Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):to przypuszczam, że już nawet nie musze jej czytać. Nie musisz.
A nawet nie powinieneś, bo jeszcze Cię może - jak powiada klasyk - krew jasna tętnicza zalać.
pozdrawiam
P.
PS: wiem, wiem, nic do nas ani do mnie nie masz :rotfl:
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Może by i mnie zalała, gdyby tekst ukazał się conajmniej w dużym ogólnopolskim dzienniku, takim jak choćby... Rzeczpospolita. Ale nie w jakimś lokalnym dodatku w stylu wkładki osiedlowej typu "Wieści Wołomina" czy coś koło tego.
Albo gdybys wystąpił w półgodzinnym programie w czasie największej oglądalności w tv, to może może... kto wie
Kuba
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Kuba Mędrzycki napisał(a):Albo gdybys wystąpił w półgodzinnym programie w czasie największej oglądalności w tv, to może może... kto wie Musiałby miec wiecej znajomości, bez tego nie da rady :]
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Albo gdybys wystąpił w półgodzinnym programie w czasie największej oglądalności w tv, to może może... kto wie Kubusiu, jak to? Nie cieszyłbyś się, gdybym wystapił w takim programie? Ty? Ty byś się nie cieszył? Krew by Cię zalała? Niemożliwe! Przecież Ty masz na nasz temat jak najlepsze zdanie. I lubisz nas bardzo. Nie cieszyłbyś się z faktu, ze ktoś z TV podziela Twoje zdanie i postanowił nas wyemitować. Nie wierzę, żeby Cię krew zalała. Taki zyczliwy ludziom człowiek, jak Ty? Taki sympatyczny pracownik radia a taki zawistny? Niemożliwe :rotfl:
[ Dodano: 14 Kwiecień 2006, 14:49 ]
Przemek napisał(a):Musiałby miec wiecej znajomości, bez tego nie da rady Daj spokój, Przemek! Przecież to jest jakaś paranoja!
Jeśli wierzyć Kubie, to kolosalne powody do dumy powinien mieć pewien burmistrz Bielaw w pow. łowickim, którego dwa lata temu przyłapano na braniu łapówki i wszystko pokazano w głównym wydaniu "Faktów"
Reputacja:
1
Przemek napisał(a):Musiałby miec wiecej znajomości, bez tego nie da rady Wszystko jeszcze przed nim. Młody chłopak jest, zdolny..., na pewno jego krąg znajomych jeszcze wyjdzie poza dziennikarzy lokalnych dodatków dodatków.
Kuba
Liczba postów: 335
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
no to tak, dopiero wróciłem do domku (po niespodziewanym pobycie w szpitalu) i niestety w natłoku zdarzeń zapomniałem zabrać liste utwrów, ale ona istnieje i o ile Konop mnie nie uprzedzi to po świętach zaraz wrzuce ŧę listę i prę słów od siebie co do koncertu, który uważam za naprawde udany
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):W Wiadomym Miejscu umieściłem skan recenzji koncertu, napisanej przez Tomasza Janasa z poznańskiej GW Link był już na forum w dziale prasa (<!-- m --><a class="postlink" href="http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36000,3277479.html">http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36000,3277479.html</a><!-- m -->)
Paweł Konopacki napisał(a):Publiczność gadała, bo Obława była na początku II częsci - po przerwie musiała mieć trochę czasu na wyciszenie. Nie liczą się przyczyny tylko skutek, a trzeba przyznać, że przejście od gwaru do ciszy i skupienia było błyskawiczne
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Młody chłopak jest, zdolny o widzisz! I Tu się różnimy!
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Spora czesc publiki generalnie gadala (kolo mnie stal jakis koles w dresie ktoremu muzyka raczej przeszkadzala).
Zeratul napisał(a):Byłeś i się nie ujawniłeś Jakos nie chialem wstawac i krzyczec "Czesc to ja Torrentius z forum"
Zamienilem pare slow z Tomkiem Susmedem, wiec az tak anonimowo to nie bylem.
Jesli chodzi o wyonanie piosenek, to nadal niezwykle podoba mi sie "Kolysanka dla Kleopatry", natomiast "Kosmonautow" w niektorych momentach trudno bylo zrozumiec.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Torrentius napisał(a):Jakos nie chialem wstawac i krzyczec "Czesc to ja Torrentius z forum" Od razu krzyczeć. Wystarczyło podejść
Zeratul już to przerabiał
Albo sprawić sobie koszulkę z imieniem
Liczba postów: 1,686
Liczba wątków: 160
Reputacja:
0
Koszulka z imieniem to dobry pomysł
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):Kuba Mędrzycki napisał(a):Młody chłopak jest, zdolny o widzisz! I Tu się różnimy! Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej skromności!
Kuba
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej skromności! Cieszę się, że coś jeszcze robi na Tobie wrażenie.
A tak zupełnie poważnie, Kubuniu, skończmy już ten temat.
Jak wpdaniemy do Warszawy - a pewnie wpadniemy w maju lub czerwcu zagrać koncert - to się spotkamy i sobie pogadamy, tak? No!
To pozdrawiam i Wesołego życzę!
Reputacja:
1
Z przyjemnością.
Już się nie moge doczekać Waszego koncertu w stolicy!
Kto wie, może nawet spotkamy się na jednej imprezie...
Również wesołych!
No i cóż... zdrówko! Pod to jajeczko!
Kuba
Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Jak wpdaniemy do Warszawy - a pewnie wpadniemy w maju lub czerwcu zagrać koncert - to się spotkamy i sobie pogadamy, tak? No!
To pozdrawiam i Wesołego życzę! Znając moje szczęście to koncert będzie w przeddzień egzaminu podczas sesji tudzież pokryje się z meczem Polaków na Mundialu...
pozdrawiam
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Albo gdybys wystąpił w półgodzinnym programie w czasie największej oglądalności w tv, to może może... kto wie No nieeeee :rotfl:
Od razu przypomniały mi się te budujące głosy w innym temacie:
Kuba Mędrzycki napisał(a):Niedługo TVP wyemituje także zapis całego koncertu jaki odbył się w Antrakcie Nic dziwnego - w końcu był to "półgodzinny program w czasie największej oglądalności w tv"
Ale, by nikt przypadkiem nie włączał tv w czasie mniejszej oglądalności, warto przypomnieć jeszcze raz:
Kuba Mędrzycki napisał(a):Pod koniec kwietnia, TVP1 pokaże dużo obszerniejszy materiał z piątkowego spotkania. Ale, ale! Czegoś zabrakło w "półgodzinnym programie w czasie największej oglądalności w tv"? Naprawdę? Nie szkodzi, bo przecież:
Kuba Mędrzycki napisał(a):Puszczą cały koncert, jeśli o to chodzi A co? Jeszcze czegoś nie zmieścili w "półgodzinnym programie w czasie największej oglądalności w tv"?
Kuba Mędrzycki napisał(a):Jeszcze nic straconego Kuba Mędrzycki napisał(a):Przemek napisał(a):Włącznie z występem Stanisława Klawe, Krzyśka Nowaka i innych ? Czy tylko wasz recital Jeszcze nie wiem. My na pewno.
Ciężko tez pwiedzieć - NASZ. Rozumiem, że chodzi Ci o tę część w której śpiewa głównie Mateusz. Bo ja grałem także z pozostałymi wykonawcami. Oprócz Stasia Klawe. Tiaaaa.....zaiste " ciężko powiedzieć - NASZ"
:rotfl:
P.S. Pozdrów Stasia!
Znajdzie się słowo na każde słowo
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
Dobre Maćku . Późna godzina a zacząłem się na głos śmiać :rotfl:
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Liczba postów: 351
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
:rotfl: Brawo Maciek! :rotfl:
"Ale po co męczyć gamę
Gdy się gra akompaniament..."
Reputacja:
1
"A zazdrość nie wie co sen...", tylko nie wiedziałem, że Ty Macku też chcesz być artystą!!!
Reputacja:
0
Ja??
A z czegóż to wywnioskowałeś? Z cytatów z Ciebie?
Reputacja:
1
Ze mnie nie. Wyłącznie z tv.
Kuba
Reputacja:
0
Niech będzie, ale....nie rozumiem.
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Niestety recenzja jest juz usunieta ze strony Gazety. Czy ma moze ktos zapisany ten tekst i moze sie podzielic?
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Liczba postów: 109
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Torrentius napisał(a):Niestety recenzja jest juz usunieta ze strony Gazety. Czy ma moze ktos zapisany ten tekst i moze sie podzielic? Służę
|