Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dzieci Mistrza
Co wiecie o dzieciach jacka??
Jak żyją??
Czym się zajmują??
Zawsze mnie to intrygowało!!
Na smyczy trzymam
filozofów europy!
Odpowiedz
Zalezy o których...? Wink

A tak serio-
-najbardziej znane są chyba losy Kosmy, który po pogrzebie ojca, był na listowej stypie. Potem też się zdaje się raz pokazał na jakimś spotkaniu w Warszawie. Mnie wteedy akurat nie było, ale ten wątek był już poruyszany i na liście i na forum.
Z tego co wiem, to generalnie, dzieci raczej nie poszły w ślady taty.

Kuba

[ Dodano: 5 Marzec 2006, 07:40 ]
No, a Patrycja jest zdaje się w Australii.
Odpowiedz
mnie tesz to interesowało syn chyba mieszkał w Niemczech a córka w Australii a teraz nie wiem...
pewni wieczności, niepewni chwili...
Odpowiedz
Kiedyś za kasowanie własnych postów dostawało się ostrzeżenie. ]
Sam - nie chwaląc się - wyscpejalizowałem się w kasowaniu wpisów i zbieraniu za to ostrzeżeń.
I co widzę? Inni poszli w moje ślady.
Zastanawiam się, gdzie się podział post naszego drogiego "przyjaciela", Kubusia Mędrzyckiego, zamieszczony w tym wątku dzisiaj z samego rana?
Odpowiedz
Nie zgrywaj kretyna - wiesz dobrze, że nie kasuje się postów, bez których reszta rozmowy staje się nielogiczna.
M.
Odpowiedz
Czegoś się pewnie wystraszył, że skasował....
Nie zmienia to jednak faktu, że tego rodzaju postępki winno się konsekwentnie rozliczać. Wszak regulamin nie uwzględnia wyjątków

[ Dodano: 9 Lipiec 2006, 20:05 ]
MateuszNagórski napisał(a):Nie zgrywaj kretyna
"Wszelkie wypowiedzi dyskryminujące czy godzące w imię innych użytkowników poza odpowiednim działem będą karane ostrzeżeniem."
Odpowiedz
Przecież Mateusz wcale Ci nie nawrzucał! Panie dyskryminowany... Wink

[ Dodano: 10 Lipiec 2006, 03:28 ]
Paweł Konopacki napisał(a):Sam - nie chwaląc się - wyscpejalizowałem się w kasowaniu wpisów i zbieraniu za to ostrzeżeń.
Czerpię więc z najlepszych wzorów.
No i mam nadzieję, że i ja czymś będę mógł się zrewanżować w kwestii rad i porad w rozmaitych dziedzinach.
Odpowiedz
Pasjonujące Confusedpie:
A jak wiele ma wspólnego z tematem :offtopic:
MateuszNagórski napisał(a):Nie zgrywaj kretyna - wiesz dobrze, że nie kasuje się postów, bez których reszta rozmowy staje się nielogiczna.
Generalnie postów nie powinno się kasować (nie licząc szczególnych przypadków, typu wysłanie dwóch takich samych).
Szczególnie nie powinno się kasować/zmieniać postów, na które ktoś już odpowiedział (chodzi tu raczej o zmianę sensu wypowiedzi niż o poprawianie literówek :] )

Co do regulaminu: zarówno określenia typu: "Nie zgrywaj kretyna" jak i kasowanie postów na końcu wątku nie są automatycznie karane ostrzeżeniami - na ostrzeżenie trzeba "zasłużyć" (w Twoim, Pawle przypadku były to działania długofalowe i realnie utrudniające "korzystanie" z forum). Prosiłbym jednak o nie używanie tego typu określeń i przemyślenie swoich wypowiedzi przed ich upublicznieniem (by nie trzeba było potem kasować Wink )

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Kuba MędrzyckiNo i mam nadzieję, że i ja czymś będę mógł się zrewanżować w kwestii rad i porad w rozmaitych dziedzinach.[/quote napisał(a):Pańskie rady napewno będą z wielką przyjemnością odbierane.

[ Dodano: 10 Lipiec 2006, 17:28 ]
[quote=""Kuba Mędrzycki"]Z tego co wiem, to generalnie, dzieci raczej nie poszły w ślady taty.

Kuba
No...Nie myli się Pan.
Nic nie Wiem...Wszystko Znam
Odpowiedz
Kuba, a co takiego napisałeś, żeś to potem skasował? Poślij na priv!

Michał
Lecz snem nie będę córki dręczył;
Zjawi się drań, co mnie wyręczy!
Odpowiedz
Edkao napisał(a):No i mam nadzieję, że i ja czymś będę mógł się zrewanżować w kwestii rad i porad w rozmaitych dziedzinach.
Witaj na forum! Proszę przeczytaj to: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?p=35196#35196">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/view ... 5196#35196</a><!-- m --> i popraw swój post - nie bardzo jest jasne gdzie są cytaty a gdzie Twoja wypowiedź. I sprawdź płeć w profilu - tam jesteś kobietą, a w cytowanym poście mężczyzną.

Pozdrawiam
Dauri
Odpowiedz
Edkao napisał(a):
Kuba Mędrzycki napisał(a):Z tego co wiem, to generalnie, dzieci raczej nie poszły w ślady taty.

Kuba
No...Nie myli się Pan.
E, chyba się jednak myliłem.
Z tego co wiem, Patrycja też pisze. I nawet szykuje jakieś swoje publikacje.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):
Edkao napisał(a):
Kuba Mędrzycki napisał(a):Z tego co wiem, to generalnie, dzieci raczej nie poszły w ślady taty.

Kuba
No...Nie myli się Pan.
E, chyba się jednak myliłem.
Z tego co wiem, Patrycja też pisze. I nawet szykuje jakieś swoje publikacje.
Pan najwyrażniej nie odczuł sarkazmu... szkoda
Nic nie Wiem...Wszystko Znam
Odpowiedz
Edkao napisał(a):No i mam nadzieję, że i ja czymś będę mógł się zrewanżować w kwestii rad i porad w rozmaitych dziedzinach.

[ Dodano: 10 Lipiec 2006, 17:28 ]

Kuba
Panie Kubo
jakie to dziecinne być zazdrosnym o czyjeś sukcesy. nieomalże jak małe dziecko z wielką nienawiścią patrzące na drugie, które je cukierka. z tego co wiem jest pan dorosłym człowiekiem, więc dziwi mnie pańska postawa. Jeżeli jest pan pasjonatem poezji śpiewanej Jacka Kaczmarskiego to radziłabym skupić się na tym a nie na nie związanych z tym intrygach. również radziłabym głęboko zastanowić się nad Pańskim zachowaniem, wkońcu 32 letniemu mężczyźnie takowe nie przystoji.
z poważaniem Małgorzata
Odpowiedz
Małgorzata napisał(a):Panie Kubo
jakie to dziecinne być zazdrosnym o czyjeś sukcesy.
Jakie sukcesy?? :o
Odpowiedz
...............
Odpowiedz
Zachęcam do obejrzenia 1 listopada w programie pierwszym TVP przedstawienia "Umarli ze Spoon River". Może to byc interesujące i oczywiście w temacie wątku Smile
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Nie tylko tego wątku...przede wszystkim kilku wątków w dziale współpracownicy!
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Odpowiedz
Szymon napisał(a):przede wszystkim kilku wątków w dziale współpracownicy!
e tam... :]
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz