Liczba postów: 72
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Wiadomość jak w temacie. Koncert jakoś zaraz po godzinie 22.00. Z tego co usłyszałem to będzie recital z klubu Riviera remont datowany na 22 maja 1990 roku. Mogłem źle zapamiętać. Antyradio w Wawie nadaje na 94 mhz. Jest jeszcze chyba w Krakowie, to do sprawdzenia na stronie: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.antyradio.pl">www.antyradio.pl</a><!-- w -->.
Pozdrawiam,
Maciek S.
"Mmmmmy mmm mmymmymy, mmmm yhh mmy" - J. Kaczmarski, "Mury"
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Nazwę ma ciekawą - ale ze strony wynika niezbicie, że odbiera jedynie w Warszawie i Katowicach, a nie w Krakowie - dla mnie niestety.
Pozdrawiam serdecznie
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 84
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Przez internet też można słuchać, ale jakość chyba gorsza ;/
"...Ja wolę skok
Przez blask i mrok
Na tyczce drwin, bez zbędnych zwłok
Nad każdym błotem śmignąć i nad każdym gnojem..."
Reputacja:
0
Ano rzeczywiście - potwierdzam, że odbiera przez sieć. Jakość marna, ale dobre i to - dzięki za informacje, Sowizdrzale. A zatem jutro o 22 kto żyw niech wchodzi na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.antyradio.pl">www.antyradio.pl</a><!-- w --> - chyba, że jest z Warszawy lub Katowic.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 57
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Antyradio się nie popisało.
Poszli po krótkim łańcuchu skojarzeń 13 grudnia -> Jacek Kaczmarski, chwycili pierwszy program z brzegu i puścili go, zadowoleni z siebie, w eter. Nikt nie pomyślał, że można by znaleźć program, albo chociaż pojedyncze utwory bardziej pasujące do okazji. I jeszcze te ich dżingle co drugą piosenkę...
Reputacja:
0
To było rzeczywiście beznadziejne. Na moje "ucho" to było po prostu "Live", zmyliła mnie data 22, a nie 26 maja 1990 (tak jest w pierwszej wypowiedzi w tym temacie).
Pozdrawiam
[b][i]
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 84
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Szymon napisał(a):To było rzeczywiście beznadziejne. Na moje "ucho" to było po prostu "Live", zmyliła mnie data 22, a nie 26 maja 1990 (tak jest w pierwszej wypowiedzi w tym temacie).
Pozdrawiam
To
było "Live". Powiedzieli to nawet na antenie. Zapowiedzieli, ze jest to koncert z 26 maja 1990 roku, który odbył sie w klubie RIVIERA-REMONT. I taka sama data znajaduje się na obwolucie płyty. Różniło się to tylko tym, że na płycie część oklasków została wycięta i że w Antyradiu puszczali co dwie, trzy piosenki swoje "Jingle".
Ale rzeczywiście mogli poszukać czegoś bardzije oryginalnego. Chociaż dobre i to.
[i]Nie istnieje wszak to, co się nie śni...[/i]
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Pewnie że 26 maja. Tego dnia odbyły się dwa koncerty w Rivierze, a dzień wcześniej - legendarny koncert w Sali Kongresowej.
KN.