Liczba postów: 1,046
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Ależ on sobie ma box, to po co mu to co ja przetrzymuję?i chyba wie- w końcu sam dał... :roll:
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka
Poetycznego...stąd mię częsciej wita
Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
Zdrrobny!!
Niezarejestrowany
Okradac kogos kim sie fascynujemy i uwazamy go za Mistrza uwazam za nieprzyzwoite. Co do mp3 -moze byc alternatywa w skrajnych przypadkach (tak jak w moim :-) ) Osobiscie z sieci P2P sciagnalem 2 plyty!! ALE zaznaczam ze mialem oryginaly- jedna plyte zgubilem (albo ktos mi ja ukradl) a druga byla tak strasznie porysowana ze odtwarzac niczego nie czytal.
P.S. Pierwsze nagrania Mistrza dostalem na kasecie magnetofinowej (mialem z 8 lat) -jest stara ,zjechana, bezfirmówka ,rzezi, zgrywana niewiadomo z czego -ALE GDYBY COS SIE Z NIA STALO NIE WIEM CO BYM ZROBIL!!!!
Pozdrowienia!!!
Liczba postów: 1,046
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Ach, na kasetach też dużo mam, nawet jakichś takich rzeczy co to nigdzie nie ma. Problem polega na...no cóż. Na wielu rzeczach. Ale z tych kaset to się już NIC nie da wysłuchać...
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka
Poetycznego...stąd mię częsciej wita
Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
No niestety, łatwo je zarżnać, sam parę wysłuchalem na amen
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
chyba nie pasuje juz o swa wrazliwoscia do dzisiejszych jeszcze bardziej zaklamanych czasow-gdzie wladza w tym media kreuja strach,terrorystow i na odwrot terrorysci przyszlych bin ladenow :roll:
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
zycze tez wiecej symboliki ,semantyki, semiotyki i surrealizmu w twoich komentarzach-my
rozumiec mowe trawe,maszyny i duszkow a jak masz problemy z interpretacja to zglosc sie
do prof.Ducha z UT
bye,bye
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
chyba raczej z UMK, co? bo o ile wiem to nie istnieje nic takiego jak Uniwerystet Toruński
chyba że o czymś innym jest mowa, to wtedy:
- ależ wodzu, co też wódz!
- to ja przepraszam!
"bo tylko w faszyście nie ma wątpliwości, on wszystko widzi przez biało-czarne szkła i jeśli jednoznacznie oceniamy ludzi, faszystą jesteś ty, faszystą jestem ja..."
Liczba postów: 80
Reputacja:
0
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Mam do was jeszcze jedno pytanko a mianowicie:
Zastanawiam się nad kupnem płyt Raj/Muzeum i chciałem się zapytać czy w wyadniu pomatona gdzie są one razem jaka jest jakośc tych płyt bo mam je na kompie jednak w złej jakości i chciałbym mieć w dobrej (jeśli to możliwe) bez żadnych szumów itp.
Może mi ktoś odpiwiedzieć :?:
Reputacja:
2
Jakość jest zadowolająca - odszumiono nagrania. Czasami w tle słychać, że komputer majstrował, ale mimo wszystko polecam.
Liczba postów: 388
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Coz... jakosc "Raju" i tak pozostawia wiele do zyczenia, ale chyba nic lepszego nie dalo sie zrobic. Ja jestem z zakupu zadowolony.
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
Reputacja:
2
Nie wiem jak kolejne wydanie, ja kupiłem zaraz w dniu promocji i mam ucięta modlitwę o wschodzie słońca, ale pnoć kilka dni potem wycofali i wydali jeszcze raz.
Reputacja:
0
A wiecie moze czy jest do zakupienia płyta "Szukamy Stajenki" ale "luzem" nie w box'ie tylk sama ta płyta :?:
Reputacja:
0
grzEGOrz napisał(a):chyba raczej z UMK, co? bo o ile wiem to nie istnieje nic takiego jak Uniwerystet Toruński
chyba że o czymś innym jest mowa, to wtedy:
- ależ wodzu, co też wódz!
- to ja przepraszam!
dziekuje z za Piernik tylu tu uczonych piekarzy a hejnal mariacki slyszales?steinbachu czy szedles razem ze slepym adolfem przez las baju,baj EGO-nie Errichu
kontr-zaczepny spygwozdziu
baj,baj
Reputacja:
2
Turin, Szukamy stajenki było wydane na kasecie. Pierwsze wydanie na płycie było bardzo nieoficjalne i bardzo trudno dostępne. Można powiedzieć, ze dopiero w boxie album ten doczekał się wydania na cd. Osobno Pomaton nie sprzedaje żadnej płyty, a szkoda
Czasami pojawia sie rozpakowany box na allegro - ale cyny są absurdalne.
Mayans, vel Duszek przeczytaj to co napisałeś i zastanów się czy to ma sens, przy okazji odsyłam do regulaminu, by potem nie było zdziwienia.
Liczba postów: 80
Reputacja:
0
Ja sprzedałem kasetę ze stajenką za 15 zeta na Allegro.
Reputacja:
0
Artur napisał(a):Nie wiem jak kolejne wydanie, ja kupiłem zaraz w dniu promocji i mam ucięta modlitwę o wschodzie słońca, ale pnoć kilka dni potem wycofali i wydali jeszcze raz.
To jak z tą Modlitwą o wschodzi słońca wycofali obcięta wersje czy dale są takie sprzedawane :?: :wink:
Liczba postów: 155
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ja kupiłam z "Modlitwą o wschodzie słońca".
Reputacja:
0
Nie! już nic nie ma sensu-tylko kłamać,...,... i nagrody zbierać.
ja nie słucham eMedia.
prawdziwa inteligencja zawsze pozostaje sama.
Liczba postów: 954
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Pożyczanie płyt nie jest i nie było przestępstwem. Co innego zrobienie sobie kopii płyty od kogoś na _swój_ użytek, a nie na użytek tego od kogo pożyczamy.
Nie żebym chciał ponownie wytaczać wiadomą batalię, ale jesli pozostajemy w stosunku towarzyskim z osoba od ktorej pozyczamy plyte (w szczegolnosci w zwiazku pokrewienstwa/powinowactwa, choc nie tylko) to przegranie od niej tej plytki jest w Polsce legalne. Nie zebym to pochwalal, oczywiscie.
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja mam kilka piratów i kilka orginalnych plytek Mistrza, ale teraz sobie kupię boxa i problem z głowy. A co do posiadania piratów to należy być wyrozumiałym bo przeciez w radio nie posluchasz Jacka, a lepiej sluchać Mistrza na piratach niz techno w radio.
Liczba postów: 315
Reputacja:
0
To ja się pochwalę że od trzech dni mam box...
No powiadam Wam że dawno nie zrobiłem sobie takiego prezentu...
Pozdrawiam...
Mateo Strunnik
|