03-11-2006, 04:38 PM
piotru napisał(a):Daj spokój.Poczyniłem małą uwagę na marginesie a Ty sie już oburzasz Wielce Wrażliwy Piotru! Trochę dystansu by Ci się przydało!
No, ale dobrze, daję spokój! ;-)
zdrówko!
Okradziony grób Jacka
|
03-11-2006, 04:38 PM
piotru napisał(a):Daj spokój.Poczyniłem małą uwagę na marginesie a Ty sie już oburzasz Wielce Wrażliwy Piotru! Trochę dystansu by Ci się przydało! No, ale dobrze, daję spokój! ;-) zdrówko!
03-11-2006, 06:03 PM
Ja się nie oburzam, Wielce Dygresiasty na Baaaardzo Dalekim Marginesie Pawle . Powiedziałbym, ze to akurat moja uwaga była na marginesie już a Ty wtracasz dodatkowy margines, który oddala temat dyskusji na kompletne peryferia i ugory. Na tej zasadzie mógłbym ja pisać, jak to widziałem na tymże cmentarzu całkiem zadbane groby tej zimu np. niektórych bohaterów narodowych lub wrecz "wcale nie bohaterów" i jak sie to ma do wyborów politycznych Polaków w kontekscie tego "zaniedbanego" grobu Jacka. Tylko po co. Tematem jest sk...syństwo polegające na niszczeniu jakichkolwiek grobów 8o , niezależnie, czy czcimy w jakiś sposób ich "posiadaczy" czy nie. Dla mnie takim samym chamstwem i dziczą jest wycięcie strun na grobie Jacka, jak i wycięcie żeliwnych, zabytkowych krzyzy na starym cmentarzu Słowińców w Smołdzinie. I jest to takie samo sk...syństwo, jak zwalcowanie poniemieckiego cmentarza bodaj w Jarosławiu koło Przemysla i wybudowaniu tam boiska. Amen!
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|