy do niego dzwonili. i pytali, czy narzeczona barda prawicy nadal nosi czerwone majtki :-) Takim, podobno, problemami zajmuje się o drugiej w nocy pewien odłam Układu Warszawskiego. Tym żyje.
Listowicz wycofał się - z korzyścią dla siebie, ale nie dla otoczenia - w zasadzie z życia środowiska kaczmarofilskiego.
Przyroda nie znosi próżni, więc kolejną ofiarą jest S.E.Z.
Można zabawić się w loterię i typować, kto będzie następny. Bo, że ktoś będzie, to jest pewne.

pozdrawiam

PS: znów nie mogę się oprzeć i nie zapytać, jak to jest, ze zdawana zarejestrowany na Forum user zaczyna używać nowej tożsamości (vide cziomi i aplet) to go nieubałagani Admini tropią a następnie demaskują.
A z drugiej strony, kiedy pojawia się niejaki Jarek Potocki, czyli nowe wcielenie starego usera, to admini milczą.

[ Komentarz dodany przez: Artur: 11 Kwiecień 2006, 13:00 ]
Nazwisko listowicza zostało usunięte za zgodą autora posta
Paweł Konopacki napisał(a):PS: znów nie mogę się oprzeć i nie zapytać, jak to jest, ze zdawana zarejestrowany na Forum user zaczyna używać nowej tożsamości (vide cziomi i aplet) to go nieubałagani Admini tropią a następnie demaskują.
A z drugiej strony, kiedy pojawia się niejaki Jarek Potocki, czyli nowe wcielenie starego usera, to admini milczą.
Może i masz rację a może i nie. Sprawdziłem właśnie IP Jarka. Ani razu nie pokryło się ono z IP kogokolwiek z forum. Ale to neostrada, co wizyta to inne IP, wiec pozostają Ci tylko twoje domysły. Zgłoś się na pw i podaj kto to wg Ciebie to przyjrzę się i tej osobie czy używała kiedykolwiek neostrady. Chociaż to wtedy też będzie tylko spekulacja.
Paweł Konopacki napisał(a):
GSz napisał(a):Brak mi jedynie w tych żalach do pana Załuskiego...
Ponoć byli tacy - może nawet był to Potocki - którzy wydzwaniali w środku nocy do L Cz. i pytali, czy narzeczona barda prawicy nadal nosi czerwone majtki :-)
A co Ty masz do tego? Czy na forum pojawiło się pytanie o czerwone majtki? Czy to do Ciebie ktoś dzwonił i pytał o czerwonego majtki narzezonej? NIE!
No to się dziwię, wszakże Paweł Konopacki nie żyje plotkami.
Pozdrawiam,
M.
Mateusz Nagórski napisał(a):A co Ty masz do tego?
A Ty?
Ty przecież też nie masz z tym wszystkim nic wspólnego :rotfl:
Paweł Konopacki napisał(a):Wcześniej pod obstrzałem towarzyskich złośliwości był ******. Ponoć byli tacy - może nawet był to Potocki - którzy wydzwaniali w środku nocy do ****. i pytali, czy narzeczona barda prawicy nadal nosi czerwone majtki :-)
Wyciąganie prywatnych incydentów i mieszanie do tego (o zgrozo, z nazwiska!) osób w ogóle nie biorących udziału w tej tutaj wymianie zdań, to wybacz, ale jest to totalne dno. Gdyby to ode mnie zależało, za powyższe otrzymałbyś tak zwanego bana, ale na szczęście dla Ciebie - ode mnie to nie zależy.

Brak zahamowań w naruszaniu cudzej prywatnośći przy jednoczesnej Twojej niezwykłej wrażliwości na poruszanie (zarówno prywatnie jak i publicznie) jakichkolwiek tematów naruszających Twoją prywatność, przyprawia mnie o mdłości.

KN.

[ Komentarz dodany przez: Artur: 11 Kwiecień 2006, 13:01 ]
Nazwisko listowicza zostało usunięte za zgoda autora posta
Paweł Konopacki napisał(a):pewien listowicz
Paweł Konopacki napisał(a):Listowicz wycofał się
hello,

mam niejasne wrażenie, że poprzednio zamiast "listowicz" mieliśmy nazwisko. Jednak w poście brak adnotacji, jakoby dokonywano w nim edycji. Dlaczego? To wprowadza chaos, np. list KN w tej sytuacji robi się niezrozumiały.

marek
MJ napisał(a):mam niejasne wrażenie, że poprzednio zamiast "listowicz" mieliśmy nazwisko. Jednak w poście brak adnotacji, jakoby dokonywano w nim edycji. Dlaczego? To wprowadza chaos, np. list KN w tej sytuacji robi się niezrozumiały.
W prawym dolnym rogu posta masz link: "Historia edycji" (chyba jest dostępna także dla "zwykłych" userów :| ) gdzie możesz przejrzeć wszystkie wprowadzone zmiany.

Pozdrawiam
Zeratul

P.S. Co do tej konkretnej zmiany - to jest forum publiczne i rzucanie konkretnymi nazwiskami faktycznie nie było najlepszym pomysłem
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Zeratul napisał(a):W prawym dolnym rogu posta masz link: "Historia edycji" (chyba jest dostępna także dla "zwykłych" userów ) gdzie możesz przejrzeć wszystkie wprowadzone zmiany.
Nie jest dostępna. Widzą to wybrańscy Wink