11-30-2005, 02:38 PM
Chcę bardzo serdecznie podziękować wykonawcom, którzy wczoraj grali na koncercie piosenek Jacka Kaczmarskiego w warszawskim klubie Tam Tam. Niestety nie wszystkich nazwiska pamiętam, za co bardzo przepraszam (przedstawianie artystów średnio się zresztą udawało )), w każdym razie wszyscy byliście świetni. Jestem pod wrażeniem piosenek Jacka w wykonaniu Mirka Czyżykiewicza, który wprowadził publiczność w istny trans zadumy
Pierwszy raz usłyszałam pozostałych wykonawców - jedni do bólu profesjonalni, inni do bólu szczerzy w emocjach - wszystko to razem było bardzo piękne, ciekawe i bardzo Wam dziękuję za taki wieczór.
Edyta Sochacka
glenkora1
(Chyba jeszcze nie ma wątku na ten temat - jeśli jest, a ja nie zauważyłam, to z góry przepraszam)
Pierwszy raz usłyszałam pozostałych wykonawców - jedni do bólu profesjonalni, inni do bólu szczerzy w emocjach - wszystko to razem było bardzo piękne, ciekawe i bardzo Wam dziękuję za taki wieczór.
Edyta Sochacka
glenkora1
(Chyba jeszcze nie ma wątku na ten temat - jeśli jest, a ja nie zauważyłam, to z góry przepraszam)