Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Warszawska Tawerna
Niestety, nie. Ale siedziałam przy pierwszym stoliku Big Grin , co mam nadzieję też uczynić za miesiąc... Smile .
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
A ja się zawsze zastanawiam jak to jest z tymi stolikami, bo przeważnie pałętam się w poszukiwaniu dogodnego miejsca. Trzeba robić rezerwację? Przyjść w południe? Wink
No i przydałoby się pomyśleć o wywarciu wpływu na osobach decyzyjnych (ło matko! to po polsku? a, niech zostanie Wink), zeby pomyśleć o zmianie terminu "Wieczorów Kaczmarskich" - ostatnia niedziela miesiąca nie jest najlepszym terminem. Myślę, że chociażby argument ekonomiczny przemówiłby do nich Big Grin
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
Ja rezerwuję wcześniej, bo w ostatniej chwili trudno o dobre miejsce. Niestety, trzeba to zrobić osobiście, nie można przez internet ani telefonicznie. Sad
Termin koncertów - o ile się orientuję - wybrał Artur. Pewnie, lepiej byłoby po pierwszym i racej nie w niedzielę, bo w poniedziałek do pracy... Ale trudno, poniedziałki i tak są do bani... :rotfl:
Odpowiedz
Wydawało mi się, jakoby Artur zeznawał, że był to jedyny wolny termin, na który zgodziła się Grupa Trzymająca Tavernę... Ale nic to! Ważne, że wogóle zgodzili się w żeglarskiej knajpie na taki repertuar, za co należą się Onym podziękowania.
Odpowiedz
To już wiem do kogo można sie nastepnym razem uśmiechac o zarezerwowanie stolika. Smile
Odpowiedz
Wszystko do załatwienia Smile
Odpowiedz
No to rośnie nam Grupa Trzymająca Stolik w Tavernie Big Grin
Trzeba się będzie dogadać przed następnym koncertem... O ile mnie przygarniecie Wink
Odpowiedz
Ja, po wczorajszym, już sie z nikim i nigdzie nie umawiam. Smile Może wtedy dotrę. Wink W razie czego , mam nadzieję, że miejscówka sie dla mnie znajdzie.
Odpowiedz
No to zapraszam tu: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?p=68011#68011">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/view ... 8011#68011</a><!-- m -->
Odpowiedz
temat taverny ruszył, jak widzę Smile
termin koncertów jest związany z tym, że gram w niedziele już od 2 lat i raczej nie zapowiadają się żadne zmiany.
ostatnia niedziela miesiąca jest tak samo dobra jak pierwsza Wink
wyjątkiem będzie koncert grudniowy, odbędzie się pewnie 17go
do zobaczenia Wink
Odpowiedz
kaczka napisał(a):wyjątkiem będzie koncert grudniowy, odbędzie się pewnie 17go
Koncert grudniowy umieściłam, gdyby się coś zmieniło to daj znać Smile
Odpowiedz
Tutaj, Arturze, nie całkiem masz rację... Pierwsza niedziela zwykle wypada po pierwszym, a pierwszy - no, sam rozumiesz... Wink Wink Wink
Odpowiedz
pkosela napisał(a):No to rośnie nam Grupa Trzymająca Stolik w Tavernie
Trzeba się będzie dogadać przed następnym koncertem... O ile mnie przygarniecie
Ja ja ja! Big Grin
No i zapomnieli o mnie! ;( a bu... No nic. I tak wiem, że dla mnie znajdzie się miejsce, bo przecież to w końcu JA Tongue
Mam tylko nadzieje, że znowu nie nawalę i uda mi się dotrzeć na koncert tak wybitnego artysty Big Grin (oczywiście liczę na dobrą miejscówkę Wink )
Odpowiedz
Młoda, a kto będzie śpiewał? Że o innych rzeczach nie wspomnę.
Odpowiedz
tmach napisał(a):Młoda, a kto będzie śpiewał? Że o innych rzeczach nie wspomnę
No z tego co wiem to miał Artur śpiewać Tongue (no dobra, przyznaję się bez bicia, że czasem sobie mruczę pod nosem Wink )
A co masz na myśli mówiąc o innych rzeczach", hę? Tongue
Odpowiedz
Artur - śpiewa; Rosa - zmywa; Krasny z Filipem - uwalniają; Młode, Śliczne Kobiety - okupują me kolana; kelnerki - donoszą napoje... Będzie dobrze!
Coś pominąłem? Smile

W każdym razie, jak będzie tak miło, jak dziś (szkoda tylko, że tak krótko, ale obowiązki wzywały), to zapowiada się... Eh, zapowiada! Big Grin
Odpowiedz
pkosela napisał(a):Młode, Śliczne Kobiety - okupują me kolana
A jak skończył się ten sen? Tongue
Odpowiedz
Młoda jesteś wielka. :rotfl: Masz za to ode mnie piwo. A z tymi innymi rzeczami, to osobiście Ci powiem.
Odpowiedz
Wiem że jestem wielka Big Grin a co! I to widać już na pierwszy rzut oka Wink
Odpowiedz
Proszę zakończyć ten :offtopic:
Odpowiedz
Powiało chłodem... gromy banów zawisły nad biednymi użytkownikami... pod czujnym okiem moderatora szaraczki pochowały się w norkach...
żeby nie było się do czego przyczepić w temacie taverny to może przypomnę adres
grzybowska 88 (róg towarowej), warszawa
to nie jest offtopic, hłe hłe re hłe Wink
Odpowiedz
ann napisał(a):Proszę zakończyć ten :offtopic:
Bez przesady - dajmy ludziom trochę pogadać :]
"Bawcie się, pijcie dzieci..." Big Grin

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
A co to jest "offtopic"? Tak sobie kombinuję, i wychodzi mi - Often pić - czyli po angielsko-polsku - często pić... Czy mam rację? :Smile :Smile Wink A może ktoś ma lepsze tłumaczenie?
Odpowiedz
mam,
offtopic
off: od, z, ze, precz, opodal, poza (tłum: słownik internetowy)
topic - topik - wodny pająk (tłum: słownik kaczorka)

ja bym to przetłumaczył: precz, wodny pająku!
po prostu Ann boi się pająków i wody i w tym krótkim 'offtopic' zawarła swoje największe fobie.
jakbym miał 4 latka i do wanny wpadłby mi plastikowy pajączek, też bym tak miał... Sad

aha, a w temacie przypominam, że najbliższy koncet już 17go o 20:00

joł
Odpowiedz
Artur, najbliższy koncert będzie 26-go. Big Grin . Przecież jeszcze listopadowego nie było koncertu.
Odpowiedz
Czyżby Artur przestraszył się naszej Grupy Trzymającej Stolik(i) w Tawernie i odwołał kocert? :rotfl:
Arturze wróć i graj nam!
Odpowiedz
eee, ze strachu przed banem rypło mi się :rotfl:
oczywiście, że 26go dnia listopada
Odpowiedz
kaczka napisał(a):jakbym miał 4 latka i do wanny wpadłby mi plastikowy pajączek, też bym tak miał... Sad
ale Ci nie daje spokoju to kąpanie się z gumową kaczuszką z bajek z dzieciństwa !! Wink w głowie tylko wanna i zwierzątka-zabawki. stawiam, że przyczyną rozkojarzenia było błogie wspomnienie tejże kaczuszki unoszącej się łagodnie w białej pianie szamponu, nie zaś lęki przed administracją Tongue
szkoła tańców karaibskich: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sho.pl">www.sho.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
i już po...
bardzo bardzo dziękuję wszystkim obecnym, fajnie się śpiewa dla ludzi, którzy słuchają.
ps, Mateusz, dzięki za przypomnienie na zapleczu akordów do Kołysanki. bez tego bym jej nie zagrał Smile
do zobaczenia 17 grudnia
Odpowiedz
Jeszcze raz wielkie dzięki Arturze!
I do zobaczenia i usłyszenia Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości