Od dwóch lat czytam, że ma wyjść nowa płyta Kultu...
W międzyczasie kazik sam nagrał dwie płyty, a Kultu ani widu ani słychu.
Ma ktoś może jakieś pewne informacje na ten temat? Byłem ostatnio na forum Kultu - tam już jest nawet ankeita jka nowa płyta ma być zatytułowana, ale na informację kiedy ma ujrzeć światło dzienne, jakoś się nie natknałem...
Jesli ktoś coś wie, to byłbym dźwięczny (jak to mówi moja kuzynka;)) za informacje...
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Czy Wy nie pomyliliscie forów?
Kuba
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Kuba - w końcu można tu prowadzić luźne rozmowy, tzn. w tym dziale? Więc o co chodzi?
Mistszu, wiesz, niestety nie byłem, brak sosownych funduszy :( -> powyżej trzydziestu złotych za bilet, to dla mnie sporo, ale już się nie mogę doczekać juwenaliów :) :) :)
Nie wiem jak mogłeś je przeoczyć - całe miasto było przecież pomarańczowe ;)
A o jakie zarzuty Ci chodzi?
Edit/ Aha, to nie do mnie było ;)
Liczba postów: 470
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
Ja słyszałem "Rozbieraj się," genialny kawałek z nowej płyty Kultu. Grali w Warszawie, słyszałem fragment z koncertu, SZOK (pozytywny). Też czekam na nowe cd niecierpliwie, podejrzewam, że do grudnia, czy nawet stycznia. Pozdrawiam :-)
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
Kurcze, dzięki.
Nareszcie jakieś światełko w tunelu ;)
Płyta ma wyjść 5 grudnia a nazywać się bedzie najprawdopodobniej Poligono Industrial...
Kurde, to się akurat dobrze składa, bo 6 mam fuchę -> czterdzeiści złotych wleci :D
Dzięki za info.
Jak dla mnie temat można zamknać - funkcję swoja spełnił.
Liczba postów: 1,686
Liczba wątków: 160
Reputacja:
0
No to zamykam
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul