09-30-2006, 06:34 PM
Niestety, nie. Ale siedziałam przy pierwszym stoliku
, co mam nadzieję też uczynić za miesiąc...
.

"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Warszawska Tawerna
|
09-30-2006, 06:34 PM
Niestety, nie. Ale siedziałam przy pierwszym stoliku
![]() ![]()
09-30-2006, 06:43 PM
A ja się zawsze zastanawiam jak to jest z tymi stolikami, bo przeważnie pałętam się w poszukiwaniu dogodnego miejsca. Trzeba robić rezerwację? Przyjść w południe?
![]() No i przydałoby się pomyśleć o wywarciu wpływu na osobach decyzyjnych (ło matko! to po polsku? a, niech zostanie ![]() ![]()
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
09-30-2006, 06:50 PM
Ja rezerwuję wcześniej, bo w ostatniej chwili trudno o dobre miejsce. Niestety, trzeba to zrobić osobiście, nie można przez internet ani telefonicznie.
![]() Termin koncertów - o ile się orientuję - wybrał Artur. Pewnie, lepiej byłoby po pierwszym i racej nie w niedzielę, bo w poniedziałek do pracy... Ale trudno, poniedziałki i tak są do bani... :rotfl:
09-30-2006, 07:01 PM
Wydawało mi się, jakoby Artur zeznawał, że był to jedyny wolny termin, na który zgodziła się Grupa Trzymająca Tavernę... Ale nic to! Ważne, że wogóle zgodzili się w żeglarskiej knajpie na taki repertuar, za co należą się Onym podziękowania.
09-30-2006, 08:06 PM
To już wiem do kogo można sie nastepnym razem uśmiechac o zarezerwowanie stolika.
![]()
09-30-2006, 08:24 PM
Wszystko do załatwienia
![]()
10-02-2006, 01:40 PM
No to rośnie nam Grupa Trzymająca Stolik w Tavernie
![]() Trzeba się będzie dogadać przed następnym koncertem... O ile mnie przygarniecie ![]()
10-02-2006, 06:11 PM
Ja, po wczorajszym, już sie z nikim i nigdzie nie umawiam.
![]() ![]()
11-11-2006, 09:24 PM
No to zapraszam tu: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?p=68011#68011">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/view ... 8011#68011</a><!-- m -->
11-17-2006, 03:07 PM
temat taverny ruszył, jak widzę
![]() termin koncertów jest związany z tym, że gram w niedziele już od 2 lat i raczej nie zapowiadają się żadne zmiany. ostatnia niedziela miesiąca jest tak samo dobra jak pierwsza ![]() wyjątkiem będzie koncert grudniowy, odbędzie się pewnie 17go do zobaczenia ![]()
11-17-2006, 05:28 PM
kaczka napisał(a):wyjątkiem będzie koncert grudniowy, odbędzie się pewnie 17goKoncert grudniowy umieściłam, gdyby się coś zmieniło to daj znać ![]()
11-17-2006, 09:35 PM
Tutaj, Arturze, nie całkiem masz rację... Pierwsza niedziela zwykle wypada po pierwszym, a pierwszy - no, sam rozumiesz...
![]() ![]() ![]()
11-19-2006, 09:57 PM
pkosela napisał(a):No to rośnie nam Grupa Trzymająca Stolik w TavernieJa ja ja! ![]() No i zapomnieli o mnie! ;( a bu... No nic. I tak wiem, że dla mnie znajdzie się miejsce, bo przecież to w końcu JA ![]() Mam tylko nadzieje, że znowu nie nawalę i uda mi się dotrzeć na koncert tak wybitnego artysty ![]() ![]()
11-19-2006, 09:59 PM
Młoda, a kto będzie śpiewał? Że o innych rzeczach nie wspomnę.
11-19-2006, 10:26 PM
tmach napisał(a):Młoda, a kto będzie śpiewał? Że o innych rzeczach nie wspomnęNo z tego co wiem to miał Artur śpiewać ![]() ![]() A co masz na myśli mówiąc o innych rzeczach", hę? ![]()
11-19-2006, 10:33 PM
Artur - śpiewa; Rosa - zmywa; Krasny z Filipem - uwalniają; Młode, Śliczne Kobiety - okupują me kolana; kelnerki - donoszą napoje... Będzie dobrze!
Coś pominąłem? ![]() W każdym razie, jak będzie tak miło, jak dziś (szkoda tylko, że tak krótko, ale obowiązki wzywały), to zapowiada się... Eh, zapowiada! ![]()
11-19-2006, 10:36 PM
pkosela napisał(a):Młode, Śliczne Kobiety - okupują me kolanaA jak skończył się ten sen? ![]()
11-20-2006, 04:59 PM
Młoda jesteś wielka. :rotfl: Masz za to ode mnie piwo. A z tymi innymi rzeczami, to osobiście Ci powiem.
11-20-2006, 05:26 PM
Wiem że jestem wielka
![]() ![]()
11-20-2006, 05:59 PM
Proszę zakończyć ten :offtopic:
11-21-2006, 08:38 AM
Powiało chłodem... gromy banów zawisły nad biednymi użytkownikami... pod czujnym okiem moderatora szaraczki pochowały się w norkach...
żeby nie było się do czego przyczepić w temacie taverny to może przypomnę adres grzybowska 88 (róg towarowej), warszawa to nie jest offtopic, hłe hłe re hłe ![]()
11-21-2006, 01:38 PM
ann napisał(a):Proszę zakończyć ten :offtopic:Bez przesady - dajmy ludziom trochę pogadać :] "Bawcie się, pijcie dzieci..." ![]() Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
11-21-2006, 09:27 PM
A co to jest "offtopic"? Tak sobie kombinuję, i wychodzi mi - Often pić - czyli po angielsko-polsku - często pić... Czy mam rację? :
![]() ![]() ![]()
11-22-2006, 09:46 AM
mam,
offtopic off: od, z, ze, precz, opodal, poza (tłum: słownik internetowy) topic - topik - wodny pająk (tłum: słownik kaczorka) ja bym to przetłumaczył: precz, wodny pająku! po prostu Ann boi się pająków i wody i w tym krótkim 'offtopic' zawarła swoje największe fobie. jakbym miał 4 latka i do wanny wpadłby mi plastikowy pajączek, też bym tak miał... ![]() aha, a w temacie przypominam, że najbliższy koncet już 17go o 20:00 joł
11-22-2006, 02:30 PM
Artur, najbliższy koncert będzie 26-go.
![]()
11-22-2006, 03:12 PM
Czyżby Artur przestraszył się naszej Grupy Trzymającej Stolik(i) w Tawernie i odwołał kocert? :rotfl:
Arturze wróć i graj nam!
11-22-2006, 03:59 PM
eee, ze strachu przed banem rypło mi się :rotfl:
oczywiście, że 26go dnia listopada
11-24-2006, 01:20 PM
kaczka napisał(a):jakbym miał 4 latka i do wanny wpadłby mi plastikowy pajączek, też bym tak miał...ale Ci nie daje spokoju to kąpanie się z gumową kaczuszką z bajek z dzieciństwa !! ![]() ![]()
szkoła tańców karaibskich: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sho.pl">www.sho.pl</a><!-- w -->
11-27-2006, 02:23 PM
i już po...
bardzo bardzo dziękuję wszystkim obecnym, fajnie się śpiewa dla ludzi, którzy słuchają. ps, Mateusz, dzięki za przypomnienie na zapleczu akordów do Kołysanki. bez tego bym jej nie zagrał ![]() do zobaczenia 17 grudnia
11-27-2006, 02:26 PM
Jeszcze raz wielkie dzięki Arturze!
I do zobaczenia i usłyszenia ![]()
Edward Dziewoński[/color][/size] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|