Liczba postów: 9
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Słyszałem jeden utwór "Trąbeczka" na koncercie muzyki Kaczmarskiego w Przemyślu i chciałem kupić/załatwić całą płytkę Bończyka... Niestety w żadnym sklepie ani na żadnej aukcji nie moge jej znaleść...
Bardzo prosze o pomoc jeżeli ktoś wie gdzie moge ją znaleść, lub jeżeli ktoś mógłby takową sprzedać.
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Może wydawnictwo ma coś takiego? Moze na jego oficjalnej stronie?
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Fafer napisał(a):http://www.jacekbonczyk.art.pl/ - swoją drogą posłuchajcie sobie....
Swoją drogą wkurwiające jest to, że dla Bończyka domenta art.pl się znalazła (i w dodatku - jeśli wierzyć zdesperowanemu
Faferowi - nawet zdążyła umrzeć śmiercią naturalną), a dla Pana Przemysława domena taka była (i jest? - popraw mnie, Petrvsie) niedostępna!
Znajdzie się słowo na każde słowo
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Domenę art.pl ma nawet zespół "Boys" grający muzykę Disco Polo,
Pozdrawiam
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Uff!
Po tej informacji postanowiłem sprawdzić listę zajętych domen. Tam są tysiące stron!
Rzeczywiście szwarz mydło i powidło. 0-700.art.pl!!! Albo - to być może na czasie - kaczynski.art.pl.
Znajdzie się słowo na każde słowo
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
Tylko nie wiemy czy ją przyznają ciągle. Może już się nikt w to nie bawi?
Liczba postów: 351
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Przyznają. My niedawno dostaliśmy taką domenę - zresztą zaraz o tym napiszę i w "naszym" temacie. Może Petrus popełnił błąd przy zgłaszaniu - dla nas robił to mój kolega informatyk, zdaje się że to nie taka prosta sprawa.
Pozdrawiam
Tomek
"Ale po co męczyć gamę
Gdy się gra akompaniament..."