09-08-2005, 12:48 PM
Od dziś profile możecie uzupełnić o Identyfikator Tlen
Dziękujcie Ann, że mnie zmusiła do dodania, dużo roboty z tym było 8)
tlen
|
09-08-2005, 12:48 PM
Od dziś profile możecie uzupełnić o Identyfikator Tlen
09-09-2005, 03:37 PM
Nie wiem czy to na priv czy tu - ale jako,że tu mówimy o tlenie...
Bo mnie coś tu krzaczy - tzn. Twój tlen Arturze i Twój Mateo są mi (w tej chwili akurat) dobrze widoczne - tzn. wszystko gra. Ale np. identyfikator olaffa nie wyświetla się prawidłowo - krzyżyk na ikonie i niebieski (htmlowy?) link... Co to być może? Jeżeli tu nie jest miejsce,żeby pisać o takich rzeczach - przepraszam. Pozdrawiam!
09-09-2005, 03:45 PM
Przyjrzyj się uważnie, co Olaff wpisał sobie w profilu (kliknij ikonę tlenu). Nie możemy nic poradzić na fakt nie zrozumienia przez usera prostych poleceń skryptu.
09-09-2005, 04:10 PM
Po kliknieciu w profil danej osoby posiadajacej tlena (np. Ja, Ty, Mateo), po słowach "Identyfikator Tlen" nic u się nie wyświetla. A powinna być ikonka tlena z linkiem otwierającym okno
Najpierw nasienie
kiełkuje, rośnie, pnie się do góry ---------- A gdy wychyli pierwsze listki z cienia - radość
09-09-2005, 04:18 PM
kazahd napisał(a):Po kliknieciu w profil danej osoby posiadajacej tlena (np. Ja, Ty, Mateo), po słowach "Identyfikator Tlen" nic u się nie wyświetla.U mnie się wyświetla, u wszystkich masz taki błąd?
09-09-2005, 05:50 PM
U mnie się wszędzie wyświetla dobrze (tzn. sprawdzałem Artura, kazahd'a i olaffa - choć u niego oczywiście jest nieprawidłowy identyfikator)
Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
09-09-2005, 05:51 PM
Zeratul, zerknij pod linuxem... ja mam aktualnie wywalonego
09-09-2005, 05:55 PM
ale to nie powinna być cecha systemu tylko przeglądarki (BTW pod linuksem też mam Operę :wink: )
Na wszelki wypadek sprawdzę, z tym że nie od razu 8) Pozdrawiam Zeratul
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
09-09-2005, 05:59 PM
No wiem, że przeglądarki, ale ja w operze też sprawdzałem jak robiłem, pod ie też. Tylko Olaffa źle wyświetlał, ale to z powodu jego błędu a nie skryptu.
09-11-2005, 01:57 PM
Kazahd zapewne nie doceni ogromu mego poświęcenia :wink:
Sprawdziłem Mozillę, Firefoxa, Operę (wersje 8.01 i 8.02 - którą musiałem sobie specjalnie ściągnąć, przez co nie mam teraz polskiego menu ) a nawet Galeona i Epiphany (tak - są takie przeglądarki :wink: ) i wszędzie działa :!: Kazahd - próbowałeś skasować cache'a :?: Może trafiłeś akurat na moment między wstawieniem funkcji a przycisku i Twoja przeglądarka "nie zauważyła" późniejszej zmiany? Pozdrawiam linuksowo Zeratul
09-11-2005, 02:04 PM
Ale ja docenię
02-23-2006, 06:27 PM
Pole komunikatora tlen powróciło
Trzeba chyba tylko ponownie je uzupełnić |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|