Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niesprawiedliwość!
Paweł Konopacki napisał(a):Niech mi ktoś pokaże, to zgubną i destablizującą rolę szymona, tą niebotyczną anarchizującą siłę jego postów.
Szymon to jest totalne dno, Pawle (a w każdym razie jego forumowa mutacja). Podejmowanie jakiejkolwiek wymiany z nim zdań nie ma sensu.

KN.
Nie przesadzaj Krzyśku. Jakie totalne dno ???
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Przemku, ja swoje zdanie wypowiedziałem. Tu nie będę o tym dyskutował, ale chętnie osobiście Ci wyjaśnię, co miałem na myśli.

Pozdrawiam,
KN.
partycja napisał(a):Dla mnie dość logiczne jest, że skoro rządzą tu AA to trzeba się podporządkować ich zasadom, słuchać poleceń itd. i jeszcze się cieszyć, że to tacy mili, sympatyczni, cierpliwi ludzie. To jest forum, kurde.
No właśnie, forum.

A przy uzasadnieniu tego ostrzeżenia bardziej bym się wysilił, bo to było takie mocno giertychowskie...

Problem w tym, dla kogo ma to być forum. Nie wiem, czemu, ale mam wrażenie, że ktoś tu chce wprowadzić jednolitość poglądów i zdławić dyskusje na tematy poboczne. Oczywiscie, Administrator może robić, co mu się podoba, być może nawet nie straci zbyt wielu użytkowników- tyle, że jest to zwyczajnie nie w porządku w odniesieniu do reszty, której podobał się charakter forum sprzed choćby pół roku- ale cóż, przecież oni mogą sobie znaleźć (albo zrobić) coś innego. Tylko- co już ktoś wyżej wspomniał- czy warto wprowadzać podziały?
Dyskutowanie na forum poświęconym Jackowi Kaczmarskiemu tylko o Nim zupełnie nie pasuje mi do Jego zainteresowania różnymi sprawami, poruszania różnych tematów- a nawet w dyskusji tylko o Jego twórczości odniesienia np. do aktualnych wydarzeń często bywają niezbędne.
in montibus veritas

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości