Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Jeszcze jedno nagranie ze zbioru staroci.
Kiedy tak tego posłuchałem po latach, słyszę wyraźnie co można poprawić a co zmienić.
Ale w takiej formie jak ta - mam nadzieję - da się wysłuchać.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://yebood.com/audio/szymon/track_08.mp3">http://yebood.com/audio/szymon/track_08.mp3</a><!-- m -->
d
Liczba postów: 2,517
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Mnie się bezsennośc kojarzy bardziej z uciązliwą muchą niż z Twoim utworem, a wiem o czym mówie, bo mi sie takowa czasem zdarza. Nie mniej utwor potrafi wybudzić...
Reputacja:
0
Tytuł nie wziął się, akurat tym razem, ze skojarzeń. Po prostu pewnej nocki, nie mogąc zasnąc, przetaczajęc się z lewa na prawo, w końcu wstałem i wziąłem gitarę do ręki. No i zagrało mi się toto.
Liczba postów: 892
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Simon napisał(a):pewnej nocki, nie mogąc zasnąc, przetaczajęc się z lewa na prawo, w końcu wstałem i wziąłem gitarę do ręki. No i zagrało mi się toto. Komu dobrze - mi by pewnie sąsiedzi po rurach zaczeli bębnić lub drzeć się przez ściany żebym przestał... Tylko w moim mieszkaniu granie po 22 odpada czy tez macie ten problem? 
A utwór świetny.
Bo źródło wciąż bije...
Reputacja:
0
Łukasz G. napisał(a):Komu dobrze - mi by pewnie sąsiedzi po rurach zaczeli bębnić lub drzeć się przez ściany żebym przestał... Tylko w moim mieszkaniu granie po 22 odpada czy tez macie ten problem? Łukaszu - przeca nie gram nocami "Obławy", jeno takie "smęty" jak ten tutaj. Do tego nie potrzeba walenia w struny czy wzmacniaczy. Można też grać na stłumionych strunach.
Łukasz G. napisał(a):A utwór świetny Cieszę się, że się spodobał.
Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Łukasz G. napisał(a):Tylko w moim mieszkaniu granie po 22 odpada czy tez macie ten problem?  Raczej nie.Ja mam już problem o 21  )
Co do utworu są małe niedociągnięcia w niektórych miejscach,ale ogół oceniam jak bardzo dobry.A propos może zamieścisz coś ze śpiewem?
pozdrawiam
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
radziu_88 napisał(a):A propos może zamieścisz coś ze śpiewem? Przychylam się do prośby... Wszystkie nagrania ze strony yebood znam odkąd zamieściłeś tutaj pierwsze :rotfl: - i wszystkie są...bardzo podobne do siebie. Gitara, gitara, gitara i nic więcej, Imienniku ! Wieje nudą  :
Pozdrawiam serdecznie
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
radziu_88 napisał(a):A propos może zamieścisz coś ze śpiewem? Ani mi to w głowie. Już zresztą na ten temat się wypowiadałem. Nie będę się wydurniał, wokalnie nie mam nic światu do zaoferowania.
Szymon napisał(a):bardzo podobne do siebie. Gitara, gitara, gitara No - tak to bywa z gitarą, gitarą, gitarą.
Szymon napisał(a):Wieje nudą Taki już widać jestem. Stracę pewnie znudzonego słuchacza.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Stracę pewnie znudzonego słuchacza. Ależ nie ! Tyle, że zamieszczasz jedynie nagrania z folderu, który mam cały (wbrew pozorom) przesłuchany. A... grasz może coś...tego.... no... Kaczmarskiego ? :  (może być bez wokalu - chociaż do odważnych świat należy - znam takich co prezentują swój, chociaż pozostawia bardzo wiele do życzenia  )
Pozdrawiam serdecznie
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
Szymon napisał(a):(wbrew pozorom) No proszę - jak te pozory mogą mylić!
Szymon napisał(a):Tyle, że zamieszczasz jedynie nagrania z folderu Spieszę z wyjaśnieniem - korzystam z tamtego serwera, stąd ta równoległość prezentacji. Żeby coś zamieścić tutaj - najpierw muszę "zagościć" tam.
Szymon napisał(a):A... grasz może coś...tego.... no... Kaczmarskiego ? Namiętnie.
Szymon napisał(a):znam takich co prezentują swój, chociaż pozostawia bardzo wiele do życzenia Och, ja także, ja także.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Namiętnie. A zamieścisz coś ? :  Instrumentalny Kaczmar, to może być intrygujące... Na przykład... Piosenka zza miedzyalbo Ofiara lub też Barykada... względnie cokolwiek innego Tegoż (także) Kompozytora
Właśnie - jak grasz już tego Kaczmara to sobie podśpiewujesz czy nie?
Pozdrawiam serdecznie
[b][i]
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
Szymon napisał(a):A zamieścisz coś ? Ciiii... Jak mawiał Bogusław Wołoszański: nie uprzedzajmy faktów...
Szymon napisał(a):Instrumentalny Kaczmar, to może być intrygujące Zapewniam Cię, Szymonie - to JEST intrygujące.
Szymon napisał(a):jak grasz już tego Kaczmara to sobie podśpiewujesz czy nie? No kiedyś tak. Teraz niewiele.
|