10-05-2005, 05:48 PM
Heh nie oto mi chodziło z tym uśmiechem.To taki ironiczny uśmiech
No nie przepadam 8)

kobiety
|
10-05-2005, 05:48 PM
Heh nie oto mi chodziło z tym uśmiechem.To taki ironiczny uśmiech
![]()
10-05-2005, 05:52 PM
Jeśli chodzi o taką złośliwość, której czasem zdarzało mi się od płci przeciwnej uświadczać, to nie jest to rzecz najprzyjemniejsza. Ale jest złośliwość i złośliwość
![]()
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
10-06-2005, 08:36 AM
no własnie złośliwość, dwulicowość,.... i możnaby wymieniać bez końca, ale faceci też nie są bez wad...
"A spod grzywki niesfornej
Zerka oczko przekorne Kuszą usta czerwieńsze Niż wino. A niżej, o nieba..."
10-06-2005, 02:58 PM
natkozord napisał(a):no własnie złośliwość, dwulicowość,.... i możnaby wymieniać bez końca, ale faceci też nie są bez wad...Hehe oczywiście,że nie są.To wiadomo ![]() ![]()
10-06-2005, 04:53 PM
Piszę ja ten który nie raz przejechał się na dziewczątku.I powiem wam szczerze nie ma bardziej złożonego organizmu w naszym maleńkim świecie od baby. Miną lata zanim je zrozumiemy. Bezzwzglednie nie staram się nikogo obrażać, ale z przykrością muszę stwierdzić,że kobieta podobna jest do chorągiewki która zmienia nastawienie zależnie od najmniejszego powiewu który tworzy przechodzący facet... Przed wojną krażył dowcip ,o podziale mężczyzna na optymistów i pesymistów.Optymiści to ci którzy wierzą ,że wszystkie panie zdradzają ,a pesymiści sie o to obawiają....
10-06-2005, 06:15 PM
Kosel napisał(a):Optymiści to ci którzy wierzą ,że wszystkie panie zdradzają ,a pesymiści sie o to obawiają....ciekawe... Kosel napisał(a):Miną lata zanim je zrozumiemy.ale po co???
10-06-2005, 06:38 PM
natkozord napisał(a):ale po co???właśnie! Niepoznane i niepojęte jest zawsze najbardziej kuszące i najpiękniejsze :-)
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja, a za mna już nikt."[/size][/b]
10-06-2005, 07:19 PM
Kosel napisał(a):Piszę ja ten który nie raz przejechał się na dziewczątku.I powiem wam szczerze nie ma bardziej złożonego organizmu w naszym maleńkim świecie od baby. Miną lata zanim je zrozumiemy. Bezzwzglednie nie staram się nikogo obrażać, ale z przykrością muszę stwierdzić,że kobieta podobna jest do chorągiewki która zmienia nastawienie zależnie od najmniejszego powiewu który tworzy przechodzący facet... Przed wojną krażył dowcip ,o podziale mężczyzna na optymistów i pesymistów.Optymiści to ci którzy wierzą ,że wszystkie panie zdradzają ,a pesymiści sie o to obawiają....Nie mam dużego doświadczenia z dziewczynami ![]() ![]() ![]()
10-06-2005, 07:22 PM
radziu_88 napisał(a):A czy je zrozumiemy? to sie okażeojjj nie sądze, nie sądze..
10-06-2005, 07:27 PM
Kto kto wie.Wszytsko się może zdarzyć.
![]()
10-06-2005, 07:44 PM
Wiesz, ja się ostatnio przekonałem, że dziewczyna, dla której zrobiłbym wszytsko (NIE PIŁEM NAWET!!!!) okazała się tak naprawde niczego niewartą egoistką...ale nie skreślam nikogo więcej
10-06-2005, 07:55 PM
Przykro mi ;/ Fakt faktem,trafiają się osoby ,które naprawde umieją ekhm.. wiecie o co mi chodzi,spotykam się z takimi coraz częściej,ale to nie znaczy,że nie ma dobrych
![]() ![]()
10-06-2005, 07:56 PM
fizol napisał(a):(NIE PIŁEM NAWET!)Nie no, koniec świata. Nie wierzę :lol:
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
10-06-2005, 08:24 PM
Myśle, że w świecie, gdzie aby coś dostać trzeba zapłacić, gdzie nie ma bezinteresowności, lub jest jej bardzo mało, rodzina stanowi oazę właśnie poszanowania i altruizmu. Nie wiem jak to jest naprawdę, bo nie założyłem póki co rodziny, ale z mojej obserwacji to właśnie wynika.
Jeśli dwoje ludzi nie połączy się mimo wad obu płci, nie zajdzie tak piękna relacja, która mnie osobiście napełnia optymizmem. Jeżdząc do szkoły pociągami nie rzadko mam okazję obserwować matki z dziećmi, to bardzo pocieszające. Więc mimo wszystkich przeciw... chyba jednak warto się zakręcić w tym odwiecznym tańcu miłości ![]() ![]() Pozdrawiam
10-06-2005, 08:27 PM
Heh - Karol - ja na komunikację akurat nie narzekam. Mieszkam koło zajezdni tramwajowej i co dwie minuty mam tramwaj lub autobus,a wszystkie do Klinik jadą...
Karol napisał(a):Ale życzę miłego zgłębiania sztuki medycznejDziękuję bardzo! Bo jak na razie to mam wszystkiego u Was dosyć ![]() ale to początek... Więc może się przyzwyczaję. I załapię się może do drużyny siatkówki ![]()
10-07-2005, 06:03 AM
fizol napisał(a):aha, no tak, ale i tak wiadomo, kto zaczął w raju...natkozord napisał(a):ale po co???właśnie! Niepoznane i niepojęte jest zawsze najbardziej kuszące i najpiękniejsze fizol napisał(a):ojjj nie sądze, nie sądze..no raczej... lodbrok napisał(a):ciężko...fizol napisał(a):(NIE PIŁEM NAWET!)Nie no, koniec świata. Nie wierzę ![]() Filip P. napisał(a):chyba jednak warto się zakręcić w tym odwiecznym tańcu miłościi może się skończyć, jak chochoł w "Weselu"... Filip P. napisał(a):Pozatym wychowywanie dzieci (tak mysle) musi być ogromnym szczęściem i satysfakcją.no proszę :o
10-07-2005, 06:18 AM
"(pytam wyłącznie facetów]"
ktoś tu nie czyta uważnie...
a ocean w nas śpi i horyzont z nas kpi
10-07-2005, 08:27 AM
Cokolwiek by nie mówić, świat bez kobiet byłby moim zdaniem gorszy.
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
10-07-2005, 09:02 AM
Przede wszystkim bezmiernie nudny
![]()
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
10-07-2005, 11:06 AM
Za spokojny
![]()
10-07-2005, 11:10 AM
no tak, a co my bez Was byśmy zrobiły? (patrz: "Seksmisja")
10-07-2005, 11:18 AM
a przyjemności?
10-07-2005, 11:21 AM
natkozord napisał(a):a przyjemności?Zawsze zostaje alkohol ![]()
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
10-07-2005, 11:28 AM
natkozord napisał(a):a przyjemności?Weź pigułkę, weź pigułkę... :lol:
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
10-07-2005, 01:09 PM
misiek-st napisał(a):natkozord napisał(a):a przyjemności?Zawsze zostaje alkohol :lol: :lol: :lol: :lol: ![]() ![]()
10-07-2005, 02:18 PM
Przy postawieniu sprawy na przesmyku kobieta kontra alkohol, chyba szukanie odpowiedzi zajełoby tyle czasu,że kobieta by zwiędła,a alkohol wywietrzał....A to 2 ciężkie zjawiska...Ja wychodzę z założenia in principum kobieta,a później alkohol.....wymienione zjawiska zawsze praktykuję do bólu.....pozdrawiam
![]()
10-07-2005, 04:01 PM
Bob Dylan napisał(a):"(pytam wyłącznie facetów]"to jest dyskryminacja :mlotek:
10-07-2005, 05:38 PM
dyskryminacja??...hmm raczej pytanie z zastrzeżeniem,ale nic to
10-07-2005, 07:16 PM
lodbrok napisał(a):Nie no, koniec świata. Nie wierzęa jednak, a jednak ![]() ![]()
za Tobą ja, a za mna już nikt."[/size][/b] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|