04-08-2006, 09:52 AM
GSz napisał(a):Brak mi jedynie w tych żalach do pana Załuskiego...Zdaje się, że aktualnie wśrod pewnej, ze tak powiem, frakcji tzw. układu Warszawskiego, w ramach tradycyjnego obrabiania d...wszystkim i przy każdej okazji, szczególnie "na topie jest "robienie koło pióra" panu Elsnerowi. Zresztą wystarczy spojrzeć na posty niejakiego Potockiego z tematu "Co z koncertami" w dziale tego Forum poświęconym Stanisławowi Elsnerowi Zauskiemu. Niejaki Potocki rżnie głupa i udaje, że stęsknił się za występami S. Elsnera.
Wcześniej pod obstrzałem towarzyskich złośliwości był pewien listowicz. Ponoć byli tacy - może nawet był to Potocki - którzy wydzwaniali w środku nocy do niego dzwonili. i pytali, czy narzeczona barda prawicy nadal nosi czerwone majtki :-) Takim, podobno, problemami zajmuje się o drugiej w nocy pewien odłam Układu Warszawskiego. Tym żyje.
Listowicz wycofał się - z korzyścią dla siebie, ale nie dla otoczenia - w zasadzie z życia środowiska kaczmarofilskiego.
Przyroda nie znosi próżni, więc kolejną ofiarą jest S.E.Z.
Można zabawić się w loterię i typować, kto będzie następny. Bo, że ktoś będzie, to jest pewne.
pozdrawiam
PS: znów nie mogę się oprzeć i nie zapytać, jak to jest, ze zdawana zarejestrowany na Forum user zaczyna używać nowej tożsamości (vide cziomi i aplet) to go nieubałagani Admini tropią a następnie demaskują.
A z drugiej strony, kiedy pojawia się niejaki Jarek Potocki, czyli nowe wcielenie starego usera, to admini milczą.
[ Komentarz dodany przez: Artur: 11 Kwiecień 2006, 13:00 ]
Nazwisko listowicza zostało usunięte za zgodą autora posta