09-15-2005, 10:16 PM
Mam do sprzedania jeden egzemplarz "Ale źródło wciąż bije...". Książka jest nowa, oryginalnie zapakowana, z płytą.
KN.
KN.
Antologia poezji Mistrza
|
09-15-2005, 10:16 PM
Mam do sprzedania jeden egzemplarz "Ale źródło wciąż bije...". Książka jest nowa, oryginalnie zapakowana, z płytą.
KN.
09-16-2005, 08:30 AM
no tak, jak czlowiek śpi to takie okazje przed nosem przelatują :| nic to, szukam dalej
09-16-2005, 08:37 AM
yeremyasz, tu są jakieś rady dotyczące szukania "Ale źródło...".
KN. , 2DH - załatwione? Mogę zamykać?
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka Poetycznego...stąd mię częsciej wita Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
09-16-2005, 03:10 PM
adme napisał(a):KN. , 2DH - załatwione? Mogę zamykać ?Zamknij, zakmnij! Jak nie zamkniesz, to uprzedzi Cię Zeratul i znów będziesz musiała sobie odkopać jakiś temat sprzed pół roku. :lol:
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
09-16-2005, 04:17 PM
olaff22, wiem, że masz problemy ze wszystkim co jest bardziej skomplikowane niż księga gości, więc wyjaśnię najprościej jak można - moderatorzy mogą zamykać tylko w działach im przydzielonych.
[mod]jak skończą to zamknij Adme[/mod]
09-16-2005, 05:39 PM
2DH, czy to, że nie pytasz o cenę oznacza, że kupujesz za dowolną przeze mnie wymienioną?
KN.
09-16-2005, 08:34 PM
Jeśli wybierasz się na przykład do Przemyśla (lub do Warszawy), to możemy transakcję tam przeprowadzić. Jeśli nie, to napisz do mnie na priv (<!-- e --><a href="mailto:gwidosz@wp.pl">gwidosz@wp.pl</a><!-- e -->) i umówimy się jakoś.
Pozdrawiam, KN.
09-17-2005, 03:41 PM
Ponieważ dotarła do mnie wiadomość, że sprawę załatwiono, zamykam
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka Poetycznego...stąd mię częsciej wita Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|