09-26-2005, 05:45 PM
feliX napisał(a):Na używanie przez Ciebie ironii jest jescze stanowczo zbyt wcześnie, poćwicz może najpierw zdania pojedyńcze...Pisze się "pojedyncze", Panie analfabeto - Polaku za dychę!
KN.
Przygody małego feliX'a
|
09-26-2005, 05:45 PM
feliX napisał(a):Na używanie przez Ciebie ironii jest jescze stanowczo zbyt wcześnie, poćwicz może najpierw zdania pojedyńcze...Pisze się "pojedyncze", Panie analfabeto - Polaku za dychę! KN.
09-26-2005, 05:46 PM
feliX napisał(a):Coraz lepiej, coraz lepiej - poziom naszej dyskusji coraz wyższy - brawo!Brawo, chłopczyk nauczył się co to ironia :brawo: Sprawdź jeszcze proszę: samobójstwo, harakiri, seppuku i skok z mostu nad autostradą prosto pod jadącego tira. Wyucz się definicji i wykonaj. Jeśli nawet Ten, do którego trafisz Cię nie zrozumie, będziesz przynajmniej wiedział że próbowałeś.
09-26-2005, 05:46 PM
Karol napisał(a):Wybaczcie dociekliwość, ale cóż to za kuriozum, ten Szczęśliwy Acz Przypadkowy Bohater Niniejszego Wątku?To jakiś zdesperowany użytkownik neostrady. Prawdopodobnie osoba w okresie dojrzewania i mająca problem ze sobą. Można by dać banana i kopa na drogę, ale co to za dwór bez błazna ![]()
09-26-2005, 05:48 PM
To już przestaje być śmieszne...
Za obrażanie ludzi, których się nie zna moze się brać 12 latek albo ktoś nawiedzony...
09-26-2005, 05:49 PM
ThePolice napisał(a):Mądrzejszych dlatego bo wiedzących że każdy człowiek, co bardzo widać w dzisiejszej Polsce, potrzebuje przedewszystkim NADZIEJIA to ciekawe...a nie NADZIEI?
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka Poetycznego...stąd mię częsciej wita Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
09-26-2005, 05:51 PM
Artur napisał(a):To jakiś zdesperowany użytkownik neostrady.To wszystko co masz w swej ofercie? A z chłopczykiem o nazwie "duch x" to moge w bilarda pograć a nie wdawać się w rozmowy...
09-26-2005, 05:52 PM
FeliX napisał(a):Panie Obersturmbanfuhrer, czy Pan posiada tak szerokie zdolność pojmowania aby objąć swym niezwykle jasnym umyslem fatk, iż rejestracja nie stanowi żadnegoprblemu. Wystarczą 2 minuty - podanie jakiekolwiek nicka i oto zaraz stanę się użytkownikiem forum. A usunięcie jednego użytkownika to tylko kolejne 2 minuty.. Dziękuje bardzo za takie tytułowanie, niestety nie zasłużyłem sobie na taki stopień ... ![]() ![]() Chociaż patrząc na to co z Tobą wyprawia olaff22 to ja sobie z przyjemnością poczytam wiele takich postów - rezygnuję z postulatu rejestracji. Bravo olaff22 KN. napisał(a):Ja nie pytałem gościa co to są "kory", bo ja "kory" pamiętam. Pytałem co tak pieczołowicie odbudowano z gruzów, co potem "kory" zniszczyły. Bardzo przepraszam, musiałem źle zrozumieć Twoje intencje, zapewne niejaki wpływ na to miały łzy radości płynące mi z oczu po wypowiedziach olaffa22 :brawo:
... Wyrwij murom zęby krat
Zerwij kajdany, połam bat ...
09-26-2005, 05:55 PM
Filip P. napisał(a):To już przestaje być śmieszne...Taaa, to teraz prosiłbym o podanie dokładnie w cytatach: - kogo obraziłem - w jaki sposób Po tym prosłbym zgłosić przestępstwo do prokuratury rejonowej. A jeśli nie będzie dowodów to może wtedy ja Pana poproszę bo szkalowanie czyjegos dobrego imienia bezpodstawnymi oskarżeniami jest również przestępstwem. Pozdrawiam,kaczmarczyków, 16 letnie dzieci, prawników oraz czytujących adresy IP!
09-26-2005, 05:55 PM
Interlokutor postanowił tchnąć ożywczą atmosferę radości we wredne, hitlerowskoświńskie dyskusje kaczmarczyków
![]()
09-26-2005, 05:59 PM
FeliX napisał(a):A jeśli nie będzie dowodów to może wtedy ja Pana poproszę bo szkalowanie czyjegos dobrego imienia bezpodstawnymi oskarżeniami jest również przestępstwem.Do szkalowania czyjegoś dobrego imienia niezbędne jest, by szkalowany dobre imię posiadał. KN. PS Pojedź Pan trochę po Żydach, nie krępuj się Pan!
09-26-2005, 05:59 PM
adam_now napisał(a):Co do tych 2 min. to wiesz istnieją takie rzeczy jak banowanie i banowanie po ip :!: - nie znasz możliwości współczesnego netuHerr Adam, jak Pan zapewne wie, użytkownicy Neostrady (usługa TP SA) posiadają zmienne adresy IP. Słowem kluczowym jest wyraz zmienne. Zatem serdecznie polceam zbanowanie mego obecnego adresu IP - będzie to z pewnością skuteczne remedium na Twe wszystkie osobiste problemy.... Pozdrawiam, kaczmarczyków i Feliksa D.!
09-26-2005, 06:02 PM
Felix napisał(a):kogo obraziłembilarda Felix napisał(a):w jaki sposóbtrzymałeś kijek nie z tej strony, bila poszła krzywo i bilard się obraził Felix napisał(a):Po tym prosłbym zgłosić przestępstwo do prokuratury rejonowej.Romciu, znajdziemy Cię bez prokuratora i pomścimy bilarda! ::punk:: ::headbang::
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
09-26-2005, 06:03 PM
Felix napisał(a):Herr Adam, jak Pan zapewne wie, użytkownicy Neostrady (usługa TP SA) posiadają zmienne adresy IP. Słowem kluczowym jest wyraz zmienne.Polecam zapoznanie się z terminem "zakres numerów ip" i "zbanować zakres". Trzy klilknięcia i - fora ze dwora!
09-26-2005, 06:03 PM
DuchX napisał(a):Trzy klilknięcia i - fora ze dwora!Tylko po co? Gość będzie miał satysfakcję, że musieliśmy używać na niego cenzury. KN.
09-26-2005, 06:05 PM
KN. napisał(a):Tylko po co? Gość będzie miał satysfakcję, że musieliśmy używać na niego cenzury.Skoro innego rodzaju satysfakcji w życiu mu najwyraźniej brak - niech ma. Nie jestem zwolennikiem skąpstwa i polityki "Nie dla psa kiełbasa". (nie ubliżając tym poczciwym stworzeniom)
09-26-2005, 06:07 PM
DuchX napisał(a):Skoro innego rodzaju satysfakcji w życiu mu najwyraźniej brak - niech ma. Nie jestem zwolennikiem skąpstwa i polityki "Nie dla psa kiełbasa". (nie ubliżając tym poczciwym stworzeniom)Generalnie jestem rpzeciwny dostosowywaniu prawa, zasad, regulaminów do konkretnych sytuacji. Owszem, można Adminom poddać pod rozwagę wprowadzenie obowiązku rejestracji we wszystkich działach, ale jeśli nawet, to po samowolnym odejściu Felixa. KN.
09-26-2005, 06:09 PM
Felix napisał(a):Herr Adam, jak Pan zapewne wie, użytkownicy Neostrady (usługa TP SA) posiadają zmienne adresy IP. Słowem kluczowym jest wyraz zmienne. Zatem serdecznie polceam zbanowanie mego obecnego adresu IP - będzie to z pewnością skuteczne remedium na Twe wszystkie osobiste problemy.... Po pierwsze jeszcze raz dziękuje za tytułowanie Herr, zawsze o tym marzyłem :!: ![]() Po drugie, neostrada, az tak często ip nie zmienia :!: (czasem jest to nawet raz na pół roku - wg jakiegoś artykułu z CHIPa lub PCWK - dobrze nie pamiętam). Po drugie i to można obejść, przecież bez problemu możliwe jest namierzania ludzi łączących sie modemem przez np. 0202122 z TPSA, pomimo tego, że mają zmienne ip - Ci na pewno regularnie zmieniają ip :!: - więc nie jesteś tak anonimowy, jak Ci się zdaje :!: Ps. Do adminów - postuluję przeniesienie części tej dyskusji do Karczmy, nie róbmy bałaganu na Hyde Parku
09-26-2005, 06:10 PM
Ale Wy jesteście! Chłopak ma depresję porewolucyjną związaną z wywrotową działalnością pseudoartystycznego quasiśpiewaka, a Wy - zamiast go przytulić do kaczmarczykowego łona i ukoić - grozicie. Nieużyci kaczmarczycy jedni! A, fe!
09-26-2005, 06:12 PM
nic tylko :lol: bez komentarza, ale ubaw nieziemski
![]()
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja, a za mna już nikt."[/size][/b]
09-26-2005, 06:17 PM
A ciekawe co by było,gdyby tak po prostu olać szanownego Gościa... Co by na to powiedział...?
Chociaż z drugiej strony zabawa przednia ![]() Ale co za dużo to niezdrowo... ;/
09-26-2005, 06:17 PM
Ja jestem za POZOSTANIEM Felixa w takiej formie w jakiej jest - naprawdę ich posty w duecie z olaffem22 są genialne - dawno się tak nie uśmiałem, a końcu to tylko/aż Hyde Park, a może wkrótce Hyde Park/Karczma
![]() Felix - liczę na Ciebie i kolejne posty, nie zawiedź mnie ![]()
09-26-2005, 06:26 PM
Panie i Panowie wybaczą, ale spożywałem kolacje...
fizol napisał(a):nic tylko :lol: bez komentarza, ale orgazm nieziemskiCieszę sie niezmiernie.... ![]() hitlerowski zbrodniarz napisał(a):Felix - liczę na Ciebie i kolejne posty, nie zawiedź mnieZawsze wiedziałem że ty, niemiecki nadczłowieku bedziesz popieral Moją Walkę Mistszu napisał(a):Ale co za dużo to niezdrowo...Ciekawa, aczkolwiek trochę durna uwaga... A wracając do tematu polityki: Ktoś tam z Was, napisał że popiera PD. I własnie to był, moim skromnym zdaniem, najśmiejszniejszy tekst z tego wątku! ![]() Pozdrawiam: zwolenników cenzury, przeciwników, 16-letnie dzieci, wielbicieli Karczmy oraz (specjał) debili ze skandynawskimi imionami i cyframi parzystymi w nicku!
09-26-2005, 06:31 PM
Felix napisał(a):Ktoś tam z Was, napisał że popiera PD. I własnie to był, moim skromnym zdaniem, najśmiejszniejszy tekst z tego wątku! to byłem ja i mam na tyle odwagi by się do tego przyznać - choć ja tylko napisałem, ze na nich głosowałem :lol: Mam do Ciebie prośbę wymień z nazwiska osoby na które głosowałeś i w jakim okręgu i z jakiej partii (zakłada, że z PiSu). Jeśli jesteś takim wielbicielem PiSu to będziesz pamiętał, a wręcz znał na pamięć :!:, natomiast ja mam poważne powody by twierdzić, że nie masz 18 lat ![]()
09-26-2005, 06:32 PM
FeliX napisał(a):orgazm nieziemskiwidze ze miales problemy z ojcem w dziecinstwie. bardzo bolalo?? FeliX napisał(a):16-letnie dziecimysle ze i 16 i 17 a nawet 10- latki są inteligentniejsze od ciebie. błyskotliwcze FeliX napisał(a):wielbicieli Karczmysory do wszytskich ale zapomniałem wrzucic ich nagranm ![]()
09-26-2005, 06:32 PM
FeliX napisał(a):Ciekawa, aczkolwiek trochę durna uwaga...Hmm... Jedna z mądrzejszych w mojej karierze,więc wyobraź sobie jak durny jestem w rzeczywistości :glupek: Twoje uwagi zioną wprost geniuszem...
09-26-2005, 06:35 PM
Mistszu, może zaprosimy pajaca gdzieś do Wrocławia za tydzień? Może w rzeczywistości okaże sie jeszcze bardziej zabawny?? A może mu rodzice nie pozwolą wyjść z domu??
![]()
09-26-2005, 06:38 PM
adam_now napisał(a):Mam do Ciebie prośbę wymień z nazwiska osoby na które głosowałeś i w jakim okręgu i z jakiej partii (zakłada, że z PiSu). Jeśli jesteś takim wielbicielem PiSu to będziesz pamiętał, a wręcz znał na pamięć :!:, natomiast ja mam poważne powody by twierdzić, że nie masz 18 latHmm, niemcy atakują - trza im dać odpór! - Głosowałem w okręgu katowickim Wybrałem: - Sejm: Polaczek, PiS - Senat: Korfanty, PiS Informacja dodatkowa na wyraźna prośbę Herr Adama: mam 19 lat
09-26-2005, 06:38 PM
A można być bardziej zabawnym?
![]() ![]()
09-26-2005, 06:42 PM
fizol napisał(a):może zaprosimy pajacaMożemy się poobrażać, nie ma problemu... Pozdrowienia dla wszystkich fizycznych pajaców!
09-26-2005, 06:42 PM
Mistszu napisał(a):A można być bardziej zabawnym?ten pan w każdym poscie przebija sam siebie FeliX napisał(a):Możemy się poobrażać,za to ty prowadzisz dyskusje w sposob kulturalny itd
za Tobą ja, a za mna już nikt."[/size][/b] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|