Liczba postów: 459
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Khamul, a masz DK 2? jesli tak, to priv, pilne
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
teď čekají nová převtělení
amulet v kruhu tváře mění
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Mowa o Dungeon Keeper 2? Gdzieś jeszcze chyba mam ^^ Jakby co to kontakt na GG
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Liczba postów: 176
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Po co ci ona - to jest BRZYYYYDAAAAALLL. Zainstalowałem raz - zobaczyłem - zawiodłem się- skasowałęm - a teraz mi te CD kradnoludki (albo inni współlokatorzy) wyniosły gdzieś w Polskę. Jakoś za nią nie tęsknię ; )
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą
bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a następnie wygra doświadczeniem"
Liczba postów: 84
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Dobra, a teraz niech wszyscy biorący udzał w tej dyskusji napiszą ile z tych swoich ulubionych gier kupili w sklepie (lub zamówili oryginalnych przez internet) :rotfl:
"...Ja wolę skok
Przez blask i mrok
Na tyczce drwin, bez zbędnych zwłok
Nad każdym błotem śmignąć i nad każdym gnojem..."
Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Sowizdrzał napisał(a):Dobra, a teraz niech wszyscy biorący udzał w tej dyskusji napiszą ile z tych swoich ulubionych gier kupili w sklepie (lub zamówili oryginalne przez internet) W sklepie kupiłem orginalne w epmiku Diablo2 z dodatkiem Lord of Destruction oraz Age of Empires II.Reszte mam albo pożyczną albo zamawiano na pirata.
pozdrawiam
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Hmmm no to jak narazie PoPa pierwsze dwie mam oryginałki, trzeciej jeszcze nie Narazie za droga Hmmm co jeszcze...
Z tych co wymieniłem to koniec z oryginałami Ale znajdzie się ich też dość dużo nawet No a z tych co wypisałem, że czekam to Wiedźmin prawe na pewno kupię oryginał...może EaW też
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
Sowizdrzał napisał(a):Dobra, a teraz niech wszyscy biorący udzał w tej dyskusji napiszą ile z tych swoich ulubionych gier kupili w sklepie (lub zamówili oryginalnych przez internet) :rotfl: Przez ostatnie kilka lat - chyba wszystkie (Kozacy x2, EU II, Victoria + dodatki).
Liczba postów: 858
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
Sowizdrzał napisał(a):kupili w sklepie sklep pojęcie względne ) kupowanie piratów też jest formą kupna-sprzedaży czyli swego rodzaju zsklepem w takim razie wszystkie mam w sklepie kupione... niektóre hmmm nie w sklepie.. nazwijmy to darowizną
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ojej - nie grałem w domu już chyba z 1.5 roku.
Ostatnio (gdy nie ma szefa) gramy w pracy w mahjong'a.
A moje ulubione:
- Nocturne
- Dracula (I i II)
- Nosferatu
i ,,staruszki":
- Worms (2 i Armaggedon)
- NFS
- Rally Championship
,,...pierwszy bratu skoczę do gardła,
gdy zawyje: nie wilki już my..."
Liczba postów: 1,572
Liczba wątków: 54
Reputacja:
0
to i ja się wypowiem
-Kozacy II
-Rome Total War
-Warhammer 40K Dawn of War
-Gothic (I i II)
Liczba postów: 388
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Ja gram w starocie: HoMM III, Starcraft, Fallout (obie części), Commandos: BEL. W nowszych grach nie jestem zorientowany w ogóle.
A z takich zupełnych staroci - pamiętacie jeszcze Scorched Earth - matkę wszystkich gier? Zdarza mi się jeszcze z kumplem spędzić przy niej trochę czasu. Albo Another World? Łza się w oku kręci
MJ - Grałeś w te kreski w pierwszej wersji? Gdzie można było skręcać tylko do wewnątrz toru? Jaki się tłok robił, gdy cztery osoby cisnęły się przy jednej klawiaturze...
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
2DH napisał(a):Może byś wobec tego Bloodrayne spróbował o ile jeszcze nie grałeś Nie grałem (ostatnio nie mam na to czasu ) Ale zapamiętam.
Dziękuję za informację
Pozdrawiam
H.
,,...pierwszy bratu skoczę do gardła,
gdy zawyje: nie wilki już my..."
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
SzAMaN napisał(a):MJ - Grałeś w te kreski w pierwszej wersji? Gdzie można było skręcać tylko do wewnątrz toru? Jaki się tłok robił, gdy cztery osoby cisnęły się przy jednej klawiaturze... Nie wiem, którą masz na myśli. Najpierw grałem w kreski Piotra Kamińskiego z Torunia ("żużel by PK", takie dłuuugie. Zajmowaly 20 lub 40 kB. Gdzieś z 10 lat temu.
Liczba postów: 858
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
SzAMaN napisał(a):pamiętacie jeszcze Scorched Earth no ba ! Scorched Earth to jest coś. Można w to grać i grać i w ogóle się nie nudzi.. swoją droga to ciekawe czeum stare gry są dużo bardziej grywalne od nowych "cacek"? Czyżby firmy produkujące gry zaczęły stawiać na grafikę zaniedbując tym samym grywalność? hmm jeżeli tak to dożyjemy czasu kiedy w grę nie będzie szło grać, a będzie się tylko podziwiało grafikę
Liczba postów: 677
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Tylko Heroes, nr najwyżej III.
No, i chessmaster, nr dowolny .
in montibus veritas
Liczba postów: 237
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
W starych grach nie stawiano na bajery tylko na grywalnosć, klimat i pomysł. Pierwsze Wormsy na ten przykład były, są i będą genialne
Yet we lost though, again...
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Tomek napisał(a):No, i chessmaster, nr dowolny Tej gry na komputerze nie trawię! W rzeczysistości szachy są bardzo miłe,ale bez przesady
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Artur napisał(a):Nowhere Woman napisał(a):The Sims... Jedyne co w tej grze jest ciekawe to mordowanie tych ludków... np. kazać pływać w basenie i skasować drabinkę... Ja tam zawsze lubiłem budowanie domków
Sowizdrzał napisał(a):Dobra, a teraz niech wszyscy biorący udzał w tej dyskusji napiszą ile z tych swoich ulubionych gier kupili w sklepie (lub zamówili oryginalnych przez internet) :rotfl: Może Cię zaskoczę, ale: wszystkie :co?:
Jako informatyk jestem zdeklarowanym przeciwnikiem piractwa, bo wiem ile roboty wymaga stworzenie dobrego programu :evil:
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 1,706
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Jako przedstawiciel szarej masy(informatykiem również pragnę zostać):
- praktycznie żadnej, jako że nie stać mnie na to, ale całe szczęście dużo tych gier nie ma, a zwykle gry pożyczam, więc piratów nie wspieram.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jako ,że zainteresowanie piłką nożną mi z wiekiem nie przeszło,to do dzisiaj pogrywam w gry piłkarskie. Aktualnie ciosam w Pro evolution soccer 5. Ta gra to jest jakby przeniesienie prawdziwej piłki na ekran monitora. Do tego dochodzi możliwość zmierzenia sie z ludźmi z całej Europy i można się czasem zdrowo zapomnieć.
Do niedawna grałem w polskiej Lidze Pes 5, ale brak czasu na treningi i pewne sprawy życiowe zmusiły mnie do rezygnacji.
W pesa gram nadal ,ale juz bez zobowiązań, kiedy mam czas i ochotę.
Grę mam orginalną i to nie z jakiś zacnych pobudek , ale tylko daletego, że na piracie ni jak po sieci się nie pogra. No może nie tylko dlatego.
Pozdrawiam.
Ps. Jeżeli ktoś z forumowiczów też gra, to chętnie się zmierzę z jakimś poetą tudzież artystą.
Liczba postów: 388
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
MJ napisał(a):Najpierw grałem w kreski Piotra Kamińskiego z Torunia ("żużel by PK", takie dłuuugie. Zajmowaly 20 lub 40 kB. Gdzieś z 10 lat temu No to chyba o te mi chodziło. Łezka się w oku zakręciła
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
|