02-07-2006, 07:39 PM
Jak w temacie. Mianowicie znikły mi przyciski "podgląd" i "wyślij" czyli nie mogę wysłać. Moge tylko pisać. To jakaś odgórna wada czy coś ze mną nie tak (czyt. coś z moim profilem/komputerem/mozillą)
Co się stało z moim polem do szybkiej odpowiedzi??
|
02-07-2006, 07:39 PM
Jak w temacie. Mianowicie znikły mi przyciski "podgląd" i "wyślij" czyli nie mogę wysłać. Moge tylko pisać. To jakaś odgórna wada czy coś ze mną nie tak (czyt. coś z moim profilem/komputerem/mozillą)
02-07-2006, 07:41 PM
Właśnie, mnie też tak się dzieje...
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale! Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny, Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
02-07-2006, 07:49 PM
Już jest, chcieliśmy wam dać nową zabawkę, ale była taka sobie...
02-07-2006, 07:51 PM
a co to za zabawka? może byśmy sie jednak troszkię pobawulkali?
02-07-2006, 07:58 PM
Mapa Polski, gdzie można było by zaznaczać miejsca zamieszkania, ale trzeba by znać swoje dokładne współrzędne (szerokość i wysokość geograficzną) by je wpisać, a w powodzenie takiego czegoś nie wierze biorąc pod uwagę co wpisujecie w wieku i w skąd. Albo zdjecia w profilu, które ma mało kto :znudzony:
02-07-2006, 08:00 PM
ee no fajne to by było... A do współrzędnych to wystarczy Google Earth - Skoczów tam znalazłem, a jeżeli taką dziurę znalazłem to każda inna się też znajdzie
02-07-2006, 08:08 PM
mejdejo napisał(a):A do współrzędnych to wystarczy Google Earth - Skoczów tam znalazłem, a jeżeli taką dziurę znalazłem to każda inna się też znajdzieale nie chodzi o to, że nie umiemy znaleźć współrzędnych, tylko o to, że części użytkowników nie chce się prawidłowo wypełnić pozostałych pól... a co dopiero to d
02-07-2006, 08:11 PM
oj no tym, którym by zależało na prawidłowym działaniu mapy, wydaje mi się, że wypełniali by prawidłowo, a odsetek "zapychaczy statystyk" zawsze się znajdzie
02-07-2006, 09:36 PM
GoogleMaps to śmieszna zabawka, aby znaleźć Kraków, musiałam iść wzdłuż linii Wisły
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale! Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny, Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
02-07-2006, 09:39 PM
GoogleMaps to to samo co Google Earth? Bo szczerze mówiąc nie mam pojęcia
02-07-2006, 09:41 PM
No tak sądzę. Chyba że używam złej nazwy na te zdjęcia satelitarne z kosmosu
02-08-2006, 02:08 PM
mejdejo napisał(a):GoogleMaps to to samo co Google Earth? Bo szczerze mówiąc nie mam pojęciaO ile wiem nie do końca - GoogleEarth wymaga ściągnięcia specjalnego programu i szybkiego łącza natomiast GoogleMaps można oglądać z poziomu WWW nawet na modemie Zresztą - zobaczcie stronki: <!-- m --><a class="postlink" href="http://earth.google.com/">http://earth.google.com/</a><!-- m --> i <!-- m --><a class="postlink" href="http://maps.google.com/">http://maps.google.com/</a><!-- m --> Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
02-08-2006, 06:19 PM
Nowhere Woman napisał(a):GoogleMaps to śmieszna zabawka, aby znaleźć Kraków, musiałam iść wzdłuż linii WisłyA nie prościej było wpisać Cracow, Poland?
02-08-2006, 08:51 PM
Mniemam że nie mogłam oprzeć się pokusie poszukiwań zaginionego miasta.
Najlepsze jest to, że wyraźna mapa kończy się koło pół kilometra od mojego bloku, na dachu Tesca
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale! Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny, Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|